Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Svojstvo tigrova jeste da se vazda izvuku sem u slučaju Agathine mačke; iza one pozadine, nema izvlačenja, bogme jok. Tonaža pritiska najstrašnije 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Džes AgathaSlučajnost, kažeš? Hehehehe
Britnej treća, oće li biti za utehu ako kažem da ne bih sa NPiM ekipom srkao brzopoteznu kafu, gonjen svojim putevima, jerbo nije fino deliti nazočnost u brišučem letu, na dvadesetak minuta, negoli više?![]()

Svojstvo tigrova jeste da se vazda izvuku sem u slučaju Agathine mačke; iza one pozadine, nema izvlačenja, bogme jok. Tonaža pritiska najstrašnije![]()
...A sta zna dete sta je 300 kila 
Pokušva da otkopča ''ambalažu''ajme..gde mu je njuska..

...mukicaPokušva da otkopča ''ambalažu''
Nego sliku sam našla na nekom sajtu, žena dala oglas za intimna druženja a u propratnom tekstu navodi da je biseksualna.
Nego drage moje evo jednog bogatog Rusa koji nikako da nađe ženu (eto a svi misle da mi samo pare gledamo). Pogledajte zašto:
Pogledajte prilog 258794Pogledajte prilog 258795Pogledajte prilog 258797Pogledajte prilog 258798Pogledajte prilog 258799

Apsolutno! Možda usrećimo jadnog čoveka nekom ''mačkicom''!Jadnicak. Treba mu dati link za krstaricu

..Doroti...

..Doroti...
Al tozla vristi na sve strane,a on rumen i jadan![]()
Moram i ja na taj sajt, ono ubogi pisac u pokušaju (veliki umetnici su uvek sirotinja) vs smrdljivo bogati Doroti ruja impozantne glavuše koji u tozla drinja![]()

Do ''macane'' sam došla slučajno, kao i na ''Krstu'' zbog oglasa za privatne časove. A Rusa mi je poslala kuma iz Australije, već godinama skupljam razne smešne stvari, prvo u materjalnom obliku a posle u elektronskom.A evo jednog domaćeg momka - stiglo mi iz Španije od prijatelja takođe.Ebote, Agatha, šta ti radiš na tim sajtovima? Jes' tamo našla rusa? Ako ti namere nisu ozbiljne, prosledi mi link ka oglasu da napravim lažni profil i da mu se nabacujem![]()