Kako biste voleli da umrete?

Posto se niko ne javlja za rec....Ahm ( kasljucam )!!

LJUBI TE MAJKA TAKO PAMETNU,MORA DA IMAS SVE PETICE!! JOS NISAM CUO ZA REC SMA A VI??
STA SE BRE GUBIS NIJE TI OVO PDF UMETNOST I KULTURA,DOSTA MI JE VAS PISMENIH,AKO NEMATE STA PAMETNO DA KAZETE MARS SA MOJE TEME U TRI LEPE!!! TEMA JE JASNA KAKO HOCES DA UMRES?? A NE ZOVE SE KOLIKO SI PISMEN??ZATO ODGOVORI LEPO NA TEMU ILI PALI!!

sma je lapsus u kucanju, a ti pravis gramaticke greske, zato nemoj molim te da se javljas...
i ne, nemam sve petice, vr. dobra sam, ponekad i dobra! pismenost nema veze za skolom... da ima, za tebe i jos neke bi trebalo da se pretpostavi da niste zavrsili ni osnovnu...

sma je lapsus u kucanju, a ti pravis gramaticke greske, zato nemoj molim te da se javljas...
i ne, nemam sve petice, vr. dobra sam, ponekad i dobra! pismenost nema veze za skolom... da ima, za tebe i jos neke bi trebalo da se pretpostavi da niste zavrsili ni osnovnu...

Pametniji popusta,necu da se spustam na tvoj nivo i da se svadjam sa raznim buda**** na forumu koji kao kukavice cekaju da neko skoro bude banovan pa onda da napadaju!!

Kazu da je u snu NAJBEZBOLNIJE...[ne znam da li da im verujem] Inace woleo bi da umrem tokom bawljenja nekim eXXXtremnim sportom...8)

da smrt u snu je bezbolna......moja mama je jednom sanjala da je na nekom mestu,koje je skroz bele boje i da je prisla nekom coveku koji joj je rekao da udje na neka vrata....i ona fazon ulazi na ta vrata i okrece se i pita tog coveka ko je on,a on joj kaze da je Sv.Petar i da je ona umrla i tom trenutku ona pokusava da izadje odatle,i trci zena i trci. i na kraju je cale polije vodom i ona se probudi...inace stvar je u tome da se ona gusila u snu,ali nista nije osetila.....e tako je najbolje umreti......

da smrt u snu je bezbolna......moja mama je jednom sanjala da je na nekom mestu,koje je skroz bele boje i da je prisla nekom coveku koji joj je rekao da udje na neka vrata....i ona fazon ulazi na ta vrata i okrece se i pita tog coveka ko je on,a on joj kaze da je Sv.Petar i da je ona umrla i tom trenutku ona pokusava da izadje odatle,i trci zena i trci. i na kraju je cale polije vodom i ona se probudi...inace stvar je u tome da se ona gusila u snu,ali nista nije osetila.....e tako je najbolje umreti......

E bre ja sam se sad uplashio :sad2: :sad2: :sad2:

uuuuuu ovo je bilo nisko......ja sam se pronasla,a i ne stidim se sto sam nepismena.....meni je vazno da mogu da razumem sta drugi kazu i da me drugi razumeju.....a ako ne znas kako bi htela da umres.....samo cu ti reci,pepeljugice pali......

Back