~*NiNDZHA*~
Zainteresovan član
- Poruka
- 244
e ne znam za tebe ali meni je fuxa fuxa....mushko ili zhensko svejedno....Da,to je tako i to je glupo,devojka uvek ispadne fuxa,a decko ako ima puno devojaka on je fancy...glupost nevidjena!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ne znam za tebe ali meni je fuxa fuxa....mushko ili zhensko svejedno....Da,to je tako i to je glupo,devojka uvek ispadne fuxa,a decko ako ima puno devojaka on je fancy...glupost nevidjena!!!
Подржаваш? Зашто? Ако јој није стало до дечка зашто је онда била са њим и још га је преварила? :? Тотално губљење времена...
Npr ako otme decka nekom ona je fuxa, ako vara decka opet je fuxa itd.
uzasno! sok! kada ti decko posle mesec dana veze prizna da pored tebe ima devojku vec 6 meseci....
osecaj je uzasan!!!!
opravdanja su uvek slicna: ti si lepsa, bolja... navela me tvoja lepota... ja tebe volim... raskinucu sa njom samo zbog tebe..... ti mi znacis vise... bla.. bla.. bla...
Ja sam mu samo rekla da necu da budem sa njim dok ima drugu... raskinula sam i rekla mu da mi se javi kada raskinu...
sto se mene tice MRZIM LAZI I PREVARE!...
Ma nema potrebe za varanjem! To rade samo nestabilne osobe koje ne znaju sta zele! Ako zelis da budes sa drugim pre toga raskines sa bivsim! A uopste nisi lik ako imas 2-3 odjednom to je kretenski! Muka mi je vise od lazi i prevara na ovom svetu!