KAKAV MUSKARAC PRIVLACI VASU PAZNJU?

marina.c:
Likujem.I to negde ( u sebi) upišem kao svoju pobedu ili "recku"...
Naravno, izgubim interesovanje- iz straha da "ne pokleknem" i odem u zabranjenu zonu ili zato što sam ispunila svoj hir...ili možda kompleks...ili ...bem li ga...
P.S. napominjem da sam u životu imala svega par ovakvih "izazova"... jedan još uvek rešavam.Tvrd orah, nema šta!!!
Ajd sad ti- počni da me analiziraš! Raspali Shaddow!
Ma nije mi namera da te analiziram. Samo sam pitao. Koliko shvatam ti si udata? Sa tim muškarcem si ostala u vezi? Nisi izgubila interesovanje kada si ga osvojila? Da li se ovo što govoriš odnosi samo na tipove "sa strane"?

shaddow:
Ma nije mi namera da te analiziram. Samo sam pitao. Koliko shvatam ti si udata? Sa tim muškarcem si ostala u vezi? Nisi izgubila interesovanje kada si ga osvojila? Da li se ovo što govoriš odnosi samo na tipove "sa strane"?

Da, to se odnosi i na mog supruga- njega sam osvajala najteže i najduže.I na kraju ga osvojila.Ali, veruj, interesovanje nikada nisam izgubila!!! Tako da to ne računam.
Pre mislim na tipa koji je"visok, prosed, šaramntan, stručan u svom poslu, osvaja žene samo tako(ili one padaju same??!)...i ne primećuje me- u svakom pogledu. E, onda kreće fino nadmudrivanje na stručnom planu, dokazivanje, takmičenje u svemu, sve po tipu" e,saš videt čija majka crnu vunu prede...". I gle, čuda, dragi protivnik vam na kraju "jede iz ruke" a da toga nije ni svestan!

@more bre
Do sexanja nikada nisam išla. Na njihovu žalost, verovatno. Pre će biti da je u pitanju moje samozadovoljstvo. Kao što vidiš- svršavamo na razne stvari! ;)

shaddow:
Kako to da nisi izgubila interesovanje za svog supruga kada si ga osvojila?

Ne znam. A trebalo mi je mnogo...godina! :shock:
P.S. Znaš ono glupo pitanje koje smo nekad popunjavali u leksikonima( rekla bih da si ti iz tog vremena i trebalo bi da znaš šta su leksikoni) a možeš ga sresti i na podforumu LJiS i glasi: Ko je ljubav vašeg života? Epa, plastično: meni je to moj suprug! verovatno se tu krije odgovor na tvoje pitanje.

Fizicke osobine: visok (ne previse), crna kosa, lepe oci, lepo gradjen (da nije mrsav, da nije debeo, da nije previse nabildovan), lepe ruke, slatka guza i lepi zubi.
Psihicke osobine: izuzetno pametan (ili bar ne toliko glup da se to izvali posle druge recenice, s obzirom da je rec o prvom kontaktu), duhovit
Takodje, lepo obucen, u smislu da nije obucen tako da mi je jasno koja je seljacina i pre nego sto sam ga i osmotrila kako treba ili pre nego sto je bilo sta i rekao. Gledam i kako hoda.
Sto se tice pomenutog organa, jelte, on za ovu pricu nema nikakvog znacaja, jer tesko da ce se setati go...

ne znam..... krvolok privlachi moju pazhnju... recimo..... :D
e ovo je sad navlaqsha godine.....
alex je imao moju nepodeljenu pazhnju.... a kada bih ga opisala sad... ah.... nikada ne bih podrzhala ni jednu njegovu karakteristiq.... zapravo nishta mi se kod njega nije svidjalo.... a opet... on onako u kompletu... nisam mogla da mu odolim....
valjda volim kad mi se malo igraju s mozgom.... ma kako izgledali..... uvek cje takvi imati moju pazhnju....

marina.c:
@more bre
Do sexanja nikada nisam išla. Na njihovu žalost, verovatno. Pre će biti da je u pitanju moje samozadovoljstvo. Kao što vidiš- svršavamo na razne stvari! ;)
zašto ovako grub stav i proste reči ?
čime sam ja zaslužio takav odnos da mi se obratiš takvim uličnim izrazom ?!
kako sad da se skidam pred tobom kad ti dođem na pregled ?

Polo83:
znači ja sam pravi za tebe.

Back