KAKAV MUSKARAC PRIVLACI VASU PAZNJU?

Obavezno mi paznju privuku crni, visoki muskarci, a jos ako imaju stav, odnosno skrecu paznju na sebe kad udju u prostoriju, bez da bilo sta kazu i urade.. mmmmm.... Pogled iz koga mozes da vidis da ce imati i nesto zanimljivo da kaze.... Poslednji, bez obzira na vezu od 10 godina me je potpuno oborio s' nogu.... pametni decaci! Ufff!

sevilja:
Ma znas i sama da to nije tako!
To sto je neko macho, ne znaci nuzno da je i dobar u krevetu, ili romanticna dusica i dobrica, pa ono obrnuto!
Sve su to uzajamne energije i fluidi! :lol:
Moze da bude i najneugledniji, a u krevetu, ziva vatra! :lol: :lol:
Sto se oba pola tice,tako to obicno i biva.I mi i vi "padnemo" na fizicki izgled,a "ono pravo",bilo da je romantika,sex ili nesto trece dozivimo sa osobom koja ne izgleda ni priblizno kao osoba na kakve padamo.

Pažnju privlači lep muškarac. Nisam baš za te manekenske tipove, više za one seksi ružne :roll: mis' oni su mi kao lepi.
Ali tu pažnju može da zadrži (ili osvoji) samo neko jači od mene. U priči (samouverenosti). E sad ja nešto i nisam samouverena ali izgleda imam neverovatnu sposobnost da ubijem ljudima samouverenost kad ih upoznam, posebno muškarcima. Ili je oni stvarno nemaju uopšte. Ili ja privlačim takve ljude. Nemam pojma. Šta beše tema?
E da, trebalo bi da je duhovit, ali baš duhovit.

Lexa:
E da, trebalo bi da je duhovit, ali baš duhovit.
Lexa prepisuje!!!! :lol:

bug.gif

Oh, vreme je da i ja napisem koju rec na temu... zar ne?

Da bi privukao moju paznju ON mora pre svega da bude originalan, tj. svoj u svemu. Dalje... ON treba da mi je intersantan za sva cula... E sad... da bi ova dva kriterijuma neko imao...morao bi pre toga da zadovolji neke podkriterijume... npr. Da bi neko bio originalan mora biti dovoljno inteligentan...i sl.

Vic je u tome sto i ON ima kriterijume:P

Ali o tome netju da razglabam...

Pozdrav za sve Vas koji pishete na ovu temu. Jako ste mi zanimljivi i rado Vas chitam!

Back