kakav vam je bio prvi put???????

Alya, nije stvar u tome da li sam u stanju, već da li želim. Za deset godina možda mi bude svejedno za pušenje, za deset godina ko zna šta može da se desi u braku ove devojke. Uf, žene :)
Prosto, toliko je prosto! Nikad ne reci nikad...

Ignore? :shock:
O, Bože...

baby84:
ooooooooo evo imamo novog na temi,hajde enfroz, pricajjj.tema :prvi put.ako si musko da cujemo i jedno muso iskustvo kako vi to dozivljavate.

Evo. Uzasno, prvi put i njoj i meni, izvesna doza straha od nepoznatog, i njena kuknjava kako je boli, a da jos nisam ni na metar prisao. :roll: Jedva nekako. Prvi dan 2 sata muke da udje, i nista, drugi dan posle sat vremena jedva nekako da ga uguram....Sve u svemu ocajno...

Kad je trebao biti prvi put..ja sam samo pognula glavu. Decko je bio ubedjen da sam iskusna. I iznenadio se...i po faci i mojoj nervozi skapirao da zaista govorim istinu. I reko je da ce me ostaviti da razmislim... I kad smo pokusali, mnogo, mnogo me je bolelo.. Mislim vise zbog psihe...

Kad se konacno desio taj prvi put, tip skoro da nije ni provalio.. Mene je bolelo malo, bas onako slatko...i samo sam pomislila...uh, i to prodje... Jer znam da devojke prave buku oko toga...te iskrvarices, te umreces..i slicno. Nista strasno. Ako se ne opustis dovoljno, i iskusnim devojkama svaki odnos moze biti kao prvi, i da boli... A isto tako, i obrnuto... Ako to uradis s nekim u koga imas poverenja, i imas slobodan odnos...mnogo manje ce boleti.

Fibi3:
www.serbiancafe.com

Ja sam tamo bila, dok se nisam presaltala na Krstaricu. Tamo se vecina samo svadja.
pa i ovde se vecina kasnije samo svadja.

Moj prvi put desio se sa 18 god u krevetu,sto jedna rece,fala bogu,osim bola bas nikakvog uzitka nije bilo u tom samom cinu.On je bio napaljen ko magarac ali sva sreca nezan i strpljiv.Posle sam bila - zbunjena,jer sam mislila da cu se osecati drugacije,a nisam.Posle smo se godinama secali tih scena ali ga nikad nisam pitala kako je bilo njemu.I danas je to ostala misterija.

Back