Kako ce nastati nova Yugoslavia?

Није ни мени одговорио...изгледа смо га истерали из такта или му можда из Будимпеште још нису стигле инструкције за даље деловање .. :mrgreen:

ono,lik koji sve zna ,pametuje , pazi bio je svedok od svega po malo ...svaki dogadjaj zna, a kad mu se nesto kaze drugacije i to od ljudi koji su bili na terenu..opet ide po svom..

e, ovog puta sam odlucio da se nadjemo sa SVEDOCIMA , samo jos da mi se javi gde zivi u srbiji ili preko granice....:think:

..za sve je odgovor: PUN QURAC,jedino za 4. je odgovor POSLA NEMA NI ZA HRVATE...

Имаш ли икакав доказ за "PUN QURAC".... Јел ја то осетим налет мржње према Србима повратницима...?

Нема ни у Србији посла за Србе па ја не знам ни једног Хрвата а да је незапослен... ! Чисто да знаш у Србији живи преко 100.000 Хрвата а поготово их има доста у Новом Сад где ја живим...

И чек нешто..? Како то да у Хрватској нема посла за Хрвате ? Па зар није било прича "Кад се направи неовисна Хрватска Београд неће више красти Хрватску ... ? " Јел ви то још увек фантазирате да вас Београд краде ?

ono,lik koji sve zna ,pametuje , pazi bio je svedok od svega po malo ...svaki dogadjaj zna, a kad mu se nesto kaze drugacije i to od ljudi koji su bili na terenu..opet ide po svom..

e, ovog puta sam odlucio da se nadjemo sa SVEDOCIMA , samo jos da mi se javi gde zivi u srbiji ili preko granice....:think:

Тешко ћеш га наћи... Он живи у својом сновима о "Великој Мађарској" тј. о Војводини у којој је број Срба толики да може да стане испод шљиве...

Jednostavno osecam da ce kad tad nastati nova Yugoslavia, i da cu opet ziveti kao nekad, da cu biti sretna. Sta vi mislite dragi moji forumasi, hoce li i kad nastati nova Yugoslavia, zelite li uopste takvo nesto? Meni je drago sto znam da nisam sama.

Nema vise jugoslavije, ono sto ce da se desi ( ako se vec nije desilo ) nestace granice izmedju blaknaskih drzavica, tj, prolazice roba bez carine

Nema šanse.
Zar ti misliš da je onoliko krvi proliveno da bi se ponovo bratimili?
Zapad to uopšte ne planira, eventualno neke buduće sukobe gde će oni prodavati oružje zaraćenim stranama.

Pa ljudi ce ici na letovanja jedni kod drugih, zenice se i udavati medjusobno, trgovati, putovati, druziti, osnivati zajednicke firme...Isto kao sto je bilo dok je bila Juga...

To je neminovno, sto vise odmicemo od ratova, to ce biti sve takvih slucajeva, medjutim nece biti vise nikakve zajednice, bice odvojene drzave, samo sto nece postajati carine.

Znaci svako svoju drzavu i svoj novcanik ;)

images

Samo vas gledam!!

Back