Tamigo
Aktivan član
- Poruka
- 1.657
Volim dominantne, pametne i muzevne muskarce, kad vidim takve uhhhhhhhhh, evo napalila sam se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
paaaa ja skrenem pogled na besan auto, a momaka u njega lep.KAKAV MUSKARAC PRIVLACI VASU PAZNJU?
herrr:Domacine, s' dva ektara pod malinu, traktor, strugaru i mercedes 200D!!!
More_bre:zašto ovako grub stav i proste reči ?
čime sam ja zaslužio takav odnos da mi se obratiš takvim uličnim izrazom ?!
kako sad da se skidam pred tobom kad ti dođem na pregled ?
Ne sekiraj se- samo ti dođi na pregled.Ja sam profesionalac(ka), gledaću te nikako drugačije no "doktorski"!![]()
]
pajamaca:paaaa ja skrenem pogled na besan auto, a momaka u njega lep.
ili frajeri na motoru..qq...volim te adrelinaše.
onda...privlače mi pažnju oni koji me ne konstatuju..ijaooo izazova, jes da čim dobijem, nije više zanimljivo..bacim igračkicu..i pišem poJen
ali recka je reckajer još mi niko nije odoleo..
dobro, dobro nisam probala zadnjih 9 godina..mada malkice...
a pogotovu mi privlače pažnju fini muškarci, dovede devojku na večeru,pa joj pridrži kapu, stolicu...sipa joj piće...
ee sa takvih ne skidam pogled.
i već sam ranije pisala...da je picnut, skupo obučen i dobre cipele..
samo to može i pocepane farmerke i t-shirt
ali ako su gilje dobre...može da me vodi.
mada ni imovinsko stanje nije za ignorisati..ali to dođe posle
posle onog privlačenja pažnje...to nije tema
ma nisam...samo se prepoznaVamomarina.c:Neke si delove prepisivala od mene! Ne važi se!
Evo moj je takav. Bio mi zanimljiv jer ni jedan mi do sada nije otvarao vrata, kupovao ruze i ponasao se kavaljerski. I prvih mesec dana sam uzivala u svemu tome, a sada... Prodala bih ga, majke mi! Ma sta bre prodala, poklonila bih ga prvoj koja ga pozeli! Toliko je dosadan, previse romantican, i kao mutav ne ume ni da se svadja nego samo cuti!pajamaca:a pogotovu mi privlače pažnju fini muškarci, dovede devojku na večeru,pa joj pridrži kapu, stolicu...sipa joj piće...
ee sa takvih ne skidam pogled.
pa. da sigurno je dosadan. ali ja nisam ni rekla da me zanimaju takvi muškarci...Sehnsucht:Evo moj je takav. Bio mi zanimljiv jer ni jedan mi do sada nije otvarao vrata, kupovao ruze i ponasao se kavaljerski. I prvih mesec dana sam uzivala u svemu tome, a sada... Prodala bih ga, majke mi! Ma sta bre prodala, poklonila bih ga prvoj koja ga pozeli! Toliko je dosadan, previse romantican, i kao mutav ne ume ni da se svadja nego samo cuti!