Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ova slika je prajsles, neverovatna kompozicija. Tigar je ostao bez daha...

(ne može da povrati dah od cerekanja)

attachment.php

meni je tip baš cool :rumenko:

Bavim se mišlju da umanjim sliku sa izrazom i cipelicama i stavim je kao avatar; biće zanimljivo čitati MPC i Tesine analize motiva stavljanja takvog avatara. Sprečava me samo to što se neće videti izraz napinjanja :)

Ne bi vredelo, bar što se mene tiče.
Ja sam tebe jednom slučajno video u rl, a bilo mi bez veze da te u opštoj gužvi cimam, ej Đek, ša ima i sl. debelo sam kasnio, stigao sam samo da se na kratko uverim da se me ne vara osećaj. Otada mi se nekako u normalno uklapa tvoja pojava ovde.

Ne bi vredelo, bar što se mene tiče.
Ja sam tebe jednom slučajno video u rl, a bilo mi bez veze da te u opštoj gužvi cimam, ej Đek, ša ima i sl. debelo sam kasnio, stigao sam samo da se na kratko uverim da se me ne vara osećaj. Otada mi se nekako u normalno uklapa tvoja pojava ovde.

ja ne znam jel' dzek sklon paranoji ali sve su sanse da mu je nabijes :lol:

ja ne znam jel' dzek sklon paranoji ali sve su sanse da mu je nabijes :lol:

Ne verujem.
On je jedan sasvim normalan čovek, čak normalniji nego što se iz ovoga što se ovde pominje, može zaključiti.
Inače cela stvar se desila slučajno. Da sam prošao pored njega malo pre ili malo posle, sigurno ne bih ukapirao da je to on.
Bio bi slučajan prolaznik kao i masa drugih svakog dana. Stvar je u tome da mi ovde, bez obzira što se, uglavnom ne poznajemo, znamo podosta jedno o drugom, što ipak nije dosta da prepoznaš nekog ako ga slučajno sretneš na ulici. Međutim ako taj neko, tad telefonira sa nekim, što je danas jako često, šanse, pokazalo se, ipak nisu male.

Ne verujem.
On je jedan sasvim normalan čovek, čak normalniji nego što se iz ovoga što se ovde pominje, može zaključiti.
Inače cela stvar se desila slučajno. Da sam prošao pored njega malo pre ili malo posle, sigurno ne bih ukapirao da je to on.
Bio bi slučajan prolaznik kao i masa drugih svakog dana. Stvar je u tome da mi ovde, bez obzira što se, uglavnom ne poznajemo, znamo podosta jedno o drugom, što ipak nije dosta da prepoznaš nekog ako ga slučajno sretneš na ulici. Međutim ako taj neko, tad telefonira sa nekim, što je danas jako često, šanse, pokazalo se, ipak nisu male.
znaci sto se mene tice sanse da me neko prepozna na ulici su minimalne, takoreci ne postoje. :lol:
znaci prepoznao si mu glas?

Ne verujem.

odjednom čuješ:
džeste koke, evo Zoke- inžinjera ? :p

Gdje si ti ? Slomili ti balkanski duh zločesti Germani i sad radiš non-stop. Ne daaaaaj se ! Dođi , sidi, odmori...đava odnija prišu :mrgreen:

Joj kako ti zavidim na rivi i slobodnom vremenu...:sad2:
Ja na poslu,crko mi fon pa trckam u VIP svaki cas,
ostacu neko vreme bez njega,a i neka malo,dusu da odmorim od kojekakvih smaraca:cool:
bit će bolje ...
U mene se to isto smjenjuje gužva-odmor-guža..

ti otkad si promijenila avić i sad još nick ma nisi mi ista osoba :eek: Nikako se priviknuti. Ne znam ni kako te zvati :D

Biki kao i do sada :)
Nije mi zbog guzve,navikla sam,vise mi je
zbog mora,ja zivim za onih pisljivih desetak dana u godini kad
idem na more,pod uslovom da mogu da idem naravno:mrgreen:

e da si tu onda ti ne bi bilo bitno, uopće ga ne bi niti doživljavala. :)
Masu ljudi (pogotovo ovih starijih) uopće i ne idu na more, odnosno ne kupaju se iako im je ispred nosa. Jedino se zimi šeta uz more, kad odu furešti. :)

e da si tu onda ti ne bi bilo bitno, uopće ga ne bi niti doživljavala. :)
Masu ljudi (pogotovo ovih starijih) uopće i ne idu na more, odnosno ne kupaju se iako im je ispred nosa. Jedino se zimi šeta uz more, kad odu furešti. :)

Mozda,ali ja ne mogu da zamislim da bi mi ikada
moglo dosaditi more,miris mora je
najlepsi miris na svetu,samo priobalje je
lepota jedna..ma nikada mi ne bi dosadilo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back