DevouredSoul
Zainteresovan član
- Poruka
- 302
Pitanje je jasno.
Zanima me mishljenje.
Zanima me mishljenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DevouredSoul:Hmmmmm...
(Glupavi vash forum, moram po drugi put da pishem poruku)
Slazhem se Keeperu (imam jednu prichu u kojoj je glavni lik Keeper Of The Flame (takodje inspirisan Herojem :wink: )
Ali zar nikada niste osetili 'ono neshto'? Ta toplina, trzaj koji vam daje osecjaj sigurnosti... Ne znam da opishem... neshto zbog chega se osecjate stvarnim, sigurnim...
Zar nikada to niste osetili??
Shta uraditi kada izgubite taj sjaj? Gde ga trazhiti? da li je mogucje pronacji ga?
Ajde,razmishljajteeeeeeeeeee !
Sasha85:Uvek pisi poruku u notepadu... Pa je iscopyraj... Nece biti vise nerviranja...
SisaDaPimp:Sasha85:Uvek pisi poruku u notepadu... Pa je iscopyraj... Nece biti vise nerviranja...
C c c c c a neces da kazes ko ti to rekao.. e bre brooko
Inace.. Odgovor ne znam, osecam se voljeno, devojci verujem da me voli, volim je.. ne znam sta jos treba.... ah da... malo manje km izmedju nas
i chesce da se vidjamo
..
SisaDaPimp:Ma da sad kazes.. Ono samo reda radi.. c c c c brooko jedna ma izcupo bi ti ushi, al necu sramota kad si tako velika![]()
![]()
Bleak WinterFullMoon:Bikoz shi iz antachibl![]()
SisaDaPimp:Bleak WinterFullMoon:Bikoz shi iz antachibl![]()
Ma dobro dobor aj bicu fin sad ovde, da ne ispadne sisa delikvent, pa zlostavlja devojcice![]()
...
Bleak do yaya inglish![]()
guitarrr_babe:Joj, a ja bas sad osecam sigurnost, ali sto je anjzanimljivije, UBEDJENA sam da to nije ljubav, bas zato sto sam tako sigurna u njega!
Devilishgirl:Zanimljivo![]()
SisaDaPimp:Ma da sad kazes.. Ono samo reda radi.. c c c c brooko jedna ma izcupo bi ti ushi, al necu sramota kad si tako velika![]()
![]()
Sasha85:SisaDaPimp:Ma da sad kazes.. Ono samo reda radi.. c c c c brooko jedna ma izcupo bi ti ushi, al necu sramota kad si tako velika![]()
![]()
Ej bre... Nisam rekla radi reda...![]()
![]()
![]()
Strasno... Pa,do sad si mi par puta pretio da ces da me zadavis,a sad ovo...![]()
![]()
![]()
I nisam velika... :wink: