kakav vam je bio prvi put???????

Fibi3:
www.serbiancafe.com

Ja sam tamo bila, dok se nisam presaltala na Krstaricu. Tamo se vecina samo svadja.
a je l su pametni kao mi ili ...?
ja sam isla na b92 bozeee dosade
onda na dsds i tamo sam se smorila
imao snosaj efendija neku arenu pa sam jos bila i mod al jbs forum samo krstasi na njemu:lol:
isla sam i na neke fr ali oni su sve fini i sve nesto razlozno objasnjavaju i niko nikog ne napusava borrrriiiiing
i na neke bezobrazne ali i to me smorilo

Sa najboljim drugom, imali smo oboje 14 godina i posto se nismo snasli na normalan nacin bilo je zguza. Razocaravajuce - prvo sto nije bilo nikaklo, drugo sto sam se bila zatreskala u njega, a on me je gledao kao drugaricu..:D Secam se kad sam mu ga prvi put (uopste prvi put) pipnula da je rekao:' Pa stisni ga malo, ne boli to nista' haha....Kao da je juce bilo..:)

livija:
e lexo ajd se menjamo.... imam neke slike i ocju frozena da vidim :-D
Ovde se đoraju sličice ko da je Mexico '86. I'am, i'am, ne'am, i'am... :lol:

bug.gif

baby84:
e nije bio ni jedan niti ce biti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Joj covece!!!!!!!!!!!! ja sam mislio da si ti neka zrela osoba, a ti nisi posteno ni pocela da se seksas, a ne da donosis takve zakljucke kakve vec dajes, ali svacam te, hoces pred muzem da igras pravu i postenu zensku, jos koju godinu pa ces i ti videti da jos neko to dobro radi a mozda i bolje nego sto radi tvoj suprug sada.
Mislim da ti je (ako se ne varam) SIZIKA, dobro rekla, "polako tek sad si pocela da zivis", rano je da donosis bilo kakve zakljucke a kamo li da drzis predavanje o postenju te vrste(ako se to u opste moze nazvati postenje).

paradizo:
Joj covece!!!!!!!!!!!! ja sam mislio da si ti neka zrela osoba, a ti nisi posteno ni pocela da se seksas, a ne da donosis takve zakljucke kakve vec dajes, ali svacam te, hoces pred muzem da igras pravu i postenu zensku, jos koju godinu pa ces i ti videti da jos neko to dobro radi a mozda i bolje nego sto radi tvoj suprug sada.
Mislim da ti je (ako se ne varam) SIZIKA, dobro rekla, "polako tek sad si pocela da zivis", rano je da donosis bilo kakve zakljucke a kamo li da drzis predavanje o postenju te vrste(ako se to u opste moze nazvati postenje).

a kakve to ima veze sa zreloscu i sa koliko sam ja musraraca spavala? znaci samo one sto su ih promjenile 10su zrele a one sa jednim balave ili sta??????zar zrelost nema nesto sa godinama i zivotnim iskustvom, ja sam bar tako mislila.

Back