Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad je Muhammad Ali jednog dana trčao Central Parkom, iznad sebe je vidio svjetlost koja se počela kretati zajedno s njim. Muhammad Ali je više puta vidio NLO. 'Ako pogledate u nebo u ranim jutarnjim satima, vidjet ćete ih kako se igraju među zvijezdama', rekao je jednom prilikom.

Umeju konji da budu opasni, znam. Doduše češće ujedaju (što uopšte nije naivno) nego što gaze, ali i među njima ima zlih i ludih. Užas, jadno dete! ja sam imala suprotnu situaciju - majka mi je profesor i kad sam bila mala povede me na ekskurziju na Taru. Na livadi sam ugledala kobilu sa ždrebetom i pokušala sam da je uzjašem, naravno nisam uspela i onda lepo sednem pod nju i počnem da se igram. Kad me je mama videla, izbezumila se naravno i vrisnula da smesta odem odatle. Meni to nije padalo napamet a kobila me je usvojila i nije dala nikom da nam se približi. Kad sam se sita naigrala i izašla, dobila sam takve batine da se sve pušilo.

:lol:

Kad je šetao nekim engleskim selom, David Bowie uočio je NLO kako lebdi iznad polja. Od tog trenutka je postao 'zakačen' na nešto. 'Vjerujem da ono što sam vidio nije bio objekt, ali projekcija mog vlastitog uma pokušava dati smisao nekoj dimenziji izvan naše vlastite', objasnio je kasnije.

Mali mačić pao je u bunar u zadarskoj Varoši. Vlasnik obližnjeg restorana koji ostacima ručkova hrani mačku s četiri mačića pokušao ga je izvući u nedjelju ali nije uspio. Nakon noći provedene u mokrom i mračnom bunaru, u ponedjeljak ujutro stigli su zadarski vatrogasci.
Vatrogasni ronioc Šime Brkić spustio se mornarskim ljestvama u uski bunar po mačića.
- Bio je u rupi u zidu bunara. Uspio sam ga uhvatiti za rep, a on me ugrizao za nogu, uhvatio se za nju šapicama i nije me puštao. Tako sam ga na nozi iznio van. Obrisali smo ga ručnikom i vratili mami maci pa je sad sretna obitelj ponovno na okupu - kazao nam je Šime.
Vatrogasci su mu dali ime Gricko jer je ugrizom za nogu izvučen van.

poveznica

Meni je viđenje NLO-a donelo prelaznu ocenu iz fizike. Imala sam divnu profesorku, ali sam beznadežni duduk za fiziku i matematiku, i jednostavno žena nije znala šta da radi jer sam ostale ocene imala visoke. I vraćam se iz popodnevne smene i ugledam čudno svetlo na nebu - ko zna šta je to u stvari bilo, i oduševljeno zakreštim ''Leeeteeećiii taaanjir!!!''.A iza mene išla profesorka kojoj je to bilo izuzetno simpatično i sutra sam dobila dvojku na lepe oči.

Poslednja izmena:
Mali mačić pao je u bunar u zadarskoj Varoši. Vlasnik obližnjeg restorana koji ostacima ručkova hrani mačku s četiri mačića pokušao ga je izvući u nedjelju ali nije uspio. Nakon noći provedene u mokrom i mračnom bunaru, u ponedjeljak ujutro stigli su zadarski vatrogasci.
Vatrogasni ronioc Šime Brkić spustio se mornarskim ljestvama u uski bunar po mačića.
- Bio je u rupi u zidu bunara. Uspio sam ga uhvatiti za rep, a on me ugrizao za nogu, uhvatio se za nju šapicama i nije me puštao. Tako sam ga na nozi iznio van. Obrisali smo ga ručnikom i vratili mami maci pa je sad sretna obitelj ponovno na okupu - kazao nam je Šime.
Vatrogasci su mu dali ime Gricko jer je ugrizom za nogu izvučen van.

poveznica
:heart::heart::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back