KAKAV MUSKARAC PRIVLACI VASU PAZNJU?

KAKAV MUSKARAC PRIVLACI VASU PAZNJU?
paaaa ja skrenem pogled na besan auto, a momaka u njega lep.
ili frajeri na motoru..qq...volim te adrelinaše.
onda...privlače mi pažnju oni koji me ne konstatuju..ijaooo izazova, jes da čim dobijem, nije više zanimljivo..bacim igračkicu..i pišem poJen
ali recka je recka:lol: jer još mi niko nije odoleo..
dobro, dobro nisam probala zadnjih 9 godina..mada malkice...
a pogotovu mi privlače pažnju fini muškarci, dovede devojku na večeru,pa joj pridrži kapu, stolicu...sipa joj piće...
ee sa takvih ne skidam pogled.
i već sam ranije pisala...da je picnut, skupo obučen i dobre cipele..
samo to može i pocepane farmerke i t-shirt
ali ako su gilje dobre...može da me vodi.
mada ni imovinsko stanje nije za ignorisati..ali to dođe posle
posle onog privlačenja pažnje...to nije tema

pajamaca:
paaaa ja skrenem pogled na besan auto, a momaka u njega lep.
ili frajeri na motoru..qq...volim te adrelinaše.
onda...privlače mi pažnju oni koji me ne konstatuju..ijaooo izazova, jes da čim dobijem, nije više zanimljivo..bacim igračkicu..i pišem poJen
ali recka je recka:lol: jer još mi niko nije odoleo..
dobro, dobro nisam probala zadnjih 9 godina..mada malkice...
a pogotovu mi privlače pažnju fini muškarci, dovede devojku na večeru,pa joj pridrži kapu, stolicu...sipa joj piće...
i već sam ranije pisala...da je picnut, skupo obučen i dobre cipele..
samo to može i pocepane farmerke i t-shirt
ali ako su gilje dobre...može da me vodi.
mada ni imovinsko stanje nije za ignorisati..ali to dođe posle
posle onog privlačenja pažnje...to nije tema

Neke si delove prepisivala od mene! Ne važi se!

pajamaca:
Evo moj je takav. Bio mi zanimljiv jer ni jedan mi do sada nije otvarao vrata, kupovao ruze i ponasao se kavaljerski. I prvih mesec dana sam uzivala u svemu tome, a sada... Prodala bih ga, majke mi! Ma sta bre prodala, poklonila bih ga prvoj koja ga pozeli! Toliko je dosadan, previse romantican, i kao mutav ne ume ni da se svadja nego samo cuti!

U poslednje vreme mi teško iko može privući pažnju, jer sam u srećnoj vezi i jako samo zaljubljena skoro 5 godina.
Ipak, poslednji koji mi je pre dve godine privukao pažnju, čak i pored mog dečka, bio je pametan, ljubazan, šarmantan, elokventan, kulturan, pravi gospodin. Srećom, ubrzo sam saznala da je oženjen, pa sam se brzo ''otpalila''...
Fizički izgled, primećujem tek kasnije, kad me privuku gorepomenute osobine....Ipak, bitno je da je čist i uredan, da vodi higijenu o zubima pogotovo, kao i o kosi....Eto...Ono crn-plav blabla, ne pravim razliku (mada moram priznati, primetila sam da mi se do sada plavooki nešto nisu preterano sviđali, nekako mi toplije deluju smeđe oči).

Sehnsucht:
Evo moj je takav. Bio mi zanimljiv jer ni jedan mi do sada nije otvarao vrata, kupovao ruze i ponasao se kavaljerski. I prvih mesec dana sam uzivala u svemu tome, a sada... Prodala bih ga, majke mi! Ma sta bre prodala, poklonila bih ga prvoj koja ga pozeli! Toliko je dosadan, previse romantican, i kao mutav ne ume ni da se svadja nego samo cuti!
pa. da sigurno je dosadan. ali ja nisam ni rekla da me zanimaju takvi muškarci...
već da mi privlače pažnju. zanimljivo za posmatranje.

ratzinger.jpg

totalno..

Back