rich bitch
Zainteresovan član
- Poruka
- 220
E bre ja sam se sad uplashio![]()
![]()
![]()
a najjaca mi je keva bila sledece vece......beli luk,krstovi,ikone crveni konac sve to u krevet,i kao u fazonu,necu ja jos da umrem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E bre ja sam se sad uplashio![]()
![]()
![]()
Samo ignorisi CRETENdella89 i uzivaj!! Kako bih voleo da umrem?? Sad mi je bas qul to umiranje u snu,bas je onkao do yaya,nisi svestan sta se desava!!
Najbezbolnija smrt - ujed otrovne zmije.![]()
nije.....mene je ujela zmija,ali sva sreca nije bila otrovna.....imala sam 5 godina kad me je capila za nogu.....boli uzasno......kasnije mi je noga bila naduvena.......a zamisli da je otrovna......osecas da kljucas,sve te boli i riknes.....
nije.....mene je ujela zmija,ali sva sreca nije bila otrovna.....imala sam 5 godina kad me je capila za nogu.....boli uzasno......kasnije mi je noga bila naduvena.......a zamisli da je otrovna......osecas da kljucas,sve te boli i riknes.....
Zavisi koja te zmija ujede!
zavisi koja vrsta, od nekih se otrovnica samo ukocis i pa-pa kroz petnaestak sekundi max
ja ne bi volela da me pojede anakonda ili one druge zmije sto gutaju....zamisli taj osecaj-raspadas se u ustima zmije.....joj
ja ne bi voljela da umrem od prevelikog blama ili da panem sa zgrade.ili u krajnjem slucaju sa solitera
bioloska smrt rules! mada cju zjiveti manje zbog alkosa![]()
bioloska smrt rules! mada cju zjiveti manje zbog alkosa![]()
Sve pomalo skracuje zivot...![]()
Zato su ljudi pre duze ziveli; nije bilo alkohola, droge, uredjaja koji zrace, cigareta....![]()