kakav vam je bio prvi put???????

hanibal77:
a je l su pametni kao mi ili ...?
ja sam isla na b92 bozeee dosade
onda na dsds i tamo sam se smorila
imao snosaj efendija neku arenu pa sam jos bila i mod al jbs forum samo krstasi na njemu:lol:
isla sam i na neke fr ali oni su sve fini i sve nesto razlozno objasnjavaju i niko nikog ne napusava borrrriiiiing
i na neke bezobrazne ali i to me smorilo

E sad sam se smorio kad sam se setio apotekarke, bog da joj dusu prosti. Bila je bas lik....:cry:

Jaooooo...ja se prosto najezim kad procitam postove od paradiza.....koja inteligencija....neverovatno....nisam nikad citala nesto tako pametno...
leukz_nl_bewegende_emoticons_3d_132.gif
:confused:

Kakve veze ima s koliko njih je spavala..? Tebi je ocigledno bitniji kvantitet, nego KVALITET seksa, veze...itd...
Bitno je, da se dvoje privlace, vole....itd., tad ni seks nije problem....sem ako nije u pitanju bolest i sl.

Baby84, uopste nemoj, da citas postove vrste ala paradizo...ni one koji kazu, da nisi nista dozivela, prozivela, bla bla bla....da ne znas sta je zivot, uzivanje....

Nije bitno koliko "njih" si imala, bitno je S KIM si osetila sve ono sto zelis, da osetis u seksu, braku...neki ljudi jednosatvno razmisljaju drugacije, imaju drugaciju definiciju ljubavi, seksa, neki ne znaju, da osete ljubav, hladni su rezervisani, menjaju partnere, a na kraju se obicno desi, da ostanu sami...
U zivotu ne mozes, da znas sta ce, da se desi....covek nema nikakvog uticaja samo na nesrece, smrt,.visa sila..itd...sve ostalo zavisi od coveka....i ako ti nesto neces, poznajes sebe, umes, da kontrolises svoja osecanja, niko te ne moze naterati na nesto...tako, da se manite poslovice NIKAD NE RECI NIKAD!!!!! Stvarno je dosadna...to cesto cujem od nesigurnih osoba....
leukz_nl_bewegende_emoticons_3d_126.gif

Ako je tebi super, ti se samo trudi, da sve bude jos bolje.... :D ;)

@tema
Prvi put mi je bilo...hmmmm....prijatno i iz ljubavi....
leukz_nl_bewegende_emoticons_3d_109.gif

Joj,zene.Mene sramota ali stalno mi je u glavi to nesto pa rekoh bolje da pitam vas iskusne.:)
Inace,jos nisam izgubila nevinost.Imam decka sa koji mi je jako lepo i prvi put sa nekim imam tako iskren odnos.Elem,resila sam da spavam sa njim i sve je bilo u redu,sve je islo glatko,mazili se ljubili meni je bilo lepo njemu je bilo lepo ali kad je doslo do toga da treba da stavi kondom on se oladio i posle toga nije bilo nikakave sanse da nastavimo gde smo stali!Nikad nije imao seksualne odnose sa kondomom to je i razlog zasto nije menjao partnerke,nema nista protiv kondoma ali on ne moze sa njim!A ja ne znam sta da radim.U stvari znam da ne zelim bez zastite,da treba da pricam sa njim u vezi toga nije da nismo pricali,ali opet ovo je tako nepoznat teren za mene da bi mi bili dobro dosli saveti iskusnijih.
Fala!:)

pa neznamsta bi ti rekla,al da iskrena budem ni ja nisam prvi put koristila kondom.stvar je u tome sto sam znala da nema nikakvu bolest i sto sam mu potpuno vjerovala.znaci znala sam da nece nista uraditi sto ja nezelim.znam da cu sad dobiti 1000kritika u fazonu da sam mogla zatrudniti a da i on to nije htjeo i tako.mogla sam al nisam.evo vec 5 godina se cuvamo metodom: izvadi ga, i nisam neplanski zatrudnila.

Bravo Alya konacno neko mog misljenja.nas dvije smo izgleda jako slicne po misljenu.to sam primjetila i na raspravama na drugim temama.a ovaj paradizo nek pise sta hoce.izgleda da je u zivotu naletao samo na takve zene koje su ga varale pa nas sad sve ubraja u tu grupu.a nije razmisljo da je to mozda i do njega,nemoraju uvijek zene biti za sve krive.

alya:
...tako, da se manite poslovice NIKAD NE RECI NIKAD!!!!! Stvarno je dosadna...to cesto cujem od nesigurnih
Nema to veze sa sigurnošću.

Ne mislim da je ne znam šta izgubila time što joj je muž prvi, ali nejverovatnije ona njemu nije...
Ona, tako, ima realne šanse da mu bude sasvim verna, dok je on uvek u iskušenju.
(E, samo nemojte sada - ne bih ja nikad, nikad nikad...)
Ovo je neka moja psihologija i mislim da je tačna. Nisam mislila na njeno iskustvo, ovde je ono najmanje bitno.
Ali ima i u tome nečega. Ma kako šablonski zvučalo, kada čovek nešto "potiskuje" to ima tendenciju da jednog dana eksplodira...

al ja sve dok sam zadovoljna sa nasim zivotom,ljubavi, nasem odnosu i sexom neznam zasto bi onda trebala da probam nesto novo.ja imam tu srecu da mi je muz otvoren bas za sve sto se sxa tice.znaci sto god novo pozelim da probam mogu to i sa njim.zasto bi mi onda trebo drugi.

chika_doktor:
aj ne lazi!:) tita ti :)

ma nelazem tita mi.prije njega sam imala samo neke krace vezice koje nisu ile vrijedne toga da im dam svoju nevinos a nisam se ni osjecala spremnom za to bilo me jednostavno strah.sa njim sam se pocela zabavljati kad mi je bilo 17 godina.i tek nakon duzeg zabavljanja sam pristala na sex.a tad nisam razmisljala da cu se udat za njega,vec eto jednostavno se tako desilo da mi je on igrom slucaja bio prvi a kasnije mi posto i muz, pa sta sad.meni nista nefali.

Hellen:
Ја бих пре рекла обрнуто. Човек пробао, бирао, па изабрао оно што му је највише одговарало.
А како она зна да ли воли јагоде, ако их није пробала?
Hm, mislila sam - ono što nije probala, ne nedostaje joj.
Dakle, ona će misliti da nije propustila ništa, dok će njemu stalno biti u glavi "vernost" kao oduzimanje slobode. Za razliku od nje, on je svestan da je nešto, ipak, izgubio.

ma nisam tbas bukvalno tako mislila vec jednostavno su bile neke da nekazem DJECIJE vezice gdje nisam imala neka osjecanja a uvijek sam bila za to da nevinost izgubim iz ljubavi a ne sa nekim balonjom koji ce se sutra po citavom gradu hvaliti kako me je povalio- e tako sam mislila da nisu bili vrijedni toga.

Hellen:
Ја бих пре рекла обрнуто. Човек пробао, бирао, па изабрао оно што му је највише одговарало.
А како она зна да ли воли јагоде, ако их није пробала?

E sa ovim bi se pre slozila....samo sto ipak mislim, da zene malo drugacije gledaju na seks, emocije, nego muskarci.....
Sad komparacija sa jagodama ili bilo cim drugim je sasvim bezveze....seks je seks...ako ima privlacnosti, ljubavi, slicnih zelja u seksu...itd...nema bojazni, da bi ona prevarila, jer je on njoj prvi..
Ona je seks "probala"...zasto bi morala, da proba seks sa njih 2,3,4,5..., da bi shvatila sta zeli i sta joj odgovara....znaci dok je sa njim, njoj seks odgovara...i obicno je seks sa osobom koju volis, verujes joj ...itd.."najbolji"...jer mozes maksimalno, da se opustis ( sto je zenama jako bitno ) i cak pristanes na mnoge stvari ( analno, mozda cak i malo spanky...) i jako je bitno, da zena dobro poznaje sebe emotivno, seksualno...

I uostalom, svi ljudi imaju prirodni nagon....i samim tim ni nema ekstra "ucenja"...zena koja ume, da uziva u seksu ( da se opusti, veruje partneru...) moze, da bude jako dobra ljubavnica...a muskarac jako dobar ljubavnik, samo ako zna, da oslusne zenu...jako je bitno, da partneri saradjuju, otvoreno kazu, nagoveste sta vole a sta im smeta ( prilagodjavanje )....i samim tim je i seks dobar...

Prvi put je obicno bezveze i zene ne uzivaju toliko u seksu i uopste se i ne pamti...tek nakon gubljenja nevinosti zena dobije tu jako zelju za seksom...mnogo zavisi od same osobe, srece itd., da nadjes pravog partnera...i ako je je Baby84 imala tu srecu i nasla nekoga ko joj odgovara u svakom pogledu vec u tim godinama....Go for it....neki ni sa 40+ ne nadju odgovarajucu osobu za sebe... ;)

Naravno ako nema privlavcnosti...itd...djabe prilagodjavanje...

BRAVOOOOOOOOOOOOOO ZIVIO GOVORNIK.ma ti si legenda pises ko da mislis mojom glavom. i upravo sve to sto si napisala kod nas postoji. znaci : ljubav, povjerenje,iskrenost, privlacnost, prilagodavanje.sto bi onda sve to kvarila samo da vidim kako to drugi rade.?????????

Ја сам тек касније схватила колико је добро што се нисам удала за мог првог (а требало је, били смо заједно 3,5 године)...јер сам тек са оним за којег сам се касније и удала схватила да је секс са првим био заиста добар, али да може да буде и мнооооого бољиииии! :wink:

Наравно, то је само моја лична прича, није правило.

baby84:
BRAVOOOOOOOOOOOOOO ZIVIO GOVORNIK.ma ti si legenda pises ko da mislis mojom glavom. i upravo sve to sto si napisala kod nas postoji. znaci : ljubav, povjerenje,iskrenost, privlacnost, prilagodavanje.sto bi onda sve to kvarila samo da vidim kako to drugi rade.?????????

Jes pa, jos, da vidis kako to drugi rade, pa pocnes izbegavati seks, kad shvatis, da i nisu bas dobri u tome. :lol: ...Ma to sve zavisi od osoba...tebi je mozda nesto ekstra, nekome drugom nije...znaci najbitnije, da nadjes odgovarajucu osobu, sve ostalo...kein problem, ako su partneri pametni pa znaju, da cuvaju, neguju svoju vezu i ljubav...

Hellen:
Ја сам тек касније схватила колико је добро што се нисам удала за мог првог (а требало је, били смо заједно 3,5 године)...јер сам тек са оним за којег сам се касније и удала схватила да је секс са првим био заиста добар, али да може да буде и мнооооого бољиииии! :wink:

Наравно, то је само моја лична прича, није правило.

Pa verovatno ti je tvoj muz vise odgovarao, dok si i pristala, da se udas za njega....znaci sa onim prvim se nije sve poklopilo kako bi mozda trebalo....

ma menije stvarno super sa njim i bi ni voljela da probam drugog.mozda bi nki bio bolji u krevetu al da mi ostale stvari neodgovaraju a sex nije najbitnija stvar u zivotu.a ja sam teska po tom pianju da mi neko bas extra odgovara.pa sto bi sad rizikovala sve kad sam nasla nekog ko mi odgovara nako kako ja to hcu

Back