Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije to bilo tebi obracanje, nego komentar na slike.
ma da , pametan si mi ti...i imas pokvarenu mastu...
images

Zdravo dragi ljudi, kakve lepe sličice, imam ceo folder prepun sličnih - zovem ih slike ljubavi, u stvari trebao bi da se zove slike ljubavi između različitih vrsta, ne onakve na kakve je Brzi aludirao, već nešto ovako:
ljubav devokica maca.jpg

ljubav kokoska kuca komsijska-deca.jpg

ljubav lav.jpg

ljubav macka mamun.jpg

ljubav zaba mis.jpg

Poslednja izmena:
Et tu Brutus?!

Ja ni na sta nisam aludirao, ko misli da treba da izvede neke zakljucke, neka izvodi...:mrgreen:...a i postavio sam sliku na kojoj je devojka sa konjem u nesto drugacijoj pozi tj. u galopu.

Do sada nisam verovao u teoriju po kojoj zene specijalno vole konje, ali pocinjem polako d menjam misljenje...

Zdravo dragi ljudi, kakve lepe sličice, imam ceo folder prepun sličnih - zovem ih slike ljubavi, u stvari trebao bi da se zove slike ljubavi između različitih vrsta, ne onakve kakve je Brzi aludirao, već nešto ovako:

sličice su prekrasne...i fascinantne.
Nedavno sam gledala neki dokumentarac kako je lavica posvojila neko lane (nisam sigurna koja je vrsta bila, ali izgledom liči na lane, pa ga zovem lane :rumenko: ). U svemu ostalom je odlično funkcionirala, lovila je druge životinje. Sve normalno, samo što je lizala i čuvala tu malu životinjicu. Nažalost, kad je s njom išla na pojilište ubili su ju drugi lavovi, nije ju mogla obraniti.

to znam.ali cu ti ponovo reci: to nikako ne bi uspelo iz razloga koje sam ti ranije objasnio.Nastavis li sa izlivima naklonosti i aluzijama , moracu zatraziti "uredovanje" administracije, ne bi li me zastitili od tebe, napasnika.

:plez:

p.s.: i nisam rekao "koga" volis , vec "sta?"

@Tes mila, priroda čini svoje, izuzetci samo potvrđuju pravila. Pre više godina nađem goluba sa povređenim krilom i stavim ga na terasu dok se ne oporavi, i taman je sve lepo krenulo, kad začujem neku graju i kad sam došla bilo je već kasno - jato golubova je sletelo i ovog mog nesrećnika kljunovima utuklo i ubilo. Ni mačke, ni ljudi, već njegova sopstvena vrsta.
@Brzi, naravno da žene vole konje kad su lepi i pametni. Ja sam svojevremeno išla na jahanje na hipodrom, a i sada kad odem na Zlatibor (što je relativno često jer ga OBOŽAVAM) iznajmim konja i jašem. Najdraža mi je bila kobila Marija, koja kad me je prvi put videla pohitala mi je u susret i stavila mi lepu glavu na rame da se mazi. Čista ljubav na prvi pogled.

to znam.ali cu ti ponovo reci: to nikako ne bi uspelo iz razloga koje sam ti ranije objasnio.Nastavis li sa izlivima naklonosti i aluzijama , moracu zatraziti "uredovanje" administracije, ne bi li me zastitili od tebe, napasnika.

p.s.: i nisam rekao "koga" volis , vec "sta?"

već sam ti rekla...ako ne možeš podnijeti razgovor kakav otpočinješ-nemoj počinjati ;)
Naklonost ću izraziti prema tebi kad mi se god učini adekvatna, ako ti smeta -plači-dobro ti stoji :tease:

@Brzi, naravno da žene vole konje kad su lepi i pametni. Ja sam svojevremeno išla na jahanje na hipodrom, a i sada kad odem na Zlatibor (što je relativno često jer ga OBOŽAVAM) iznajmim konja i jašem. Najdraža mi je bila kobila Marija, koja kad me je prvi put videla pohitala mi je u susret i stavila mi lepu glavu na rame da se mazi. Čista ljubav na prvi pogled.

Da...golubovi znaju da budu bas krvolocni....znas kako ih inace zovu? Leteci pacovi.

Konja se plasim.
Neopisivo.
Prelepi su, ali ih se plasim...toliko su veci od mene i jaci i gledao sam kako jedan konj gazi jednu devojcicu, a drugoj je odgrizao deo ramena...usle u njegov "atar" sta li?...a i ja sam bio klinac...od tad ih se plasim.

@Tes mila, priroda čini svoje, izuzetci samo potvrđuju pravila. Pre više godina nađem goluba sa povređenim krilom i stavim ga na terasu dok se ne oporavi, i taman je sve lepo krenulo, kad začujem neku graju i kad sam došla bilo je već kasno - jato golubova je sletelo i ovog mog nesrećnika kljunovima utuklo i ubilo. Ni mačke, ni ljudi, već njegova sopstvena vrsta.
.
Nažalost istina. :(
Meni svake godine doluta neka životinjica na spašavanje...ma vraga mi doluta, nego me svi susjedi smatraju za dobrotvoru ustanovu . Tko god nađe životinju meni ju donese. :roll: Kosova i čiopa bude najviše. Već sam postala expert u spašavanju :)

sličice su prekrasne...i fascinantne.
Nedavno sam gledala neki dokumentarac kako je lavica posvojila neko lane (nisam sigurna koja je vrsta bila, ali izgledom liči na lane, pa ga zovem lane :rumenko: ). U svemu ostalom je odlično funkcionirala, lovila je druge životinje. Sve normalno, samo što je lizala i čuvala tu malu životinjicu. Nažalost, kad je s njom išla na pojilište ubili su ju drugi lavovi, nije ju mogla obraniti.

Nešto mi jako mnogo sličnih primera poznato iz ljudske istorije.
Čovek je društveno biće, baš kao i vuk,
Možda mu se baš zato i ulaguje?

Nešto mi jako mnogo sličnih primera poznato iz ljudske istorije.
Čovek je društveno biće, baš kao i vuk,
Možda mu se baš zato i ulaguje?

to ti onako po reali...ide ga ugojiti da ima što pojesti ? :eek:
Ne, odbijam to vjerovati. :)
Svi mi, pa i onaj kamen na sred planine, smo jedno. Nekad to na tren spoznamo, ostatak vremena živimo u dubokoj iluziji.

Umeju konji da budu opasni, znam. Doduše češće ujedaju (što uopšte nije naivno) nego što gaze, ali i među njima ima zlih i ludih. Užas, jadno dete! ja sam imala suprotnu situaciju - majka mi je profesor i kad sam bila mala povede me na ekskurziju na Taru. Na livadi sam ugledala kobilu sa ždrebetom i pokušala sam da je uzjašem, naravno nisam uspela i onda lepo sednem pod nju i počnem da se igram. Kad me je mama videla, izbezumila se naravno i vrisnula da smesta odem odatle. Meni to nije padalo napamet a kobila me je usvojila i nije dala nikom da nam se približi. Kad sam se sita naigrala i izašla, dobila sam takve batine da se sve pušilo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back