KAKAV JE OSECAJ PREVARE??

Подржаваш? Зашто? Ако јој није стало до дечка зашто је онда била са њим и још га је преварила? :? Тотално губљење времена...

Evo sad cu da ti objasnim.U pochetku mi se taj dechko svidjao pa mi je priznao da me je prevario.Pa sam onda ja njega prevarila da bih se osvetila i raskinula sa njim posle par dana.Eto :D

Ljudovi, ja sam ostala bez komentara. Ja iskreno nisam za te prevare... Mozda zato sto bih se lose osecala... Npr. ja i ako ne osecam nista posebno prema decku sa kojim sam, osecamneku obavezu i postovanje prema njemu.. Moja najbolja drugarica je jednom bila sa trojicom istovremeno.. Devojka je skroz okay i niko za nju ne prica da je fuxa. Mislim malo njih zna da je imal atri decka istovremeno, ali kad mogu muskarci sto ne bi mogle i devojke..
Danas se npr. reci kao sto su fuxa, *****, drolja itd veoma se olako shvataju! Sada se fuxom naziva svaka druga devojka.. Npr ako otme decka nekom ona je fuxa, ako vara decka opet je fuxa itd. Im zilion primera.
Ja sam se uzasno osecala kad me je decko prevario... Nisam to ocekivala od njega..
On je malo stariji od mene pa je mozda imao neke svoje potrebe koje mu ja ne bih dala ali on cak nikada nije ni spomenuo tako nesto niti smo razgovarali na tu temu!
Takodje sam bila besna i zato sto je to uradio na odvratan nacin... Nije mi sam priznao ali ne mogu da shvatim kako je bio tako glup da misli da ja to necu saznati!
A najzesce od svega je sto ga je odala rodjena sestra, jer nije znala da smo nas dvoje zajedno.. Doslo mi je da ga zgromim keve mi.. Bas je jadan!!!

Ma nema potrebe za varanjem! To rade samo nestabilne osobe koje ne znaju sta zele! Ako zelis da budes sa drugim pre toga raskines sa bivsim! A uopste nisi lik ako imas 2-3 odjednom to je kretenski! Muka mi je vise od lazi i prevara na ovom svetu!

uzasno! sok! kada ti decko posle mesec dana veze prizna da pored tebe ima devojku vec 6 meseci....
osecaj je uzasan!!!!
opravdanja su uvek slicna: ti si lepsa, bolja... navela me tvoja lepota... ja tebe volim... raskinucu sa njom samo zbog tebe..... ti mi znacis vise... bla.. bla.. bla...
Ja sam mu samo rekla da necu da budem sa njim dok ima drugu... raskinula sam i rekla mu da mi se javi kada raskinu...
sto se mene tice MRZIM LAZI I PREVARE!...

isti sluchaj....posle mesec dana sam saznala da moj decko ima josh jednu curu s kojom je 5 meseci!!!uzas...:evil:

Беспотребан? :? Ваљда непотребан, чак је најправилније сувишан, али БЕСпотребан...
***** ми матер, можда сам и ја пглу ко ће га знати, али ја контам да никад нисам чуо за реч беспотребан :?

valjda konta da je bez potrebe,pa kad se spoji bespotrebno :lol:
shta ga znam..ni ja ne chuh za to...svashta se danas mozhe chuti...heh (:

a shto se tem[atik]e tiche....
nesam bila prevarena..i ne poznajem osjecaj...ne zhelim ga ni upoznati..ne treba mi :mrgreen:
ni ne kontam u chemu je fora...sa nekim si valjda zato shto ti se svidja,shto volish da si sa njim...varanje mi bash ne ide uz to....bzvz....

Back