никада више срби неће гинути за друге и правити заједничке државе са душманима, заборавите на то.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece se vratiti Juga ali bice neka unija drzava bivse JU.
Ujedinice nas ekonomija.
I gradjevina se ujedinila da bi mogli parirati ostalim firmama po svetu jer ovako mali, sitni i rascepkani ne mozemo nikud.
Tito nas je dobro bio povezao tako da tesko sad mozemo jedni bez drugih.
Opet kazem, mislim na ekonomiju...
Nisu to samo dve firme. Ja navodim gradjevinu samo kao primer, a ona je uglavnom pukla u svim republikama nakon raspada a bila je dobar izvor zarade.
Zasto bi bila unija drzava da bi dve firme zajedno radile neki pos'o.
Nista se ne brini, sve sto vredi je vec u rukama stranaca, a ko ce proizvoditi cackalice za cevape na Balkanu, najmanje je bitno.
.......evo sad ce !!!..samo sto nije !!!!

Najbolje bi bilo da se nas dv oje ujedinimo.

Pa ako ce nam zivot biti ugodniji i sretniji sto da ne?Najbolje bi bilo da se nas dv oje ujedinimo.![]()
Nisu to samo dve firme. Ja navodim gradjevinu samo kao primer, a ona je uglavnom pukla u svim republikama nakon raspada a bila je dobar izvor zarade.
Tu je i textilna industrija, prehrambena, industrija gume, zeleznica (ona se ujedinila koliko mi je poznato), transport, avio saobracaj...
Prica se i o ujedinjenju bivsih SSSR, ne moze ni Rusija sama a kamoli mi ovako mali.
A to sto smo u rukama stranaca je bas iz razloga sto smo mali, pa moze da nas okrece svako oko malog prsta.
Nece to biti drzava kao ranije, ali bice nesto, neki savez, unija...
Kad se resimo nacionalizma pa pocnemo da razmisljamo o ekonomiji onda ce doci do ujedinjenja.
Meni i tebi je to sad nepojmljivo ali nasoj deci ce biti normalno.
Zasto bi se Srbi ujedinili sa Hrvatima a ne sa Rumunima, ili ovi drugi sa Slovencima ili Austrijancima.
Evropa se nikada nece resiti nacionalizma.
Vec smo svedoci raspada EU koji je pokusaj toga o cemu pricas.
Ne kazem da je nemoguce da ce doci do neke unije, ali kazem da je isti kraj zagarantovan.
Prema tome svaki slican predlog je ravan ludilu.
p.s. Da da, ne moze Rusija sama, treba joj Litvanija i Estonija![]()
Putin zeli stvaranje novog SSSR (bez Latvije, Estonije i Litve) a sto...to pitaj njega, verovatno ima razlog.
A EU se ne raspada zbog nacionalizma nego zbog ekonomije jer je nemoguce da Rumunija i Nemacka budu pod istim krovom.
A mi smo slicni, slicna nam je industrija, ekonomija, povezani smo granicama , jezicima, isti nam je mentalitet...
Dobro, opet kazem, to je sada nemoguce zbog silne krvi koja se prolila u raspadu, ali kad budemo uvideli da tesko mozemo sami, onda ce doci do neke unije.
Ni jedna nasa grana industrije nece moci opstati sama, ili ce opstati ali cemo uvek biti na dnu.
Gradjevina se ujedinila zbog zelje Gadafija da napravi kopiju VMA, projekat vredan milione a ni jedna bivsa JU nije mogla sama da se prihvati posla.
Zeleznica se ujedinila jer smo svi dosli na ivicu propasti.
Sledeci je avio saobracaj.
I tako sve redom...
Нова Југославија неће никада настати ,јер су сви народи,који су живели у њој остварили своје националне циљеве.
Сви осим српског који је створио три Југославије,а стварање четврте би било равно самоуништењу,Срба као народа.
Jednostavno osecam da ce kad tad nastati nova Yugoslavia, i da cu opet ziveti kao nekad, da cu biti sretna. Sta vi mislite dragi moji forumasi, hoce li i kad nastati nova Yugoslavia, zelite li uopste takvo nesto? Meni je drago sto znam da nisam sama.
Srpski narod vise unistava ova vlast nego sto je to Juga uradila.Нова Југославија неће никада настати ,јер су сви народи,који су живели у њој остварили своје националне циљеве.
Сви осим српског који је створио три Југославије,а стварање четврте би било равно самоуништењу,Срба као народа.
Srpski narod vise unistava ova vlast nego sto je to Juga uradila.
Sve nas je manje, zene nemaju zelje za potomstvom, mladi sanjaju o odlasku u neke druge zemlje, citavi gradovi nestaju...vojske gotovo i da nemamo a policija je u sluzbi samo zastite politicara i tajkuna. Privreda u kolapsu, standard na najnizim mogucim granama, socijalnih slucajeva nikad vise kao sto je sad, armija nezaposlenih....
Otimaju nam teritorije, sve smo manji i manji, dozvolili smo vrsljanje kojekakvih Knadicki, Biserka, Zukorlica...oni nam rade vise o glavi nego sto je Tito.
Zemlju smo rasprodali strancima sa naglaskom na Slovence i Hrvate (jos malo pa ce zemlja u Vojvodini biti u hrvatskom vlasnistvu) pa mi sad reci da je Srbija spas za Srbe i da smo sad ostvarili svoj puni nacionalni identitet.
Jednostavno osecam da ce kad tad nastati nova Yugoslavia, i da cu opet ziveti kao nekad, da cu biti sretna. Sta vi mislite dragi moji forumasi, hoce li i kad nastati nova Yugoslavia, zelite li uopste takvo nesto? Meni je drago sto znam da nisam sama.
Srpski narod vise unistava ova vlast nego sto je to Juga uradila.
Sve nas je manje, zene nemaju zelje za potomstvom, mladi sanjaju o odlasku u neke druge zemlje, citavi gradovi nestaju...vojske gotovo i da nemamo a policija je u sluzbi samo zastite politicara i tajkuna. Privreda u kolapsu, standard na najnizim mogucim granama, socijalnih slucajeva nikad vise kao sto je sad, armija nezaposlenih....
Otimaju nam teritorije, sve smo manji i manji, dozvolili smo vrsljanje kojekakvih Knadicki, Biserka, Zukorlica...oni nam rade vise o glavi nego sto je Tito.
Zemlju smo rasprodali strancima sa naglaskom na Slovence i Hrvate (jos malo pa ce zemlja u Vojvodini biti u hrvatskom vlasnistvu) pa mi sad reci da je Srbija spas za Srbe i da smo sad ostvarili svoj puni nacionalni identitet.
Дубоки наклон,сестри Српкињи и слажем се,али ако би Срби инсистирали на стварању нове Југославије,то бих упоредио са вампирем који се самоиницијативно натиче на глогов колац..
Jeste, ali evo sad imamo srpsku drzavu pa hajde da je sredimo. Sad nema vise Juge da nas izrabljuje, nema komunista, sad slobodno i javno smes reci da si Srbin, i u cemu je problem?
Ja koliko vidim tonemo....sve dublje i dublje...priblizavamo se zemljama kojima smo se nekad smejali.
A ko je kriv zbog toga?Грешка. И даље не смеш да кажеш да си Србин, то нешто назадно, примитивно... Одмах се изложи подсмеху.
A ko je kriv zbog toga?
Jeste, ali evo sad imamo srpsku drzavu pa hajde da je sredimo. Sad nema vise Juge da nas izrabljuje, nema komunista, sad slobodno i javno smes reci da si Srbin, i u cemu je problem?
Ja koliko vidim tonemo....sve dublje i dublje...priblizavamo se zemljama kojima smo se nekad smejali.
A ko je kriv zbog toga?
Znam, zato i kazem.Што се правиш да не знаш? Срби који су певушили оно, У име свих нас...