teserakt
Domaćin
- Poruka
- 3.994
Brzi,cim mene nema raspravljas mi se sa Tes
Smiri se,ajde popi jedno staropramen,ostavi mi Tes na miru![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brzi,cim mene nema raspravljas mi se sa Tes
Smiri se,ajde popi jedno staropramen,ostavi mi Tes na miru![]()

pa mislila sam da ideš samo zbog viroze, a ne na pretrage
Dobro se ti držiš u svemu tome, svaka čast !![]()

Jesam,pao mi veliki kamen sa srca,dobri su svi rezultati,sad 6 meseci ne mislim o tome i super mi je )))))))
Nego kako ti dolazis sutra kod mene na zurku,sa Brzim meckom ili sa Agatom na konju (deeeecku)?![]()

Ne znam zašto sam stekla dojam da ustvari ideš samo zbog viroze![]()
Ti se odlično nosiš s tim (već rekoh), nema brige za tebe
Ja ću se teleportirati, nekako mi se to čini najjednostavnije![]()
![]()
![]()

Blago tebi kad umes....i ja bih tako kojekude,ali ne znam kako se to radi...
Hoces li me nauciti kako se teleportuje?
)
ja dugo nisam znala šta je ''Tesseract'', pošto sam već napomenula zabrinjavajući stepen mog neznanja iz matematike, ali srećom tu je Wiki pa šaljem jedan lep 3D model
![]()

jednostavno je, zatvoriš oči i gdje poželiš tamo si... (dok ne otvoriš oči)
Tako ide za sada, ali usavršiti ću ja metodu, kad-tad![]()
ja dugo nisam znala šta je ''Tesseract'', pošto sam već napomenula zabrinjavajući stepen mog neznanja iz matematike, ali srećom tu je Wiki pa šaljem jedan lep 3D model
![]()

Tess...lep je![]()
Blago tebi kad umes....i ja bih tako kojekude,ali ne znam kako se to radi...
Hoces li me nauciti kako se teleportuje?
Ideeeeemoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.... ...
U ebem mu, napravih lapsus. Iskrene čestitke ostaju, naravno.
Sad da ispravim promašaj decenije. Instant kurs teleporta.
1. Nađi tele kako znaš i umeš, kupi jedno, naj ti je to bolje da ne bi imala neprilika sa zakonom i gnevnim seljakom.
2. Nađi neki rt. Najbolje da ti Tes tu asistira.
3. Prevezi nekako tele do rta. Nadam se da imaš dovoljno veliko auto.
4. Sad obrati pažnju, ide najbitniji deo.
5. Vodi tele po rt-u i 'voila, teleportacija je uspela.
Naravno, posledice teleportacije nećeš osetiti ako se tele opire šetnji po rtu ili polomi nogu ali krucijalan element je da tele po rtu hodi!
Umoljavam moderatora da ovaj post izbriše nakon 12h od postavljanja, ne bih voleo da natovarim sebi razne CIA funjare za vrat... ti dilberi još tragaju za Teslinim supertajnim spisima, ako vide moju tehnologiju teleportacije ima da se raspamete. Sumnjaju da sam čovek koji tajnu zna, pa ako se ne budem javio u narednih 48h, obavestite prvu stanicu one milicije i zapevajte CIAšima "učini bar jedan pogrešan korak" jer će me kidnapovanog voditi kroz minsko polje koje sam posadio oko kuće...

1. Nađi tele kako znaš i umeš, kupi jedno, naj ti je to bolje da ne bi imala neprilika sa zakonom i gnevnim seljakom.
Naravno, posledice teleportacije nećeš osetiti ako se tele opire šetnji po rtu ili polomi nogu ali krucijalan element je da tele po rtu hodi!
Umoljavam moderatora da ovaj post izbriše nakon 12h od postavljanja, ne bih voleo da natovarim sebi razne CIA funjare za vrat... ti dilberi još tragaju za Teslinim supertajnim spisima, ako vide moju tehnologiju teleportacije ima da se raspamete. Sumnjaju da sam čovek koji tajnu zna, pa ako se ne budem javio u narednih 48h, obavestite prvu stanicu one milicije i zapevajte CIAšima "učini bar jedan pogrešan korak" jer će me kidnapovanog voditi kroz minsko polje koje sam posadio oko kuće...
Dzek,pa oci si mi otvorio...
Upravo sam odgledao jako dobar film.