kakav vam je sex u braku

• Začetnik teme Začetnik teme meja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
to je bio citat iz filma mrtav ladan kada jezdic dodje i kaze upravo to bati zivotinji i zalepi ga jednim direktom.
otkud cu da se uzbudjujem zbog tudjeg misljenja.odrasla sam dovoljno da znam gde sam.
lepo si to za necu napisala.to stoji i to je dobro.
a zato ti mene zoves te na kafu te na pivo. o jbt! pa ti bi mene da napijes i da me brutalno iskoristis.

Ja sam vrlo pažljivo pročitala svaku stranicu, svaki komentar ( iako nisam u braku, ali živim sa dečkom već godinu dana i ne planiram još uvek ništa konkretno ) i moram priznati da mi sve ovo zvuči STRAŠNO!! Ja se nikada neću udati !
Mnogo je komplikovano. Igrati igrice?!
Imate moje maksimalno divljenje i poštovanje !

Daj Miro ne budali (sto kaze moja mater meni) kako se neces udavati???

Hoces li igrati igrice ili neces to je tvoja stvar (i njegova)
Svako sebi kreira zivot kako mu odgovara...

miraaa:
Ja sam vrlo pažljivo pročitala svaku stranicu, svaki komentar ( iako nisam u braku, ali živim sa dečkom već godinu dana i ne planiram još uvek ništa konkretno ) i moram priznati da mi sve ovo zvuči STRAŠNO!! Ja se nikada neću udati !
Mnogo je komplikovano. Igrati igrice?!
Imate moje maksimalno divljenje i poštovanje !

mammy:
Daj Miro ne budali (sto kaze moja mater meni) kako se neces udavati???

Hoces li igrati igrice ili neces to je tvoja stvar (i njegova)
Svako sebi kreira zivot kako mu odgovara...

mammy, moji roditelji su imali grozan brak ( pre par meseci su se razveli )..
Za godinu dana čak dve moje drugarice su se razvele,( da napomenem da su u braku bile po 3-4 godine ), a ove koje su u braku ili su prevarene ili varaju..
I ? Šta će to meni??
Imam svoj stan, radim posao koji volim..Moj dečko je prihvatio ( ili se folira ) taj moj negativan stav o braku..I to je to!!

mammy:
i ti si savrseno sretna. ok...tvoj zivot - tvoja stvar
ja sam samo rekla da ovakve teme ne smiju da te natjeraju da se ne udajes a planirala si to...na to sam mislila
a ti ako volis da zivis sama - super - stvarno

Ne živim sama..Ali si u pravu, ovakve teme i TRENUTNO okruženje, vrlo mogu da poremete neka razmišljanja i stavove..

Znam..ali tako je. Mogu ja sada da pametujem ovde do ujutru. Najbitnije je u kakvoj porodici odrasteš, šta odatle pokupiš i u kakvom se okruženju krećeš.
Bar meni. Možda ja nisam dovoljno jaka, mada smatram da jesam....

meja:
Da li sam ja jedina osoba kojoj ne funkcionise seksualni zivot. Cetri god sam udata imam malo dete i bebu i muza koji me optuzuje da ga ne zadovoljavam da sam aseksualna i da sam mu razbila sve fantazije. Recite mi iskreno da li gresim. Volim sex, ali on smatra da je normalo imati seksualni zivot bogat kao u ***** filmovima.Molim iskusne i sigurne zene da mi kazu svoje misljenje u lice, hvala

Malo sam se kasno uključio pa bi hteo da te pitam šta je mislio pod bogat seksualni život?

Harmony:
. U cemu je razlika izmedju tvog zajednickog zivota sa deckom i braka?

To sam i ja htela da pitam.Koja je onda svrha tvog ¨neudаvanja`` :confused: Sorry, ali meni to onda liči na nezreli stav da kad te pita neko da li si udata,a ti onda možeš ponosno da kažeš kako nisi..a koja je razlika jer opet ne možeš da privedeš kući nekog muškarca jer te tamo čeka dečko-muž :!: Mislim,prosvetli me jer ja ne vidim svrhu..
I ja nekako sve više mislim da je nešto najgore što se jednoj ženi može dogoditi je da se uda(oko mene sve propali brakovi,svi se yebu sa strane,muževi se žale na žene i obrnuto,većina žena, pogotovo ako ne rade,pre igra ulogu čistačice,dadilje ili mame,nego ulogu žene i sl.).I primećujem da žene koje se nisu udavale ili su razvedene mnogo bolje izgledaju od udatih žena (pitam se što :? )
Ali,ako već zastupaš stav o besmislenosti udavanja onda tu nema mesta za tvog dečka pored tebe u stanu i zajedničkog života sa njim.Tu, onda, nema nikakve razlike,osim da kažeš kako nisi udata na papiru,a po meni to nema nikakvog smisla.Ako je tvoj dečko sa tobom u stanu,možeš ti to zvati kako god hoćeš,ali to je onda brak i uloge su potpuno iste samo se malo drugačije zovete kad vas drugi pitaju o vašem odnosu.Znači da nisi ti i tvoj lični stav u pitanju, nego je svrha kakav utisak želiš da ostaviš na tvoju okolinu.Nebuloza i nezrelost.Moja prijateljica živi takav život i mogu ti reći da nema ni trunke razlike nego da tamo u nekoj knjizi ima njihovih potpisa.Isto sranje,samo malkice drugačije pakovanje ;-)
Ako si već rešila da se ne udaješ ( što podržavam, svako ima pravo na svoj izbor) onda pod hitno moraš da izbaciš dečka iz stana,inače si pukla i UDATA SI :!: :wink:

NATASA_7:
To sam i ja htela da pitam.Koja je onda svrha tvog ¨neudаvanja`` :confused: Sorry, ali meni to onda liči na nezreli stav da kad te pita neko da li si udata,a ti onda možeš ponosno da kažeš kako nisi..a koja je razlika jer opet ne možeš da privedeš kući nekog muškarca jer te tamo čeka dečko-muž :!: Mislim,prosvetli me jer ja ne vidim svrhu..
I ja nekako sve više mislim da je nešto najgore što se jednoj ženi može dogoditi je da se uda(oko mene sve propali brakovi,svi se yebu sa strane,muževi se žale na žene i obrnuto,većina žena, pogotovo ako ne rade,pre igra ulogu čistačice,dadilje ili mame,nego ulogu žene i sl.).I primećujem da žene koje se nisu udavale ili su razvedene mnogo bolje izgledaju od udatih žena (pitam se što :? )
Ali,ako već zastupaš stav o besmislenosti udavanja onda tu nema mesta za tvog dečka pored tebe u stanu i zajedničkog života sa njim.Tu, onda, nema nikakve razlike,osim da kažeš kako nisi udata na papiru,a po meni to nema nikakvog smisla.Ako je tvoj dečko sa tobom u stanu,možeš ti to zvati kako god hoćeš,ali to je onda brak i uloge su potpuno iste samo se malo drugačije zovete kad vas drugi pitaju o vašem odnosu.Znači da nisi ti i tvoj lični stav u pitanju, nego je svrha kakav utisak želiš da ostaviš na tvoju okolinu.Nebuloza i nezrelost.Moja prijateljica živi takav život i mogu ti reći da nema ni trunke razlike nego da tamo u nekoj knjizi ima njihovih potpisa.Isto sranje,samo malkice drugačije pakovanje ;-)
Ako si već rešila da se ne udaješ ( što podržavam, svako ima pravo na svoj izbor) onda pod hitno moraš da izbaciš dečka iz stana,inače si pukla i UDATA SI :!: :wink:
Oh, kakva si usijana glava.
1. ogromna je razlika izmedju neformalnog zivota sa deckom i zajednickog zivota u braku

jednostavno je... radi se o odnosu... kada stupis u brak onda si se obavezao na zajednicku buducnost, u dobru i u zlu... a to nije tako kada si samo u vezi... kao sto sama kazes, zeni da izbaci decka iz stana... ona to ovako moze u svakom momentu uciniti

2. to sto vecina ljudi shvata brak olako, govori da i sebe shvataju olako, svoj zivot i svoje izbore... zato je suvisno pricati koliko tek druge ne postuju

Sto se tice fizickog izgleda... evo ja sam se posle porodjaja ugojila, pa ne mislim da je brak ili moj sin kriv za to. Samo moj apetit i manjak fizicke aktivnosti. Ne mislim da zbog toga nemam vise dece, samo cu vise voditi racuna sledeci put. Nemam vremena da idem u shopping i kupujem fancy krpice, niti da odem kod frizera (pa sam se sama osisala), ali to je tako sada ... nije zauvek. I nije mi zao... odricanja su beznacajna. Meni je mnogo teze sto ne mogu da odem recimo na koncert ili da opusteno idem na plazu... uvek nosim sa sobom citavo malo selo... nego sto patim sto ne izgledam kao Heidi Klum.

smesna si, majke mi... ali dobro, odrasces i ti :lol: nadam se

ra-ta-tat:
Oh, kakva si usijana glava.
1. ogromna je razlika izmedju neformalnog zivota sa deckom i zajednickog zivota u braku

jednostavno je... radi se o odnosu... kada stupis u brak onda si se obavezao na zajednicku buducnost, u dobru i u zlu... a to nije tako kada si samo u vezi... kao sto sama kazes, zeni da izbaci decka iz stana... ona to ovako moze u svakom momentu uciniti

2. to sto vecina ljudi shvata brak olako, govori da i sebe shvataju olako, svoj zivot i svoje izbore... zato je suvisno pricati koliko tek druge ne postuju

Sto se tice fizickog izgleda... evo ja sam se posle porodjaja ugojila, pa ne mislim da je brak ili moj sin kriv za to. Samo moj apetit i manjak fizicke aktivnosti. Ne mislim da zbog toga nemam vise dece, samo cu vise voditi racuna sledeci put. Nemam vremena da idem u shopping i kupujem fancy krpice, niti da odem kod frizera (pa sam se sama osisala), ali to je tako sada ... nije zauvek. I nije mi zao... odricanja su beznacajna. Meni je mnogo teze sto ne mogu da odem recimo na koncert ili da opusteno idem na plazu... uvek nosim sa sobom citavo malo selo... nego sto patim sto ne izgledam kao Heidi Klum.

smesna si, majke mi... ali dobro, odrasces i ti :lol: nadam se

Razlika je u tome sto se neki ljudi plase...a neki ne....bolje je ograditi se, nego patiti i biti povredjen.....Samo je pitanje sta i koliko gubis zbog tog straha.....

Neki pak odluce i prihvate rizik...ipak niko nezna sta zivot nosi....a sreca prati hrabre.... :D ;)

Back