kakav vam je sex u braku

• Začetnik teme Začetnik teme meja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za kaficu uvek.
Naravno i ja se tebi izvinjavam. Preterali smo oboje.

Kao sto neko rece nije sve ni crno, a ni belo... svi se mi trudimo kako znamo i umemo da usrecimo druge i da budemo srecni. Gresimo u ljubavi, ispravljamo se, izvlacimo pouke... sve je to zivot. :wink:

SINDI:
jos jedan glas za ljubav.toplinu.neznost.neznost.neznost.
ne razumem kako to nestane strast.nije izvor strasti medju nogama.izvor strasti je u srcu.odvojis se od sveta, i gledas onog koga volis.dodirnes ga.budes nezan.vratis se sebi.vratis se njemu.
sve je tako jednostavno.bez straha.svaki bol se prezivi.verovati u sebe.davati. sto vise dajes vise imas.
Ovo je pravi bračni sex paket?! Ccc... :)

Znači, prvo se oduševite ljubavlju i toplinom, a zatim vam se na spešli ćilimu pred njegove noge prostiru NJENA nežnost i strast! Ah... O knjizi čitaj u književnim recenzijama a ovde... Ovde ćeš samo konstatovati da si bio srećan, kao muškarac, sričući sa ekrana o ženskom srcu kao alternativnom... ne, kao primarnom polnom organu, dok između uleću kratki dijalozi iz sf serijala Povratak u budućnost, na primitivnom Kutak dijalektu: "Odvojiš se od sveta. Vratiš se sebi. Vratiš se njemu. Bez straha..."

Super je kada (meni omiljeni) forumski likovi i njihovi postovi potpuno ilustruju priču, a to je ovde stoposto slučaj, iako se ne pominje odakle bi to trebalo da se vratiš, zašto si uopšte odlazila i ako si već otišla zbog bola, ima li u tom slučaju, uopšte smisla vraćati se njemu, uzročniku?

bas ti je tesko kad nesto ne razumes, zar ne?:)

odvojiti se od sveta znaci odvojiti se njegove svakodnevne proze, ludila, frke, stresa, lazi, podmetanja, love, jurnjave, obaveza, itd

vratiti se sebi, znaci setiti se da umes i da osecas..i da osim dece, posla, krpe, usisivaca, racuna, i ostalih bracnih poslastica, u tebi postoji jedno nezno klupko, jedno lucakasto mace koje ume da se igra..samo je malo zaboravilo

vratiti se njemu, znaci zaboraviti da nije juce platio racun za struju, da je prekljuce dosao pijan, i vec mesecima nije popravio ona vrata koja se klate..setiti se coveka u koga si se zaljubila, muskarca, muzjaka..osetiti njegov miris, zaista, dodir, zaista, ne odradjivati, SETITI SE

i znas, kojo, verovao ili ne, srce jeste zenin polni organ..ono sto odvaja jednog od svih ostalih, nije nacin na koji izgleda ni nacin na koji prica, vec ono sto za njega zena oseca
pod uslovom da oseca.ista.i prema kome.

osecas li ti ista kojo? ili se sve svodi na pozudu, mlado bezimeno meso, i nagon koji trazi da bude zadovoljen?

pozdrav i tebi.:)

SINDI:
... osecas li ti ista kojo? ili se sve svodi na pozudu...
Kad mi je ovaj tvoj brižni usklik dospeo u vidokrug, upozoravajuća lampica upalila se negde duboko u deponiji mojih sećanja, zastrašujuće pitanje je polako počelo da dobija oblik. Da li je to ona ista Sindika koja mi je ukazala na vednost svog bračnog sex života, svojim hitićem Obavestenje? Nažalost, odgovor je DA. Ne samo da je živa, zdrava i stambeno situirana, već joj je ovo 4. godina forumovanja, a i dalje piše postove za Teletabise, slaboumni miks dečjih maštarija i izvesnih antipožudnih nagona.

Sindika, kapiram da si u teškoj situaciji. Napisala si odavno svoj remek-delo post o ljubavi, još davne dvehiljadečetvrte, postić u koji si podjednako verovala i ti kao i tadašnji Krstarovčani. I šta dalje? Šta posle svega što si, o'tad', preturila preko svoje karlice... pardon, glave? :-)

ccc..kako si samo brizan.a i imas i fenomenalno pamcenje.ne znam samo sta te vise brine.ono sto sam preturila preko karlice.ili ono sto nisam.

imas srece sto takve kao sto sam ja nemas u svom okruzenju.fuj, fuj, te prevrtljive zene.danas pricaju jedno, sutra drugo.
a kad naletis na neki od mojih otuznih hitica, molim te zaobici.sto si takav?oces da mi upropastis i ovu poslednju priliku da navatam nekom naivnog neiskusnog forumasa?

sta je doco zabalavio si?
gde maca pije vodu?
tu tu
neozbiljko pa nisam ja toliki pivopija koliko slavim pivo.
uostalom, da li sam ja tebe uopste razumela sta si hteo da kazes?
sta god! svakako sledi pivo. ko god da izgubi.
jupi!

lol-46383.jpg

Back