NatasaNatasa
Elita
- Poruka
- 15.620
Kafom se počinje .... a završava se u zavisnosti od toga kako se pokažeš pri kuvanju kafe 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NatasaNatasa:Kafom se počinje .... a završava se u zavisnosti od toga kako se pokažeš pri kuvanju kafe![]()
petrof:Ajmo od pocetka: morate prvo da se vidite, upoznate, fizicki privucete. Onda, bar ja, gledam manire, drzanje, opstu kulturu. Ako se stvari povoljno odvijaju, izlazite cesce (interesantno jos nema sexa, vrlo interesantno), a onda ga i dovedes ili te on dovede kuci ( al` ne jos da te upozna sa mamom i tatom, vec su drugi razlozi u pitanju, jel`da). Bilo bi lepo da nesto spremis, nista mnogo jako (pasulj, crevca u saftu, itd) nego nesto lagano, a opet neobicno (jeguljice, dagnje, tako nesto, pa sa jednim Remmy Martenom, hmmmm). Posto si se dokazala na tim poljima mozete preci na sledece polje „gde ne bije boj svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka”. Otvaras vrata, ulazite... fade out. Vatromet, kineske vatre i sve ostalo....i ti si srecna zena.
Fejs74:Prvo muškarcu nemoraš da pokazuješ ništa od toga, neka on oseti da si ti dobar "čovek" a u sexu i kuhinji ćete se lako prilagoditi...
Fejs74:Prvo muškarcu nemoraš da pokazuješ ništa od toga, neka on oseti da si ti dobar "čovek" a u sexu i kuhinji ćete se lako prilagoditi...
Odgovorio sam ti na pitanje...NatasaNatasa:E sad dolazi na red ono fatalno pitanje: koju je tehniku tvoja žena upotrebila na početku ''biti dobra kuvarica'' ili ''biti dobra kuRvarica''?
one4me:Iiiijaoooo, crna, turska, prava, pa jos bes secera, a najvaznije... tudjom rukom skuvana...
Moze li svakog jutra?
NatasaNatasa:Može ... evo Iluzionista je čovek za tebe)
Iluzionista 10% meni, kad god ti nabavim šljaku![]()
Gazdarica:Ja odmah kazem da necu da kuvam... Znam, ali necu... 8)
iluzionista:Kafe ili ... ?![]()
NatasaNatasa:Znate ono ''Žena u društvu treba da bude dama, u kuhinji domaćica u krevetu k.u.r.v.a'' ... e sad mene interesuje, šta treba prvo da pokažemo muškarcu koji nam se dopada .... da li smo bolje ''kuvarice'' ili ''kuRvarice''![]()
haha...NatasaNatasa:He he Suzo, vragolanko ... znala sam da imaš dobar recept![]()