Kako ce nastati nova Yugoslavia?

Pa to onda ne bi bilo iznenađenje, :) Zar nisu dovoljni izbori kod komšija, desne opcije su izgubile iako su bili favoriti...

Jeste, i nije nepoznato da Josipović voli bivšu Jugu kao i da je deda Vesne Pusić bio vatreni Orjunaš i zagovornik integralnog jugoslovenstva.
Postoji samo jedna mala finta.
Narod neće novo udruživanje a narodu se mora podilaziti.

Šapni ti meni ipak :)

Имаш ли икакав доказ за "PUN QURAC".... Јел ја то осетим налет мржње према Србима повратницима...?

Нема ни у Србији посла за Србе па ја не знам ни једног Хрвата а да је незапослен... ! Чисто да знаш у Србији живи преко 100.000 Хрвата а поготово их има доста у Новом Сад где ја живим...

И чек нешто..? Како то да у Хрватској нема посла за Хрвате ? Па зар није било прича "Кад се направи неовисна Хрватска Београд неће више красти Хрватску ... ? " Јел ви то још увек фантазирате да вас Београд краде ?

....nema kod mene mrznje..ja imam bolje prijatelje neke Srbe nego Hrvate,,,i Novu godinu cu slavit u Beogradu kod jednoga...ja poznajem u rijeci i zaposlene i nezaposlene Srbe i Hrvate..samo sam rekao da za novodosle Srbe posla nema,kao sto nema ni za neke Hrvate ni za Srbe koji u Hrvatskoj zive oduvijek...POSLA NEMA ni kod vas,pa ako neki Hrvat dobije otkaz nema sanse da ga dobije ni da je Hrvat ni da je Srbin...to vrijedi i za Srbe...teska su vremena..obje drzave su u qurcu,pa ti vidi sada..

tito.jpg

Прескачеш, свесно или не, једну битну ствар. И десни и леви Хрвати су Хрвати. И ништа друго.

Saradnja je neminovna, bar u ekonomskom pogledu... Msm čija je IDEA, Merkator? Mi već sada imamo njihove proizvode na našem tržištu, dok smo mi tamo slabi, gotovo da i ne postojimo... O takvoj Jugi se ovde priča, ja bar tako mislim.

Saradnja je neminovna, bar u ekonomskom pogledu... Msm čija je IDEA, Merkator? Mi već sada imamo njihove proizvode na našem tržištu, dok smo mi tamo slabi, gotovo da i ne postojimo... O takvoj Jugi se ovde priča, ja bar tako mislim.

Сад си потпуно у праву. Ако се и деси нека нова Југославија, биће реприза СФРЈ. Словеначка и хрватска роба по српским продавницама, а код њих ништа од српских производа.

То се зове неоколонијализам, или већ како?

Jednostavno osecam da ce kad tad nastati nova Yugoslavia, i da cu opet ziveti kao nekad, da cu biti sretna. Sta vi mislite dragi moji forumasi, hoce li i kad nastati nova Yugoslavia, zelite li uopste takvo nesto? Meni je drago sto znam da nisam sama.

U ovim okolnostima i ovoj geopolitici - nikada !
Smetnja ostvarenju te teorije su Hrvati.
Sa ostalima bi se nekako i moglo ponovo.
Pa,čak i sa bosanskim Muslimanima,
ali sa ovim divljim hordama na zapadnim granicama - nikako !
Njih preseliti na rog Afrike ili u Južnu Ameriku,
pa sesti i razgovarati.
Kad dođe povoljnije vreme....!

U ovim okolnostima i ovoj geopolitici - nikada !
Smetnja ostvarenju te teorije su Hrvati.
Sa ostalima bi se nekako i moglo ponovo.
Pa,čak i sa bosanskim Muslimanima,
ali sa ovim divljim hordama na zapadnim granicama - nikako !
Njih preseliti na rog Afrike ili u Južnu Ameriku,
pa sesti i razgovarati.
Kad dođe povoljnije vreme....!

..daj nam ti objasni kako se sjedi na rogu !!!!!...covjek od iskustva !!!...

Back