gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
Nisam siguran da mi nismo problem.
I da ne zelimo da je Srbija tamo gde ima Srba.
I da ne sanjamo Veliku Srbiju.
Znas, ja se dobro secam kako se PALILA RAJA na pocetku rata U HRVATSKOJ.
za crveno goto #24
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za crveno goto #24
Sta je to goto 24?
znači da za odgovor na crveno treba da pogledaš post broj 24
Није исто кад будале поклоне властима део себе и не знају коме су то дали и кад шиптари отму,исецкају човека и продају на комад.A ti mislis da Srbija ne trgije organima?
Da ne izvozi krv sakupljenu u humanitarnim akcijama davaoca krvi?
Ajde, nemoj biti naivan....
Jednostavno osecam da ce kad tad nastati nova Yugoslavia, i da cu opet ziveti kao nekad, da cu biti sretna. Sta vi mislite dragi moji forumasi, hoce li i kad nastati nova Yugoslavia, zelite li uopste takvo nesto? Meni je drago sto znam da nisam sama.
Ništa od juge u kojoj su srbi bili sretni.
Pusti snovi 
Ја желим Велику Србију, и ништа друго ме не интересује. Ни ЕУ ни Југа ни Балканика. Само Велика Србија!

И ти желиш велику Србију.Отпор је узалудан.Samo ti i dalje kuckaj o drvo. Mani se politike. Nede ti.![]()
Velika Srbija je samo SAN i UTOPIJA....
Uopste Srbija, kao samostalna drzava, u zadnjih 700 godina je postojala jedva 40-ak godina....
Tako da Srbi uopste NEMAJU PREDSTAVU kako Srbija kao samostalna drzava treba da izgleda...

A, jel se sećaš povampirenja ustaštva u tom periodu? Jesi li zaboravio šta je tamo prethodna generacija Srba doživela od ustaša? Zar si očekivao da će Srbi tamo mirno da sede i čekaju da okončaju svoje postojanje u novoj NDH?
И ти желиш велику Србију.Отпор је узалудан.
http://3.***************/-tcZviJPa3tQ/TjEuKgS9PbI/AAAAAAAACNU/bX_QTv90b_c/s400/coco-hipnoza.jpg

Sad su zadovoljni. Bolje im je sad.![]()
Nije im bolje, naravno... Nisam rekao da su pametno postupili, i da nije moglo drugačije da se radi kako bi se zaštitili. Čak su imali i nekoliko dobrih prilika za to, ali slušali su Slobin DB umesto sebe, pa su odbacivali svako rešenje koje im je garantovalo miran opstanak na starim ognjištima.
Mnogo su verovali Slobi, a ovaj ih je prodao bez da je trepnuo.

Jednostavno osecam da ce kad tad nastati nova Yugoslavia, i da cu opet ziveti kao nekad, da cu biti sretna. Sta vi mislite dragi moji forumasi, hoce li i kad nastati nova Yugoslavia, zelite li uopste takvo nesto? Meni je drago sto znam da nisam sama.
Zdanjih 2-3 godine 100.000 Srba letuje na Jadranu.....
Trgovina izmedju Srbije i Hrvatske i Slovenije je u usponu...
Stvaraju se mesovita preduzeca...
Srbija izvosi stuju za Hrvatsku, a uvozi benzin...
Politicke veze jacaju...
Katolicanstvo i pravoslavlje se pribilizavaju...
A to sto DRECE POJEDINI NACIONALISTI (sve se slabije cuju!), ustvari nema nikakvu tezinu...
Vise je problem svetske ekonomske krize, nego odnosa u bivsim republikama SFRJ.

Ја желим Велику Србију, и ништа друго ме не интересује. Ни ЕУ ни Југа ни Балканика. Само Велика Србија!