To sam i ja htela da pitam.Koja je onda svrha tvog ¨neudаvanja``

Sorry, ali meni to onda liči na nezreli stav da kad te pita neko da li si udata,a ti onda možeš ponosno da kažeš kako nisi..a koja je razlika jer opet ne možeš da privedeš kući nekog muškarca jer te tamo čeka dečko-muž

Mislim,prosvetli me jer ja ne vidim svrhu..
I ja nekako sve više mislim da je nešto najgore što se jednoj ženi može dogoditi je da se uda(oko mene sve propali brakovi,svi se yebu sa strane,muževi se žale na žene i obrnuto,većina žena, pogotovo ako ne rade,pre igra ulogu čistačice,dadilje ili mame,nego ulogu žene i sl.).I primećujem da žene koje se nisu udavale ili su razvedene mnogo bolje izgledaju od udatih žena (pitam se što :? )
Ali,ako već zastupaš stav o besmislenosti udavanja onda tu nema mesta za tvog dečka pored tebe u stanu i zajedničkog života sa njim.Tu, onda, nema nikakve razlike,osim da kažeš kako nisi udata na papiru,a po meni to nema nikakvog smisla.Ako je tvoj dečko sa tobom u stanu,možeš ti to zvati kako god hoćeš,ali to je onda brak i uloge su potpuno iste samo se malo drugačije zovete kad vas drugi pitaju o vašem odnosu.Znači da nisi ti i tvoj lični stav u pitanju, nego je svrha kakav utisak želiš da ostaviš na tvoju okolinu.Nebuloza i nezrelost.Moja prijateljica živi takav život i mogu ti reći da nema ni trunke razlike nego da tamo u nekoj knjizi ima njihovih potpisa.Isto sranje,samo malkice drugačije pakovanje ;-)
Ako si već rešila da se ne udaješ ( što podržavam, svako ima pravo na svoj izbor) onda pod hitno moraš da izbaciš dečka iz stana,inače si pukla i UDATA SI

:wink: