Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda,ali ja ne mogu da zamislim da bi mi ikada
moglo dosaditi more,miris mora je
najlepsi miris na svetu,samo priobalje je
lepota jedna..ma nikada mi ne bi dosadilo...

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku BRITNEY 3.

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku BRITNEY 3.

ja ga redovito zaboravim, onda svi drvlje i kamenje na mene da što će mi ako ga ne nosim, tra-la-la Čak se i naljute, ali ono zaozbiljno. :roll:
Zgodno je kad se trebaš spojiti na internet, ili slikati, snimati.

E?

Govoriš li ti o moru ili o mobitelu?

Piše V. Krsulović da mu je did još govorija:
Kad si namoru, povizan si sa cilin sviton, samo moraš prst u vodu turit.

:zcepanje:

:eek: hladno.

Kod mene 25 trenutno :p

Pa šta je tako hladno ??! :eek:

Atlantik ti nije sredozemlje, nažalost.

Ovde, sa druge strane Alpa, prema skandinaviji ne postoji nikakva prepreka, a relativno malo kilometara.
Sve što se spusti sa severa, zaćas je tu i još se nagomilava, pred Alpima.
Nekih 50-100 Km južnije, pod Bolomitima priča je sasvim druga
Emilia Romagna, bella Italia
Venezia.
ajme.

Ova slika je prajsles, neverovatna kompozicija. Tigar je ostao bez daha...

(ne može da povrati dah od cerekanja)

attachment.php

Nasla sam mu devojku,Nedo vid' ga kaki je sladak,a tozla samo sto ne progovori...

ja ne znam jel' dzek sklon paranoji ali sve su sanse da mu je nabijes :lol:

Džeste koke, evo Zoke inženjera teških mentalnih konstrukcija i pisane reči.

Elem, ne vidim nikakvu pretnju u MPMcB ovom iskazu da bih bio paranoičan, nemam oraha u džepu, a i da vidim pretnju, ne bi me sčepala paranoja nego hladni, proračunati bes.

Slika mi je na profilu, ne krijem da sam iz NS, moji lični podaci su se ovde objavljivali a to što me MPMcB nazvao "normalnim čovekom" dokazuje da:

a) nisam pravi tigar, nego tigar u duši
b) da su oni proterani zlotvori (zna se ko) konstruisali krivu sliku o meni, šireći je gde su stigli

Drago mi je da sam prepoznatljiv po nečemu, sem po pisanju, tako da me ljudi koji me lično ne znaju ipak na ulici poznaju. To samo govori o mom unikatnom forumskom naporu.

Faca, uistinu :)

Džeste koke, evo Zoke inženjera teških mentalnih konstrukcija i pisane reči.

Elem, ne vidim nikakvu pretnju u MPMcB ovom iskazu da bih bio paranoičan, nemam oraha u džepu, a i da vidim pretnju, ne bi me sčepala paranoja nego hladni, proračunati bes.

Slika mi je na profilu, ne krijem da sam iz NS, moji lični podaci su se ovde objavljivali a to što me MPMcB nazvao "normalnim čovekom" dokazuje da:

a) nisam pravi tigar, nego tigar u duši
b) da su oni proterani zlotvori (zna se ko) konstruisali krivu sliku o meni, šireći je gde su stigli

Drago mi je da sam prepoznatljiv po nečemu, sem po pisanju, tako da me ljudi koji me lično ne znaju ipak na ulici poznaju. To samo govori o mom unikatnom forumskom naporu.

Faca, uistinu :)

:cool:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back