- Poruka
- 2.130
Ja ih ni ne zelim razdvojiti. Jos bre i privlacim pa da zive u Trojci samnom....e moj ILKE...koliko ih je samo Recke razdvajao pa nije uspio......evo, pitaj ih...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ih ni ne zelim razdvojiti. Jos bre i privlacim pa da zive u Trojci samnom....e moj ILKE...koliko ih je samo Recke razdvajao pa nije uspio......evo, pitaj ih...

...e moj ILKE...koliko ih je samo Recke razdvajao pa nije uspio......evo, pitaj ih...

По целом телу...масивно.

...paaa....nije nas bas u tom smislu razdvajao![]()
...
Ima nas ko mrava. A vas? Podelili ste se u dva tabora pa se bijete medjusobno. 
E nije mogo. Ja sam se sada nekako umuvao. Jos fali samo Eva da poklopi sendvic....pa razvajao vas covjek da se ubaci u sendvic...

E nije mogo. Ja sam se sada nekako umuvao. Jos fali samo Eva da poklopi sendvic.![]()

Бора нам је мећао из Обреновца, стоји. Али danas...
jesi ti taj? 
Necu ja u takvu Trojkuuuuuuu.ma vidiš da se eva ne da... daj da nađemo neku zamenu... evo može na primer Boki...![]()

Danas? Danas vam mecu Delije gde god vas sretnu.Ima nas ko mrava. A vas? Podelili ste se u dva tabora pa se bijete medjusobno.
Inace, sto se tice fudbala dnas ga nema. Vi kupujete svaku prepreku koja vam stoji na putu. To stoji. Svaku titulu ste kupili. Onu jednu Obilicevu niste mogli. Niste tada bili toliko jaki.![]()

Ta idi molim te. Provalio sam ga iz prve.samo jednog forumaša znam koji ovako piše pola ćirilicom, pola latinicom...jesi ti taj?
![]()
(i to ne po pismu). Necu ja u takvu Trojkuuuuuuu.![]()

samo jednog forumaša znam koji ovako piše pola ćirilicom, pola latinicom...jesi ti taj?
![]()
Ovo priznajem.Болдовано је увек било. Кад побеснимо што не можемо до вас онда се кидамо међусобно.
Купујемо али вас побеђујемо у вашем дворишту, редовно. Дерби не може да се купи.
Samo ce vam biti potreno jos jedno deset godina pa da se izjednacite u pobedama. 
Виш да јесам. То ме смара кад морам неки смајли или слика да се укуцава па морам да шалтам на абецеду.![]()

pa kad ne ide ona druga kombinacija, daj da probamo ovako...![]()

Necuuuuuuuuuuuuuuuuu........ovo ti je jedina zelja koju ne mogu da ti ispunim. Mozes da ides solo baz mene. Znas da mi to ne smeta. Evo, mogu i Novicu da ti ponudim............![]()

I ja sam za to da ne menjamo varijante. Dakle vazi ona prva. Jos samo evu da smuntamo.onda neću ni ja da pristanem na onu drugu varijantu...![]()

I ja sam za to da ne menjamo varijante. Dakle vazi ona prva. Jos samo evu da smuntamo.![]()

A el mozemo ovako: Ja ti dozvolim Bokija i Taurunuma, ovaj Novicu, a ti meni evu pa da posle pricamo kako nam je bilo?nemoj da izvrćeš moje reči, znaš ti dobro šta sam ja mislila...
ja sad ne pristajem ni na kakvu trojku... za inat...![]()

A el mozemo ovako: Ja ti dozvolim Bokija i Taurunuma, ovaj Novicu, a ti meni evu pa da posle pricamo kako nam je bilo?![]()