User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
Drago mi je sto ste se vratili na net ali imate jos 10-15 tema na ovom forumu i pp pa se tamo zaebavajte do mile volje!! Ajde,brze noga!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i tebe...Maria, pa gde si ti?! Pise mi da sam zadnji put bila juce u 21.30...Uuuuuuuuuuu, ovde nisam bas dugo svracala, mozda nekoliko meseci.
:shock:
Drago mi je sto ste se vratili na net ali imate jos 10-15 tema na ovom forumu i pp pa se tamo zaebavajte do mile volje!! Ajde,brze noga!!
nisam o tome razmisljela.....
skok sa nekog mosta, al da pogled bude jak,
a ispod po mogucstvu stencuge i voda![]()
Ja neam noge,nego peraja![]()
'I wan't be eaten alive, by someone that I was in love with' (Kao sto bi Marilyn Manson rekao)![]()
![]()
![]()
Wow.....weoma dubokoumno![]()
Ne kopiraj druge i nediraj mi MM!!
a od cega ne biste voleli da umrete
da te seckaju na komade!!!! extremni uzas!!!!
btw. ne bih da si upropastavam les pucanjem u glavu...![]()
a od cega ne biste voleli da umrete
Posto se niko ne javlja za rec....Ahm ( kasljucam )!!
LJUBI TE MAJKA TAKO PAMETNU,MORA DA IMAS SVE PETICE!! JOS NISAM CUO ZA REC SMA A VI??
STA SE BRE GUBIS NIJE TI OVO PDF UMETNOST I KULTURA,DOSTA MI JE VAS PISMENIH,AKO NEMATE STA PAMETNO DA KAZETE MARS SA MOJE TEME U TRI LEPE!!! TEMA JE JASNA KAKO HOCES DA UMRES?? A NE ZOVE SE KOLIKO SI PISMEN??ZATO ODGOVORI LEPO NA TEMU ILI PALI!!
sma je lapsus u kucanju, a ti pravis gramaticke greske, zato nemoj molim te da se javljas...
i ne, nemam sve petice, vr. dobra sam, ponekad i dobra! pismenost nema veze za skolom... da ima, za tebe i jos neke bi trebalo da se pretpostavi da niste zavrsili ni osnovnu...
Kazu da je u snu NAJBEZBOLNIJE...[ne znam da li da im verujem] Inace woleo bi da umrem tokom bawljenja nekim eXXXtremnim sportom...8)
Hehe, ja nikada nisam uspevao da te dve stvari radim istovremeno.ja se izvinjavam ako negde dok pisem progutam koje slovo jer mi je tastaura uvijena u neki najlon,poto ja jedemza kompom,pa se tesko kuca
da smrt u snu je bezbolna......moja mama je jednom sanjala da je na nekom mestu,koje je skroz bele boje i da je prisla nekom coveku koji joj je rekao da udje na neka vrata....i ona fazon ulazi na ta vrata i okrece se i pita tog coveka ko je on,a on joj kaze da je Sv.Petar i da je ona umrla i tom trenutku ona pokusava da izadje odatle,i trci zena i trci. i na kraju je cale polije vodom i ona se probudi...inace stvar je u tome da se ona gusila u snu,ali nista nije osetila.....e tako je najbolje umreti......
sma je lapsus u kucanju, a ti pravis gramaticke greske, zato nemoj molim te da se javljas...
i ne, nemam sve petice, vr. dobra sam, ponekad i dobra! pismenost nema veze za skolom... da ima, za tebe i jos neke bi trebalo da se pretpostavi da niste zavrsili ni osnovnu...