gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Како неће... Све српско ће равноправно бити згажено са земљом....![]()
ne pricaj to, nema teorije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како неће... Све српско ће равноправно бити згажено са земљом....![]()
Poceo si da vodis dialog sam sa sobom?![]()
Haha, kakav saljivdzija!Sama ideja Jugoslovenstva je potpuno hriscanskog karaktera, tako da ne mozete reci da je to protiv-religijska ideja.Sada sto su komunisti bili na vlasti, to je druga stvar... U ostalom nije da nisi mogao biti vernik... Postojale su neke razlike, npr, nama se danasnji drzavni praznici vecinom zasnivaju na religijskim dogadjajima,a tada su bili praznici koji su obelezavali stvari koje su narodi Jugoslavije postigli i uradili...
Realno je, pogotvo sa promenom vlasti u Slo i Cro ocekivati priblizavanje i poboljsavanje medjususedskih odnosa, sto je svakako pozitivna stvar
Da skratimo pricu: Kada? Ne znam, ali postoje dobre sanse![]()
ne pricaj to, nema teorije.
Tako je al idi objasni " PAMETNIM" srpkim glavama to .GLUPI SRPSKI NACIONALIZAM unazadio ih je, a oni opet isto![]()

Sta s tobom da razmenjujem, salvete?

:
Ja sam devojka, zena, zenskog roda, upamti vec jednom![]()

Ja sam ozbiljan bre 
Sta bre saljivdzijaJa sam ozbiljan bre
![]()
Eto. I ja kazemMajstore, ideja jugoslovenstva nikave veze sa komunizmom nema.
Zato ne mogu da se vade na price "komunisti" 
Eto. I ja kazemZato ne mogu da se vade na price "komunisti"
![]()
O cemu pise?O TOME I PISE COVEK.
никада више срби неће гинути за друге и правити заједничке државе са душманима, заборавите на то.

jel ono tadija posla neku vojsku na neki kipar ili tako nešto?![]()
Majstore, ideja jugoslovenstva nikave veze sa komunizmom nema.
Ideja o Jugoslavij nastala je još u 19.veku... Možda ljudi mogu da povežu to sa komunizmom zato što je to internacionalna ideologija. Ali još u 19.veku počinju priče o Jugoslovenima kao jednom narodu, jednoj naciji....
Ideja o Jugoslavij nastala je još u 19.veku... Možda ljudi mogu da povežu to sa komunizmom zato što je to internacionalna ideologija. Ali još u 19.veku počinju priče o Jugoslovenima kao jednom narodu, jednoj naciji....
Orjunaška ideologija integralnog jugoslavenstva bila je vrlo bliska ideologiji jugoslavenskoga unitarizma Svetozara Pribićevića, s kojom je dijelila ideju jedinstvene, unitarne jugoslavenske nacije – uz negiranje postojanja
“plemenskih” nacionalnih identiteta – te apsolutiziranje pojma države kojoj se podređuju političke i socijalne slobode pojedinca i društva.
samo do pola...![]()

Pa ti si pominjao komunizam.
Potpuno bespotrebno.
Pravi, iskonski Jugosloveni su umrli zajedno sa ORJUNOM.
Bilo je takvih i u SFRJ ali malo, zanemarljivo malo.
Vi komunisti, pravi ste bezbožnici i bastardi!
Srpkinja se nikada ne skida samo do pola!![]()
Zato i kažem da je iskonsko jugoslovenstvo umrlo sa ORJUNOM.
Kakvi su to carevi bili, išli gradom naoružani do zuba i batinali neprijatelje države i poklonike tribalnog mentaliteta![]()