latinv
Aktivan član
- Poruka
- 1.410
Конфедерација је изгубила тек 60-их година 20.вијека јер је тек тада у већини САД престала сегрегација. А да је у 19.вијеку побиједила (тада је било неријешено), изгубила би мало послије у сљедећем рату.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
narodu srbije bi bilo bolje, ne bi izginulo 2 miliona od strane zapadnoevropskih vojski u XX veku, a sad bi nas bilo brat bratu 80 miliona. pa ti vidi.
+ braća Rusi,jeb.o te bilo bi nas više nego Kineza!
Bas me zanima sta misli forumsko "pucanstvo" o americkom gradjanskom ratu
Šta mislite, kako bi svet danas izgledao da su pobedili konfederalisti (robovlasnici)?
Ne bi bilo nekih vecih promena, stim da bi robovlasnistvo bilo javno dozvoljeno, a ne ovako licemerno prikrivano od strane SAD, pod maskom borbe za shirenje demokratije, eto, planeta bi i dalje bila u g..nima, samo bi bilo malo manje licemerja.Bas me zanima sta misli forumsko "pucanstvo" o americkom gradjanskom ratu
Šta mislite, kako bi svet danas izgledao da su pobedili konfederalisti (robovlasnici)?
Bas me zanima sta misli forumsko "pucanstvo" o americkom gradjanskom ratu
Nemoguće, zato što je u Ameriku prenesen centar svetske finansijske moći i pre tog rata 1861-65.
.amerika bi danas zauzimala toliko znacajno mesto koliko i australija kanada. geografski izolovana sa samo 30 tak miliona stanovnika i sa veoma veliki problemi sa infrastrukturu zbog ogromnog prostranstva zaostajala bi za evropu i aziju kao sto je danasnja rusija . ali onda postavlja se veliko pitanje.u koju zemlju bi se iselio sljam iz svih drzava na svetu
jedna takva otpadnicka kriminalna drzava amerika kao smetiste civilizacije negde je morala postojati.
da su pobedili tada,trenutak ukidanja robovlasnistva bi onda dosao nesto kasnije.a sustinski mislim da to ne bi imalo nikakve posledice na danasnjicu,tj bilo bi isto...Bas me zanima sta misli forumsko "pucanstvo" o americkom gradjanskom ratu
Misliš na Nikolu Teslu, Mihajla Pupina ili Džimija Hendriksa, Ernesta Hemigveja, Edgar Alan Poa![]()
sooper bi izgledao svet da je pobedila kofederacija......isto.....možda bi samo holivood bio bolji..snimali se bolji filmovi..........amerikanci jedino vode račoona o sopstvenim interesima...to je interes nacije...i bilo bi ratove i sve isto...ekonomija, merkantilizam...lov na veštice...vijetnam....i sve po redu...
Milune ti si neki trol i provokator, mrzi me da se preganjam sa tobom...
Za tvoju informaciju SAD je država sa ubedljivo najvećim brojem nobelovaca, i mnogo toga je dobrog dala svetu (pored i lošeg) i civilizaciji za 200 godina postojanja....
iz svih oblasti ljudske delatnosti.(npr. taj računar i internet koji koristiš)......
Ili si došao da se zezaš ovde, ili si polupismen kako se ovde predstavljaš, a ja nisam učitelj...