Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ni meni dosada nije nikad dosadna, tj meni samom nikad nije dosadno.
Opet, malo kad, je bilo bez problema, frke isl.

e pa moraš frke stupnjevati. Kad ti je prava frka, ona neželjena, nema šanse da ti je dosadno-jer brineš. I kad bi ti objektivno moglo biti dosadno, ništa ne radiš i nemaš posla subjektivno nemaš osjećaj dosade-jer brineš. Sve ostale frke su nebitne. Čim ti je dosadno, nemaš ti pravu frku u životu :p
Zato ja volim taj osjećaj dosade, obožavam :D Kad ne znam što ću s sobom, pa smišljam ovo ću-ono ću...dosadno mi je...znam da mi je lijepo. :)

A kako ti misliš da je dosada smrt ?

e pa moraš frke stupnjevati. Kad ti je prava frka, ona neželjena, nema šanse da ti je dosadno-jer brineš. I kad bi ti objektivno moglo biti dosadno, ništa ne radiš i nemaš posla subjektivno nemaš osjećaj dosade-jer brineš. Sve ostale frke su nebitne. Čim ti je dosadno, nemaš ti pravu frku u životu :p
Zato ja volim taj osjećaj dosade, obožavam :D Kad ne znam što ću s sobom, pa smišljam ovo ću-ono ću...dosadno mi je...znam da mi je lijepo. :)

Zato se valjda čovik mora i rodit kraj mora,
a onda ne bi moga bit furešt
ajmeee.

Oli to znaći furešt cilega vika?
Saku uru?
E

Nima tega za nas.

A kako ti misliš da je dosada smrt ?

Pa meni na na pomen dosade, prva asocijacija nije šta, nego ko.
Tu nekad nema pomoći, moraš izgurati, a sam ću se uvek snaći.
Možda bih, ako bih svarno otišao da živim na more posle jedno dve tri godine, naučio da se kreativno dosađujem.

Zato se valjda čovik mora i rodit kraj mora,
a onda ne bi moga bit furešt
ajmeee.

Oli to znaći furešt cilega vika?
Saku uru?
E

Nima tega za nas.

Pa meni na na pomen dosade, prva asocijacija nije šta, nego ko.
Tu nekad nema pomoći, moraš izgurati, a sam ću se uvek snaći.
Možda bih, ako bih svarno otišao da živim na more posle jedno dve tri godine, naučio da se kreativno dosađujem.

:D :D

Brzo bi se ti uklopio. :)
Ma ti si već naš :heart:

A te dosadne ljude, to ja po kratkom postupku. :D Ne obadajen uopće. Život je prekratak.

tomidzeri.jpg

A Vasa Pelagić je posebna priča - imam tu knjigu još od babe i dede. Ne kažem da nema korisnih saveta ali ima delova tako smešno napisanih,da se valjam od smeha a nekoliko vam prenosim u originalu:
Ojedanje između guzova (tačno tako piše)
''''Pešaci se tako često OGUZAJU - ojedu ozmeđu rečenih pola, da nisu u stanju ići od vređanja. To se leči mazanjem rastopljenog loja, a gdi nema loja, mazati ojedena mesta svojom pljuvačkom.''
Zatvor sraćke
''Kad neko ne može dva tri dana da sere, onda je zatvoren.Ima po nekih naravi kod ljudi i žena (ko da mi nismo ljudi), da je posve prirodna sraćka,kad preko dan balega, zatvor po dva dana nije opasan...''
Nervoznost, nervozne bolesti
''Nervoznost može doneti lupanje srca, glavobolju, potajnu groznicu, čelobolju, neapetit, džandrljivost, zloću, čamotinju, besnu ćud, padavicu, histeriju, melanholiju, nespavanje, sumanutost, halucinaciju, iluziju, plašnju, mržnju na život i na ceo svet, itd...''
Blesavost (idiotizam)
''Leči po tvrđenju engleskih lekara, kad se blesava osoba u nekoj svađi dobro po glavi IZMLATI. Ta nagla uzbuđenost, iskrene i oživi i one organe mozga, koji su dotle bili u zastoju ili su posve slabo radili.''
Sumanutost, ludilo
''Bolest ova dolazi kao posledica velike tuge i teške užasne brige, od mnogog špirituoznog pića i suvišnog preteranog umnog naprezanja, od mnogog onanisanja i lumpovanja, od izgubljene nade, od silnog strahovanja, od preteranog uživanja polne ljubavi, itd..mnogi tvrde da se sumanuti izbave bolesti, kad se čime žestoko poseče i rani, pa se oko te rane dugo vremena raditi i mučiti mora, da ga ona jednako vređa i zabavlja oko sebe...''

Ima još smešnijih delova, pa ako vam se ovo dopadne, preneću i njih...

Poslednja izmena:
Evo draga Biki, samo da prekucam. Inače je siroti Vasa mnogo puta hapšen (ni kriv ni dužan), pa se u zatvoru navatao straha od masturbacije, svi su to radili oko njega neprekidno, a on se trudio da ostane neporočan, pa iz toga proizilazi ovakvo mišljenje:
Sramnih udova bolesti - venerične
''Tako prolaze i one osobe koje padnu u GROZNU STRAST ONANISANJA - DRKANJA. Ova se sramna navika najviše kod mladića odomaćila, pa im mlađani život labavi i kalja, onesposobljuje i satire. Ovi ostavljaju porod, ako ga slučajno uzimaju, bolešljiv, vrlo jadan, ili bolje reći umne i telesne bogalje. Za to su oni ČETVOROSTRUKO odgovorni sadašnjosti i budućnosti, jer onanisanje - drkanje, donosi prvo plašljivost, duboku zaboravnost, a za tim jektiku (tuberkulozu, prim. naratora t.j. mene) i ludilo!!!
Pravilno pristupanje činu polne ljubavi - dakle momci, OBRATITE pažnju šta vam čika Vasa kaže:
1. Ne treba nipošto pristupati činu polne ljubavi kad si: umoran, ljutit, pijan, uzrujan i inače razdražen!
2. Pre čina dobro je namazati glavić sa lojem ili zejtinom, jer zejtin ne propušta pristup pogane materije unutra pod kožu!
3. U času ''soitija'' (valjda misli na koitus) treba biti spokojan i vrlo umeren!
4. Nipošto ne treba dva puta uzastopce ujedared VRŠITI, jer je to iz više uzroka vrlo OPASNO!!! Dobijati neku slavu u tome duboka je glupost, nedostojna pametna čoveka i poštena radnika!!!
5. Ud treba vaditi čim je materija izašla. Odma treba ud oprati prvo vodom, pa onda svojom mokraćom, jer mokraćom se spolja opere zaražljiva maja!''

38627-vp.jpg
narodni-ucitelj-pelagic.jpg

1685_1.jpg

Poslednja izmena:
Evo draga Biki, samo da prekucam. Inače je siroti Vasa mnogo puta hapšen (ni kriv ni dužan), pa se u zatvoru navatao straha od masturbacije, svi su to radili oko njega neprekidno, a on se trudio da ostane neporočan, pa iz toga proizilazi ovakvo mišljenje:
Sramnih udova bolesti - venerične
''Tako prolaze i one osobe koje padnu u GROZNU STRAST ONANISANJA - DRKANJA. Ova se sramna navika najviše kod mladića odomaćila, pa im mlađani život labavi i kalja, onesposobljuje i satire. Ovi ostavljaju porod, ako ga slučajno uzimaju, bolešljiv, vrlo jadan, ili bolje reći umne i telesne bogalje. Za to su oni ČETVOROSTRUKO odgovorni sadašnjosti i budućnosti, jer onanisanje - drkanje, donosi prvo plašljivost, duboku zaboravnost, a za tim jektiku (tuberkulozu, prim. naratora t.j. mene) i ludilo!!!
Pravilno pristupanje činu polne ljubavi - dakle momci, OBRATITE pažnju šta vam čika Vasa kaže:
1. Ne treba nipošto pristupati činu polne ljubavi kad si: umoran, ljutit, pijan, uzrujan i inače razdražen!
2. Pre čina dobro je namazati glavić sa lojem ili zejtinom, jer zejtin ne propušta pristup pogane materije unutra pod kožu!
3. U času ''soitija'' (valjda misli na koitus) treba biti spokojan i vrlo umeren!
4. Nipošto ne treba dva puta uzastopce ujedared VRŠITI, jer je to iz više uzroka vrlo OPASNO!!! Dobijati neku slavu u tome duboka je glupost, nedostojna pametna čoveka i poštena radnika!!!
5. Ud treba vaditi čim je materija izašla. Odma treba ud oprati prvo vodom, pa onda svojom mokraćom, spolja opjer mokraćom se ere zaražljiva maja!''

38627-vp.jpg
narodni-ucitelj-pelagic.jpg

1685_1.jpg
E kad bi se danasnji momci pridrzavali ovoga...gde bi nam kraj bio,zatvorili bi infektivne a i one mentalne ustanove,idila:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back