Bauk2012
Obećava
- Poruka
- 62
Šapni mi na uvo
Neću nikom reći, časna pionirska!
Pa to onda ne bi bilo iznenađenje,
Zar nisu dovoljni izbori kod komšija, desne opcije su izgubile iako su bili favoriti...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šapni mi na uvo
Neću nikom reći, časna pionirska!
Zar nisu dovoljni izbori kod komšija, desne opcije su izgubile iako su bili favoriti...Pa to onda ne bi bilo iznenađenje,Zar nisu dovoljni izbori kod komšija, desne opcije su izgubile iako su bili favoriti...

a desni homo-sexualni.![]()

Имаш ли икакав доказ за "PUN QURAC".... Јел ја то осетим налет мржње према Србима повратницима...?
Нема ни у Србији посла за Србе па ја не знам ни једног Хрвата а да је незапослен... ! Чисто да знаш у Србији живи преко 100.000 Хрвата а поготово их има доста у Новом Сад где ја живим...
И чек нешто..? Како то да у Хрватској нема посла за Хрвате ? Па зар није било прича "Кад се направи неовисна Хрватска Београд неће више красти Хрватску ... ? " Јел ви то још увек фантазирате да вас Београд краде ?
.....obje drzave su u qurcu,pa ti vidi sada..

a desni homo-sexualni.![]()
Možda vladika Pahomije ima drugačije mišljenje, nemoj tako!![]()
Pozdrav svima, odlazim, dosta je bilo zezanja. Ovo je ozbiljna tema.![]()

Pa to onda ne bi bilo iznenađenje,Zar nisu dovoljni izbori kod komšija, desne opcije su izgubile iako su bili favoriti...
Nadam se da vise nikada nece biti Jugoslavije ni bilo kakve slicne drzave
Прескачеш, свесно или не, једну битну ствар. И десни и леви Хрвати су Хрвати. И ништа друго.
Saradnja je neminovna, bar u ekonomskom pogledu... Msm čija je IDEA, Merkator? Mi već sada imamo njihove proizvode na našem tržištu, dok smo mi tamo slabi, gotovo da i ne postojimo... O takvoj Jugi se ovde priča, ja bar tako mislim.
Saradnja je neminovna, bar u ekonomskom pogledu... Msm čija je IDEA, Merkator? Mi već sada imamo njihove proizvode na našem tržištu, dok smo mi tamo slabi, gotovo da i ne postojimo... O takvoj Jugi se ovde priča, ja bar tako mislim.
Jednostavno osecam da ce kad tad nastati nova Yugoslavia, i da cu opet ziveti kao nekad, da cu biti sretna. Sta vi mislite dragi moji forumasi, hoce li i kad nastati nova Yugoslavia, zelite li uopste takvo nesto? Meni je drago sto znam da nisam sama.
Konkretno, u Hrvatskoj i vlada i građani bojkotuju srpske proizvode.
Nema vise jugoslavije, ono sto ce da se desi ( ako se vec nije desilo ) nestace granice izmedju blaknaskih drzavica, tj, prolazice roba bez carine
Jebbo robu !
Da li će dete smeti do škole,a seljak do njive i domaćica u prodavnicu ?
To mi reci !
U ovim okolnostima i ovoj geopolitici - nikada !
Smetnja ostvarenju te teorije su Hrvati.
Sa ostalima bi se nekako i moglo ponovo.
Pa,čak i sa bosanskim Muslimanima,
ali sa ovim divljim hordama na zapadnim granicama - nikako !
Njih preseliti na rog Afrike ili u Južnu Ameriku,
pa sesti i razgovarati.
Kad dođe povoljnije vreme....!