Kako ce nastati nova Yugoslavia?

A ti mislis da Srbija ne trgije organima?

Da ne izvozi krv sakupljenu u humanitarnim akcijama davaoca krvi?

Ajde, nemoj biti naivan....
Није исто кад будале поклоне властима део себе и не знају коме су то дали и кад шиптари отму,исецкају човека и продају на комад.

Velika Srbija je samo SAN i UTOPIJA....

Uopste Srbija, kao samostalna drzava, u zadnjih 700 godina je postojala jedva 40-ak godina....

Tako da Srbi uopste NEMAJU PREDSTAVU kako Srbija kao samostalna drzava treba da izgleda...

Hoćeš da kažeš da se Aca mason nije odrekao državnosti 1918. i napravio državu sa Hrvatima i Slovencima da Srbija ne bi ni opstala?

Blajbi, Blajbi, kako si ti istaknuti kumrovački đak.:lol:

Nisam siguran da mi nismo problem.

I da ne zelimo da je Srbija tamo gde ima Srba.

I da ne sanjamo Veliku Srbiju.

Znas, ja se dobro secam kako se PALILA RAJA na pocetku rata U HRVATSKOJ.

A, jel se sećaš povampirenja ustaštva u tom periodu? Jesi li zaboravio šta je tamo prethodna generacija Srba doživela od ustaša? Zar si očekivao da će Srbi tamo mirno da sede i čekaju da okončaju svoje postojanje u novoj NDH?

Sad su zadovoljni. Bolje im je sad. :roll:

Nije im bolje, naravno... Nisam rekao da su pametno postupili, i da nije moglo drugačije da se radi kako bi se zaštitili. Čak su imali i nekoliko dobrih prilika za to, ali slušali su Slobin DB umesto sebe, pa su odbacivali svako rešenje koje im je garantovalo miran opstanak na starim ognjištima.
Mnogo su verovali Slobi, a ovaj ih je prodao bez da je trepnuo.

Nije im bolje, naravno... Nisam rekao da su pametno postupili, i da nije moglo drugačije da se radi kako bi se zaštitili. Čak su imali i nekoliko dobrih prilika za to, ali slušali su Slobin DB umesto sebe, pa su odbacivali svako rešenje koje im je garantovalo miran opstanak na starim ognjištima.
Mnogo su verovali Slobi, a ovaj ih je prodao bez da je trepnuo.

Točno :ok:

Пусти снови, Немачка, Италија, Ватикан то не би дозволили, друго расположење код других јужно словенских народа је испод 5%.

Не плаче се за разбијеним крчагом, кад је био цео онда су душебрижници требали да га чувају.

Jednostavno osecam da ce kad tad nastati nova Yugoslavia, i da cu opet ziveti kao nekad, da cu biti sretna. Sta vi mislite dragi moji forumasi, hoce li i kad nastati nova Yugoslavia, zelite li uopste takvo nesto? Meni je drago sto znam da nisam sama.

Да би била срећнија треба ти више памети,а не Југославија. Паметан човек је срећан гдегод да живи.
Онај ко је паметан зна да све те бивше Југославије ником ништа добро нису донеле и да су нефинкционалне....
Ми Срби смо највише дали за те идеје,а највише смо изгубили...
Нема Југославије неће је више никад ни бити,Богу хвала!

Zdanjih 2-3 godine 100.000 Srba letuje na Jadranu.....

Trgovina izmedju Srbije i Hrvatske i Slovenije je u usponu...

Stvaraju se mesovita preduzeca...

Srbija izvosi stuju za Hrvatsku, a uvozi benzin...

Politicke veze jacaju...

Katolicanstvo i pravoslavlje se pribilizavaju...

A to sto DRECE POJEDINI NACIONALISTI (sve se slabije cuju!), ustvari nema nikakvu tezinu...

Vise je problem svetske ekonomske krize, nego odnosa u bivsim republikama SFRJ.

..kratko i jasno..dobar post !!!:ok:

Turkocigošiptoslavija jeste neumitnost ako se Hrvati i Srbi nastave klati u interesu i po nalogu najveće finansijske institucije Vatikana.

Znači, ako se Hrvati dozovu pameti i okanu papizma, za neku novu Slaviju koju pomenu neko, još bih i mogao da se založim.

Ovako ima da nestanemo u supi kojoj će pravo ime biti ono sa početka posta.

Što je ujedno odgovor na pitanje iz naslova teme.

Prokockano, pokradeno i razjebano se vise nikada nece vratiti, postali smo vlasnistvo stranih banaka sto je i bio cilj ratova na balkanu. Nikada isto nece biti ali neka labava federacija da, samo zbog interesa jer na balkanu mozemo samo jedni drugima da uvaljujemo krsh od robe koja se proizvodi.

Back