KAKAV MUSKARAC PRIVLACI VASU PAZNJU?

borat-preview-1.jpg

Jao primetila sam vec mesec dana jednog plavusana!!Poslovno saradjujemo..Ne secam se da mi se ovaj osecaj desio poslednjih 6 godina(od kad sam i udata)..Naravno nista nece biti,ali sto mi ovaj osecaj neda mira,i dan i noc..Uf!UF!
Jos od ranih mladalackih dana nije mi neko tako potpuno privukao paznju..Svaka mu cast!

Po mom skromnom misljenju muskarac treba da bude sposoban ali ne samo za patrijahat koji je nametnut balkanskim pravilima. Tesko je odrasti bez oca, a onda pokusati naci sliku idealnog muskarca. Gotovo da od mene trazite nemoguce. Geneticka predispozicija svakog muskarca sama po sebi je fluidna, pohotna nekad skrivena, retko otkrivena ali postoji i cini veliki deo njih. Nazalost, svedoci smo kako su muskarci sve vise otkriveni, a razlog tome je njihov sulud nagon.

VISOK, SPORTSKI TIP!!!
Njih definitivno nikada ne nemogu da ne vidim. Sto vislji to bolje, 2.10-2.15m- savrseno! Jos ako je kosarkas,pa razvijen....ah!
Nemora biti neki veliki smeker,niti bog zna kako lep. Ako je duhovit,intiligentan i ambiciozan gotovo! Odmah se udajem!!! :smile: :smile: :smile:

ja baš ne volim visoke, posebno ne one mršave solitere sa dugim nogama. užas!
sa druge strane, ne postoji ništa privlačnije od niskog, (malo)prosedog muškarca, koji pritom
ima srednje ili malo veće mišiće, normalan je, inteligentan i po mogućnosti nosi naočare koje mu lepo stoje.
to je za mene savršenstvo..

Cim vidim da je samom sebi centar sveta , nestanem mu s vidika...:)

...volim razumne , vesele i ne-iskompleksirane , sigurne u sebe ali nenametljive....i da nisu opsesivno ljubomorni , najbolje je imati poverenja obostranog....e kad josh i vodi racuna o svom izgledu , kondiciji....onda prolazi apsolutno...:)

Banshee:
ne valja mrsav,visok,sa dugim nogama a valja mali nabijen sa stubastim nozicama :shock:
e ovo prvi put cujem :shock:
Evo sad ćeš da čuješ drugi put.
Doduše, niko nije spominjao stubaste nožice, ali mnogo mi bre visoko to oko 2 m. Meni odgovara tu oko 175cm, čisto da ne moram da se penjem na merdevine kad hoću da ga poljubim. I da, ni meni nisu lepe te mršave krakaste noge, lepše su kraće (ne kažem kratke) ali mišićave i lepo oblikovane.

Back