Kako ce nastati nova Yugoslavia?

Sanka, posto si nova verovatno ti je promaklo pravilo da se ne postavljaju linkovi s drugih foruma. Zato sam ti isti uklonio.

A sad da se bacimo na temu - i ja sam ziveo u toj zemlji i bio sretan. Da li zbog zemlje ili zbog mladosti, moguce zbog oba. Ali, to je bilo drugo vreme, ceo svet je izgledao drugacije i zato povratka u to nema. Ta je zemlja izvukla veliku korist od toga sto je bila na granici blokova pa je izmuzla i jedne i druge. Sad blokova nema i vise im takvi ne trebamo.

Poslednja izmena:
Jednostavno osecam da ce kad tad nastati nova Yugoslavia, i da cu opet ziveti kao nekad, da cu biti sretna. Sta vi mislite dragi moji forumasi, hoce li i kad nastati nova Yugoslavia, zelite li uopste takvo nesto? Meni je drago sto znam da nisam sama.
Nastace i ti ces biti srecna.Pogotovo kada budes spremala sina i muza za rat,jer su se prethodne dve jugoslavije ugusile u ratu,pa je nemoguce ocekivati da ce treca imati vise srece.A posle rata, naravno,sledi kriza,besparica,pesimizam...Nekim ljudima nikada dosta sranya.Uvek hoce opet...kako bi smo svi lepo ziveli da Jugoslavije nikada nije ni bilo

Jednostavno osecam da ce kad tad nastati nova Yugoslavia, i da cu opet ziveti kao nekad, da cu biti sretna. Sta vi mislite dragi moji forumasi, hoce li i kad nastati nova Yugoslavia, zelite li uopste takvo nesto? Meni je drago sto znam da nisam sama.

Ја желим Велику Србију, и ништа друго ме не интересује. Ни ЕУ ни Југа ни Балканика. Само Велика Србија!

Naravno da ce Yugoslavija ponovo postojati, jedino se nece tako zvati.

Drugog izlaza NEMA, jer ekonomski zakoni su jaci od nacionalistickih ludila i vremenom ce ih polomiti.

Sve dok se jedni ne odsele na neki drugi kraj sveta - Yugoslavija ce postojati, u manje ili vise izrazenom obliku.

Drugog izlaza NEMA, jer ekonomski zakoni su jaci od nacionalistickih ludila i vremenom ce ih polomiti.

Nisam bash siguran, ali ludilo koje ti propagirash je najzesce... Takvo ne moze da opstane ni pod razno, jer je vec polomilo i ubilo na milione ljudi na prostoru bivse Yugoslavije, u svoje dve reinkarnacije... Batice, potrazi neki drugi hobi...

Recimo: :strika:, to ti zaista prilici. :mrgreen:

_nobody_

Ја желим Велику Србију, и ништа друго ме не интересује. Ни ЕУ ни Југа ни Балканика. Само Велика Србија!

Velika Srbija je samo SAN i UTOPIJA....

Uopste Srbija, kao samostalna drzava, u zadnjih 700 godina je postojala jedva 40-ak godina....

Tako da Srbi uopste NEMAJU PREDSTAVU kako Srbija kao samostalna drzava treba da izgleda...

Nisam bash siguran, ali ludilo koje ti propagirash je najzesce... Takvo ne moze da opstane ni pod razno, jer je vec polomilo i ubilo na milione ljudi na prostoru bivse Yugoslavije, u svoje dve reinkarnacije... Batice, potrazi neki drugi hobi...

Recimo: :strika:, to ti zaista prilici. :mrgreen:

_nobody_

Zdanjih 2-3 godine 100.000 Srba letuje na Jadranu.....

Trgovina izmedju Srbije i Hrvatske i Slovenije je u usponu...

Stvaraju se mesovita preduzeca...

Srbija izvosi stuju za Hrvatsku, a uvozi benzin...

Politicke veze jacaju...

Katolicanstvo i pravoslavlje se pribilizavaju...

A to sto DRECE POJEDINI NACIONALISTI (sve se slabije cuju!), ustvari nema nikakvu tezinu...

Vise je problem svetske ekonomske krize, nego odnosa u bivsim republikama SFRJ.

105e3b19b7f8.jpg

Poslednja izmena:

pravo pitanje je kada ćemo ponovo živeti u evropi koja ne podržava trgovce ljudskim organima i ne daje im državu.

Zdanjih 2-3 godine 100.000 Srba letuje na Jadranu.....

Trgovina izmedju Srbije i Hrvatske i Slovenije je u usponu...

Stvaraju se mesovita preduzeca...

Srbija izvosi stuju za Hrvatsku, a uvozi benzin...

Politicke veze jacaju...

Katolicanstvo i pravoslavlje se pribilizavaju...

A to sto DRECE POJEDINI NACIONALISTI (sve se slabije cuju!), ustvari nema nikakvu tezinu...

Vise je problem svetske ekonomske krize, nego odnosa u bivsim republikama SFRJ.

blajbingeru, ne dreče srpski nacionalisti i nisu oni problem, shvati da živimo u komšiluku gde su svi od zla oca i gore majke. mi nismo problem balkana.

Back