kakav vam je bio prvi put???????

A u cemu je tvoja prednost sto se nisi udala za prvog nego za treceg?
A ja sam pitala : zasto toliko zelite da joj dokazete kako je u zabludi?

Рекох ли ја да сам у некој предности?
Ко хоће да јој докаже да је у заблуди? У какавој заблуди? Не обраћај се мени са нечим што нема везе са мном.

Све што сам питала је како се долази у клуб. Она има 5 година брака, машала, и сад шта?
Оћу и ја у клуб звани НИАКДА, НИКАДА, НИКАДА!
Које је мерило за улаз у тај клуб?

Hellen:
Благо вама, баш вам завидимо!

Колико година посвећености једном мушкарцу треба да прође да би се ушло у ваш клуб?
Ovaj post je bio cinican,bezobrazan i popujuci,i ti si ga napisala.
Mada,moze i ovako : zasto ti mislis da si srecnija sto si se udala za treceg i jesi li jos uvek srecna s njim u braku?

Doors of Perception:
@gurbet

I obecavas da cu nositi veliku belu vencanicu i da neces nikada vise pozeleti ni jednu drugu?
ma štoj bi reknula gospoža helen
nikada.
al ako me zaebeš će bidne ko kot cece

namoj nežni zagrljaj višlje ne računjaj
na slabos i oprošćaj višlje na računjaj
jel ja sum slobodan d radim šta oću
i pre bik pristo čak i na samoću
jel ja sum slobodan d radim šta želim
al nećem pristanem s drugim d te delim
nikada nikada nikada

Doors of Perception:
Ovaj post je bio cinican,bezobrazan i popujuci,i ti si ga napisala.
Mada,moze i ovako : zasto ti mislis da si srecnija sto si se udala za treceg i jesi li jos uvek srecna s njim u braku?

Мој пост је значио управо оно што сам написала. А како ти желиш да га тумачиш, то је твој проблем, не мој.

А одговор на то твоје цинично и безобразно питање сам ти дала у својим претходим постовима. Било би лепо када би и читала, а не само учитавала!

Hellen:
Рекох ли ја да сам у некој предности?
Ко хоће да јој докаже да је у заблуди? У какавој заблуди? Не обраћај се мени са нечим што нема везе са мном.

Све што сам питала је како се долази у клуб. Она има 5 година брака, машала, и сад шта?
Оћу и ја у клуб звани НИАКДА, НИКАДА, НИКАДА!
Које је мерило за улаз у тај клуб?

e ti si nesto pogresno razumila.ovo nije klub :NIKADA, NIKADA, NIKADA, vec onih koji jos vijek misle da mogu da budu srecni i sa prvim ida im ljubav i brak mogu da traju i bez prevare ili zelje za drugim.

Back