Da li biste živele sa njegovim roditeljima?

najbolje je da se mladi osamostale i pre nego što se počnu da žive s nekim. tako nauče da organizuju sebi život, plaćaju račune itd. znam da je to kod nas teško, ali prosto mislim da je tako najbolje. kada se stvara porodica, svakako je bolje biti odvojen, najkasnije tada.
roditelji često ostaju u velikim stanovima iako im nije potreban toliki prostor. viđala sam baš neracionalne odluke sa kojekakvim izgovorima i niko tu nije bio zaista srećan.

najbolje je da se mladi osamostale i pre nego što se počnu da žive s nekim. tako nauče da organizuju sebi život, plaćaju račune itd. znam da je to kod nas teško, ali prosto mislim da je tako najbolje. kada se stvara porodica, svakako je bolje biti odvojen, najkasnije tada.
roditelji često ostaju u velikim stanovima iako im nije potreban toliki prostor. viđala sam baš neracionalne odluke sa kojekakvim izgovorima i niko tu nije bio zaista srećan.
Ja vidjam po gradu te mladje "osamostaljene" kojima dinar ne ostaje od plate,jer upravo dodju iz unutrasnjosti ko s lanca pusteni nista ne znaju,ni da ustede ni da spreme za par dana za vise osoba obrok,nego troskovi,auto,garderoba,izlasci,koja to plata moze da isprati

Има она народна, кад чељад није бесна, кућа није тесна.
И може се и не може се у великим заједницама.
Лично, не бих имала ништа против ако ће се поштовати мој интегритет.
У марту смо имали неке радове у стану и пребацили смо се код моје маме на две недеље. Милина. Скуван ручак, постављен сто, опрано суђе, колачи спремни, спаваћа соба прозрачена, женске приче.... :lol:
Али моја мама је мирољубива особа, јесте наметљива у неким сегментима али уме да се повуче.
Знам да има мајки/ташти/свекрва/свекрова који то не умеју. Још кад је мајка, уместо на мужа, сконцентрисана на сина, па то је ужас живи за снају.
Тако да, најбоље је да се може и овако и онако па да се изабере.

Sve češće po društvenim mrežama šale na konto toga. Baš sam skoro izašla na piće sa drugaricama. Sedimo nas 4 i ne znam kako smo došle do te teme. Jedna je rekla da nikada ne bi bila u braku, nekoj ozbiljnoj vezi, da žive zajedno ako on još živi sa roditeljima, ako nije na stanu ili nije izgradio sebi kuću. Pa me zanima šta mislite o tome?
Pa mogu zajedno da izgrade sebi kucu...

Back