Nina je nedeljama živela u pećini

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.629
Nina Kutina, majka troje dece iz Krasnojarska, dve nedelje je provela u pećini kod Gokarne, na zapadnoj obali Indije jer je želela da zaštiti svoje ćerke od njihovog oca.

Pećina u Indiji, kako je opisala Ruskinja, bila je "velika, lepa i s pogledom na okean". Bila je opremljena hranom, kuvala je na gasu, deca su se igrala i čak plivala pored vodopada. A sin joj je ostao kod prijatelja da bi mogao da ide u školu.

https://stil.kurir.rs/lifestyle/240752/zasto-je-nina-2-nedelje-zivela-u-pecini
1753132481923.png

Da li bi i vi išli ovako daleko da zaštitite sebe i decu?

Možda je živela i duže tu, ali je tokom racije u blizini Gokarne policija primetila stvari koje se suše u šumi i dečije igračke razbacane okolo. Ubrzo su pronašli vlasnicu, ispostavilo se da je to Nina Kutina, a njene dve ćerke su živele sa njom u prirodnom domu.

Šestogodišnja Prema i četvorogodišnja Ama pratile su majku i nisu odmah shvatile da porodica ima problema. Život u pećini nije dozvoljen jer se područje smatra opasnim, a na ovom mestu ima mnogo otrovnih zmija. I generalno, to nije dom.

Ubrzo su se pojavili i drugi detalji: Ruskinja nije imala vizu, a krila se u pećini ne zbog rizika od deportacije, već zato što je krila svoje ćerke od njihovog oca, sina bogate porodice iz Izraela. Sa svakom novom činjenicom, priča je postajala sve zamršenija.

Nina Kutina, majka troje dece iz Krasnojarska, dve nedelje je provela u pećini kod Gokarne, na zapadnoj obali Indije jer je želela da zaštiti svoje ćerke od njihovog oca.

Pećina u Indiji, kako je opisala Ruskinja, bila je "velika, lepa i s pogledom na okean". Bila je opremljena hranom, kuvala je na gasu, deca su se igrala i čak plivala pored vodopada. A sin joj je ostao kod prijatelja da bi mogao da ide u školu.

Pogledajte prilog 1759626

baby-wag-finger.gif

Pogledajte prilog 1759626

Забавно

Zavisi šta je to "izbeći".
I od kakvog partnera.

Ako bi imao nameru da mi uzme decu (zbog bogatstva, veza), a ja sposobna da ih gajim...ne znam. Mislim da ne bih. Za ovo je potrebna ekstremna hrabrost na ivici ludosti. Lako je reći, ali kad te zadesi tako nešto - teško je uraditi.

Ali ovaj tip koliko shvatam je nije maltretirao, nego je ona htela po svom. Sad to kvari dilemu, tj. olakšava je u smislu da ne bih to uradila.

Back