C
chika_doktor
Gost
nerviram se za druge:ma na drugi sam totalno bez teksta ostala...sad si mi glavni miljenik na forumu...![]()
jel to neka titula?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nerviram se za druge:ma na drugi sam totalno bez teksta ostala...sad si mi glavni miljenik na forumu...![]()
chika_doktor:jel to neka titula?![]()
Borg_Queen:ijao rodila se tu i ljubav, uzelo se dvoje brigadira, hihihi
chika_doktor:pa dobro...jedan se otego drugi se protego![]()
stebom oću.Doors of Perception:gurbet-e osh ja i ti da se smuvamo,al da mi obecas da ce nam svirati na svadbi tvoja "pleK" muzika?
A u cemu je tvoja prednost sto se nisi udala za prvog nego za treceg?
A ja sam pitala : zasto toliko zelite da joj dokazete kako je u zabludi?
Ovaj post je bio cinican,bezobrazan i popujuci,i ti si ga napisala.Hellen:Благо вама, баш вам завидимо!
Колико година посвећености једном мушкарцу треба да прође да би се ушло у ваш клуб?
ma štoj bi reknula gospoža helenDoors of Perception:@gurbet
I obecavas da cu nositi veliku belu vencanicu i da neces nikada vise pozeleti ni jednu drugu?
Doors of Perception:Ovaj post je bio cinican,bezobrazan i popujuci,i ti si ga napisala.
Mada,moze i ovako : zasto ti mislis da si srecnija sto si se udala za treceg i jesi li jos uvek srecna s njim u braku?
Hellen:Рекох ли ја да сам у некој предности?
Ко хоће да јој докаже да је у заблуди? У какавој заблуди? Не обраћај се мени са нечим што нема везе са мном.
Све што сам питала је како се долази у клуб. Она има 5 година брака, машала, и сад шта?
Оћу и ја у клуб звани НИАКДА, НИКАДА, НИКАДА!
Које је мерило за улаз у тај клуб?