baby84
Primećen član
- Poruka
- 541
hajde hellen sad nam ti odgovori malo na temu.kakv je bio tvoj prvi put?????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hellen:Па то кажем. Мислила сам да ми је први момак сасвим одговарао.
А онда сам пробала јагоде....
(Пост је написан као одговор на Ајин.)
baby84:alya izvini al mozel se znati koliko ti imas godina
Nemam nameru da se raspravljam, samo zelim da objasnim da nije problem u tome sta ti kazes, i zasto me napadas(samo zelis da ovo skrene u neki nezeljeni pravac) vec u tome, sta neke od vas zele da se prestave kao prave zene skladnog braka, samo zbok toga sto nikad nisu prevarile svog muza, i sta ne osecaju potrebu za tim, za mene je neprihvatljivo da vi i vasi stavovi mogu da budu napredniji od ovih drugih zena, koje dolaze u iskusenje i prevaru, a pogotovo niste dorasle njih, samo iz jednog prostog razloga sto ste zastarelog razmisljanja i prevaru svacate kao mnogo negativnu stvar, jer za nas muskarce je normalno da zgodne zenske mnogo vise dolaze u iskusenje, i mislim da takve poput tebe nisu kompetentne da uce ove druge. Svama necu vise replicirati jer se vidi da zelite samo da me neargumentovano prljate od prvog momenta od kad sam svojim misljenjem stao u odbrani ovih drugih, cak vam smeta sta sam iz CG, sto znaci da nezelim komentare sa nacionalsovenistickom nastrojenom osobom.alya:Jaooooo...ja se prosto najezim kad procitam postove od paradiza.....koja inteligencija....neverovatno....nisam nikad citala nesto tako pametno...![]()
![]()
Kakve veze ima s koliko njih je spavala..? Tebi je ocigledno bitniji kvantitet, nego KVALITET seksa, veze...itd...
Bitno je, da se dvoje privlace, vole....itd., tad ni seks nije problem....sem ako nije u pitanju bolest i sl.
Baby84, uopste nemoj, da citas postove vrste ala paradizo...ni one koji kazu, da nisi nista dozivela, prozivela, bla bla bla....da ne znas sta je zivot, uzivanje....
Nije bitno koliko "njih" si imala, bitno je S KIM si osetila sve ono sto zelis, da osetis u seksu, braku...neki ljudi jednosatvno razmisljaju drugacije, imaju drugaciju definiciju ljubavi, seksa, neki ne znaju, da osete ljubav, hladni su rezervisani, menjaju partnere, a na kraju se obicno desi, da ostanu sami...
U zivotu ne mozes, da znas sta ce, da se desi....covek nema nikakvog uticaja samo na nesrece, smrt,.visa sila..itd...sve ostalo zavisi od coveka....i ako ti nesto neces, poznajes sebe, umes, da kontrolises svoja osecanja, niko te ne moze naterati na nesto...tako, da se manite poslovice NIKAD NE RECI NIKAD!!!!! Stvarno je dosadna...to cesto cujem od nesigurnih osoba....![]()
Ako je tebi super, ti se samo trudi, da sve bude jos bolje....![]()
![]()
@tema
Prvi put mi je bilo...hmmmm....prijatno i iz ljubavi....![]()
paradizo:Nemam nameru da se raspravljam, samo zelim da objasnim da nije problem u tome sta ti kazes, i zasto me napadas(samo zelis da ovo skrene u neki nezeljeni pravac) vec u tome, sta neke od vas zele da se prestave kao prave zene skladnog braka, samo zbok toga sto nikad nisu prevarile svog muza, i sta ne osecaju potrebu za tim, za mene je neprihvatljivo da vi i vasi stavovi mogu da budu napredniji od ovih drugih zena, koje dolaze u iskusenje i prevaru, a pogotovo niste dorasle njih, samo iz jednog prostog razloga sto ste zastarelog razmisljanja i prevaru svacate kao mnogo negativnu stvar, jer za nas muskarce je normalno da zgodne zenske mnogo vise dolaze u iskusenje, i mislim da takve poput tebe nisu kompetentne da uce ove druge. Svama necu vise replicirati jer se vidi da zelite samo da me neargumentovano prljate od prvog momenta od kad sam svojim misljenjem stao u odbrani ovih drugih, cak vam smeta sta sam iz CG, sto znaci da nezelim komentare sa nacionalsovenistickom nastrojenom osobom.
baby84:ee hajmo sad da cujemo price o onom legendarnom "PRVIM PUT" da li ste uzivali ili vam je bilo grozno i kako je doslo do njega?
Eto, na nešto ovakvo sam mislila kada sam rekla da bi bilo bolje da, ako su već ušli u brak nevini, onda neka su bar obojealya:Prvi put je obicno bezveze i zene ne uzivaju toliko u seksu i uopste se i ne pamti...tek nakon gubljenja nevinosti zena dobije tu jako zelju za seksom...
Vreme..... I sve ostalo što dolazi u funkciji vremena.baby84:sto bi onda sve to kvarila samo da vidim kako to drugi rade.?????????
Ma nije se covece to odnosilo na tebe, nego na tvog advokata, koji odgovara mesto tebe. A sto se tice tebe, IZVINI... u pravu si, ne poznajem te, ali ja samo iz nekog yebenog iskustva -- "TASKO JE CELI ZIVOT CITAT ISTU KNJIGU", a ti ako mozes, udri po njoj !!! ali u tom slucaju neces biti bas nesto mnogo nacitana. U stvari naucice tebe tvoj ADVOKAT ona je veoma iskusna i inteligentna osoba koja obecava, i sto je najbitnije NACITANA JE.baby84:ti si tu nesto pogresno shvatio.ja mogu postovati tvoje misljene al nevolim da mi govoris da cu i ja biti ista takva.kao prvo nepoznajes me,neznas kakv sam osoba i kakv je moj stav prema zivotu, braku, sreci i zadovoljstvu. a ti citavo vrijeme pokusavas da me ubijedis da cu i ja kad tad pocet varati.a stose tice toga da nekom smeta sto si ti iz CG JA NEZNAM ZA DRUGE AL MENI LICNO NE SMETA,JA LJUDE NEGLEDA KROZ TO ODKLE SU I KAKO SE ZOVU.
Lexa:Eto, na nešto ovakvo sam mislila kada sam rekla da bi bilo bolje da, ako su već ušli u brak nevini, onda neka su bar oboje![]()
nisi ti dobro shvatila pricu.ja se nisam udala nevina.ja sam sa svojim muzem spavala prvi put dok mi je jos bio momak, neke 2 ipo godine prije braka.tad jos nisam ni sanjala da cu se za njega i udati.tako da ja nisam sa njim spavala zato sto sam znala da ce mi on biti muz,takvo stajaliste nikad nisam imala da cu spavati samo sa muzem.al eto tako se desilo da sam do braka samo sa njim bila i nije bilo smisla da kazem e sad nisam vise nevina sad cu ja sa njim raskinuti da probam i druge.bilo nam je lijepo u vezi, volimo se i desilo da sam se bas za svog" prvog"i udala.
paradizo:"TASKO JE CELI ZIVOT CITAT ISTU KNJIGU", a ti ako mozes, udri po njoj !!! ali u tom slucaju neces biti bas nesto mnogo nacitana.
a sta ako je to neka veoma poucna knjiga npr. neka enciklopedija, onda mogu puno nauciti.nemogu sigurno sve al koji to covjek vec sve i zna.
Lexa:Eto, na nešto ovakvo sam mislila kada sam rekla da bi bilo bolje da, ako su već ušli u brak nevini, onda neka su bar oboješto je danas prosto nezamislivo, ali to je nebitno sada...
Čovek koji je birao verovatno će shvatiti da je to izbor, i moraće se zapitati, pre ili kasnije... da li je to TAJ izbor, koji je trebao načiniti...?!
Naravno, meni nije cilj da sada nekome rušim iluzije ili poljuljam stavove, ako je nečiji brak lep svakako nema smisla talasati.
Samo sam dala primedbu na "nikad ne reci nikad", to je jedna od rečenica koje poštujem, i nema veze sa nesigurnošću.
A devojka može podržavati koga hoće, u ovom slučaju, naravno da će odabrati reči koje joj lepše zvuče...
Joj, koliko stranica, ala ste se raspisali :shock:
samuilov:Joj,zene.Mene sramota ali stalno mi je u glavi to nesto pa rekoh bolje da pitam vas iskusne.
Inace,jos nisam izgubila nevinost.Imam decka sa koji mi je jako lepo i prvi put sa nekim imam tako iskren odnos.Elem,resila sam da spavam sa njim i sve je bilo u redu,sve je islo glatko,mazili se ljubili meni je bilo lepo njemu je bilo lepo ali kad je doslo do toga da treba da stavi kondom on se oladio i posle toga nije bilo nikakave sanse da nastavimo gde smo stali!Nikad nije imao seksualne odnose sa kondomom to je i razlog zasto nije menjao partnerke,nema nista protiv kondoma ali on ne moze sa njim!A ja ne znam sta da radim.U stvari znam da ne zelim bez zastite,da treba da pricam sa njim u vezi toga nije da nismo pricali,ali opet ovo je tako nepoznat teren za mene da bi mi bili dobro dosli saveti iskusnijih.
Fala!![]()
Hehhe...jegulja pobegulja.....kako se samo izmigoljila....nece, da nam kaze....Hellen, bre, pouci nas malo....