Kako biste voleli da umrete?

EEEEEEEEEJ LJUDI EVO ME OPET....... znam da sam vam nedostajala.............

aj da opalim neku foru za umiranje.......

bas bi bilo kul da si mesecar, i ustanes onako u snu, odes do kuhinje, uzmes najtuplji moguci noz, i pocnes da se bodes.......... e a sta onda sledi, bolovi te probude i ti shvatis da si skoro mrtav, hahahaha.........

inace ja bi volela da me ubije fredi kruger, dok spavam.......salim se....
ja sam romanticna dusa i volela bih da na samrti budem u stanju da pricam, da bih voljenoj osobi mogla da kazem sta osecam.... a ako budem i dalje bila u formi, mogla bih da mu dam nesto onako poslednji put....... joj sto sam perverzna......

EEEEEEEEEJ LJUDI EVO ME OPET....... znam da sam vam nedostajala.............

aj da opalim neku foru za umiranje.......

bas bi bilo kul da si mesecar, i ustanes onako u snu, odes do kuhinje, uzmes najtuplji moguci noz, i pocnes da se bodes.......... e a sta onda sledi, bolovi te probude i ti shvatis da si skoro mrtav, hahahaha.........

inace ja bi volela da me ubije fredi kruger, dok spavam.......salim se....
ja sam romanticna dusa i volela bih da na samrti budem u stanju da pricam, da bih voljenoj osobi mogla da kazem sta osecam.... a ako budem i dalje bila u formi, mogla bih da mu dam nesto onako poslednji put....... joj sto sam perverzna......

Jesi meni nedostajala!:cmok: Mastovito,kao i uvek!:klap:

Covek tek kad mu dodje vreme za smrt shvati koliko se boji za njega i ne zeli da umre!

to je lepo receno....... a niko od nas ne zna kad ce umreti, moze da me sutra udari kamion i sta onda........a, ako me udari ja cu pevati onu pesmu od severine gas gas, pevacu onaj deo ljulja se kabina, turbo je masina.....xaxaaxa

mene iskreno najvise plasi sama pomisao da cu jednog dana ostati bez roditelja i bez nekih drugih osoba koje volim. sta bi ja onda radila, bila bih sama.....

Back