Kako bi po vama danas izgledao svet da je pobedila "konfederacija"?

+ braća Rusi,jeb.o te bilo bi nas više nego Kineza!

baki olovku i kalkulator, digitron, racunar, laptopce u ruke i sam kalkulisi i javi sta si dobio koliko bi nas bilo desetina miliona, pa onda malo zamisljaj sta bi to bilo geografskipoliticki.

samo treba razumeti karakter i posledice delovanja eu, usa i katolika na ovim prostorima, ruke su im krvave do ramena. nemo da nam pomazu vise. ali to su veliki zlikovci necemo se tako lako ih rastosiljati, smrtonosan je to zagrljaj. vole oni i ustasku hrvatsku i narko-teroriste siptare. postenom coveku tu nije mesto.

Bas me zanima sta misli forumsko "pucanstvo" o americkom gradjanskom ratu
Šta mislite, kako bi svet danas izgledao da su pobedili konfederalisti (robovlasnici)?

pa jednostavno.stotine iljada crnaca ne bi pojurilo u razvijeni sever i ne bi oborili cenu rada u zelezarama pensilvanije i ilinoisa.u taj slucaj sever ne bi imao tako brz razvoj i kao relativno siromasna zemlja amerika ne bi postala atraktivna za evropske i azijske mafije pustolove kriminalce svih vrsta odbegle diktatore.tako slaba ne bi usla u prvi svetski rat ne bi se u njoj probudio ovaj mafijaski lobi koji prozvodi oruzje i samim tim amerika ne bi probudila svoje imperijalisticke apetite koji su bas preko ovaj lobi dosli do izrazaja jos 1917.amerika bi danas zauzimala toliko znacajno mesto koliko i australija kanada. geografski izolovana sa samo 30 tak miliona stanovnika i sa veoma veliki problemi sa infrastrukturu zbog ogromnog prostranstva zaostajala bi za evropu i aziju kao sto je danasnja rusija . ali onda postavlja se veliko pitanje.u koju zemlju bi se iselio sljam iz svih drzava na svetu
mislim da bi se taj sljam naselio u neku drugu novu zemlju mozda australiju i da bi danas australija zauzimala ono mesto u svet koje danas ima amerika.nije u pitanje ni kontinent ni gradjanski ratovi ni indijanci ni crnci.u pitanje je gde je taj svetski sljam odlucio da napravi svoju drzavu.
jedna takva otpadnicka kriminalna drzava amerika kao smetiste civilizacije negde je morala postojati.dal u argentinu dal na filipini u juznu afriku il australiju ipak za svetsko djubre treba deponija kako bi ostatak sveta bio cistiji. to je bar jedina korist koju danas svet ima od ameriku
12 april 1961 topovsko djule koje je csa general beaugard ispalio na us fort sumter odlucilo je o lokaciji gde ce se zlo ukoreniti

kao sto je danas kosovo nato-drzava stvorena za potrebe americkog imperijalizma tako je i amerika drzava stvorena za potrebe raznih mafija i kriminalaca iz ceo svet

Šta mislite, kako bi svet danas izgledao da su pobedili konfederalisti (robovlasnici)?
Ne bi bilo nekih vecih promena, stim da bi robovlasnistvo bilo javno dozvoljeno, a ne ovako licemerno prikrivano od strane SAD, pod maskom borbe za shirenje demokratije, eto, planeta bi i dalje bila u g..nima, samo bi bilo malo manje licemerja.

.amerika bi danas zauzimala toliko znacajno mesto koliko i australija kanada. geografski izolovana sa samo 30 tak miliona stanovnika i sa veoma veliki problemi sa infrastrukturu zbog ogromnog prostranstva zaostajala bi za evropu i aziju kao sto je danasnja rusija . ali onda postavlja se veliko pitanje.u koju zemlju bi se iselio sljam iz svih drzava na svetu

jedna takva otpadnicka kriminalna drzava amerika kao smetiste civilizacije negde je morala postojati.

Misliš na Nikolu Teslu, Mihajla Pupina ili Džimija Hendriksa, Ernesta Hemingveja, Edgar Alan Poa:roll:

Poslednja izmena:
da su pobedili tada,trenutak ukidanja robovlasnistva bi onda dosao nesto kasnije.a sustinski mislim da to ne bi imalo nikakve posledice na danasnjicu,tj bilo bi isto...

Misliš na Nikolu Teslu, Mihajla Pupina ili Džimija Hendriksa, Ernesta Hemigveja, Edgar Alan Poa:roll:

pogledaj kroz zadnjih 200 godina koliko je bilo naucnika u ceo svet a koliko u ameriku.
to sto ti pricas samo je deo americke propagande o vlastiti imidz po kojem sve sto je vrhunsko iz amerike je.oni tako zele da prikriju svoj bogalj kriminalni mentalitet krijuci se iza ponekog ludog naucnika kojeg su americki agenti smuvali da dodje u ameriku i da radi pod americku zastavu i za americki nacionalni interesi
normalnog naucnika treba da je sramota da se stavlja u sluzbu imperijalizma i nemorala.osim mozda openhajmera i ajnstajna stim sto se ovaj drugi pokajao sto je ikad otisao u ameriku valjda zahvaljujuci milevi
i kolko puta jos treba da se prica o ameriku.ako je volis idi bre tamo i slusaj tog hendriksa kolko oces.ja sam iskljucio sve sto je americko iz svoj zivot i osecam se nekako ko da sam se preporodio ko ono kad udjes u more a napolju vruco.
osim tog ne zelim vise pricati o zemlji koja ce mozda vec i sutra biti anticka istorija.previse malo ljudi voli ameriku da bi opstala.ispljuvana sutnuta do kraja razotkrivena otici ce na smetiste istorije i biti upamcena kao jedno od najvecih zala u istoriji ljudske civilizacije zajedno i sa teslom i hendriksim i reganom

i da je svet znao kakvo ce se zlo izroditi od ameriku garantujem ceo svet bi se odrekao tesline struje

bolje valjda kosovo u srbiju i mir u svet nego teslina struja i hendriksova muzika

sooper bi izgledao svet da je pobedila kofederacija......isto.....možda bi samo holivood bio bolji..snimali se bolji filmovi..........amerikanci jedino vode račoona o sopstvenim interesima...to je interes nacije...i bilo bi ratove i sve isto...ekonomija, merkantilizam...lov na veštice...vijetnam....i sve po redu...

hteo si reci da par milijardera u ameriku vodi racuna samo o sopstveni interesi a za sopstven narod i ostali svet bole ih q.urac

Milune ti si neki trol i provokator, mrzi me da se preganjam sa tobom...

Za tvoju informaciju SAD je država sa ubedljivo najvećim brojem nobelovaca, i mnogo toga je dobrog dala svetu (pored i lošeg) i civilizaciji za 200 godina postojanja....
iz svih oblasti ljudske delatnosti.(npr. taj računar i internet koji koristiš)......

Ili si došao da se zezaš ovde, ili si polupismen kako se ovde predstavljaš, a ja nisam učitelj...

Poslednja izmena:
Milune ti si neki trol i provokator, mrzi me da se preganjam sa tobom...

Za tvoju informaciju SAD je država sa ubedljivo najvećim brojem nobelovaca, i mnogo toga je dobrog dala svetu (pored i lošeg) i civilizaciji za 200 godina postojanja....
iz svih oblasti ljudske delatnosti.(npr. taj računar i internet koji koristiš)......

Ili si došao da se zezaš ovde, ili si polupismen kako se ovde predstavljaš, a ja nisam učitelj...

a to za nobelovci poznato nam je jos od komunizam ko dobija nagrade i zbog cega.
to se sve uklapa u oni sliku o bozanskoj naciji americi. naravno oni moraju imati i najvise nobelovaca a ako se pojavi zemlja sa vise nobelovaca bice bombardovana
nabroj par nobelovaca iz oblast politike pa ce ti sve biti jasno ko i kako dobija takva odlikovanja.neko je bio predlozio i slobu da dobije nobelovu nagradu za mir

i nisam nikakv provokator.a ako ikog provociram to su americki prijatelji.oni koji su bombardovali moju zemlju oni koji su unistili moju bivsu zemlju oni koji ubijaju vlastiti narod zarad profit od iracku naftu oni koji sire moralno zlo po svet
e pa izvini al treba da sam psihopata pa da imam simpatije prema amerima i njihovim prijateljima.

izvini na ostrini reci al y.ebiga . emocije

Back