KAFE KU(R)VARICA

petrof:
Ajmo od pocetka: morate prvo da se vidite, upoznate, fizicki privucete. Onda, bar ja, gledam manire, drzanje, opstu kulturu. Ako se stvari povoljno odvijaju, izlazite cesce (interesantno jos nema sexa, vrlo interesantno), a onda ga i dovedes ili te on dovede kuci ( al` ne jos da te upozna sa mamom i tatom, vec su drugi razlozi u pitanju, jel`da). Bilo bi lepo da nesto spremis, nista mnogo jako (pasulj, crevca u saftu, itd) nego nesto lagano, a opet neobicno (jeguljice, dagnje, tako nesto, pa sa jednim Remmy Martenom, hmmmm). Posto si se dokazala na tim poljima mozete preci na sledece polje „gde ne bije boj svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka”. Otvaras vrata, ulazite... fade out. Vatromet, kineske vatre i sve ostalo....i ti si srecna zena.

U jednu ruku mi je smešno,a u drugu mi se baš sviđa;otprilike bih i ja tako nešto napisala..........bez obzira što je moja baka rekla da ljubav ulazi na usta...........:-D,mislim da su sve tri stvari podjednako važne,jer ne svodi se sve samo na jednu,pa bilo koja da je od ovih navedenih.

Da li ste kad videle VRH frajera i ružnu ribu, naravno .Prvo mu je bila ortak, pa je snimio da je dobra "duša" , najzad sve mane prelaze u izmaglicu........i voli se "čovek" a lepota do se može tumačiti na više načina...

Slažem se ja sa tobom skorz ... ali taj primer koji si ti naveo nije češći od mog primera ... budi siguran.
Bilo bi lepo kada bi muškarci zaista voleli malo da zagrebu ispod površine i kada bi uzimali ne ono što im se nudi, nego što sami biraju.

Da se razumemo, ja sam se oženio poodavno i moja žena je tako zgodna da se nekad u marketu, kada se pogubimo, okrenem za njom misleći "kako dobro mače"....A kada sam je oženio, bilo je to isključivo jer sam shvatio da je ona najbolja osoba koju sam imao uz sebe..

NatasaNatasa:
E sad dolazi na red ono fatalno pitanje: koju je tehniku tvoja žena upotrebila na početku ''biti dobra kuvarica'' ili ''biti dobra kuRvarica''?
Odgovorio sam ti na pitanje...
Nije mi kuvala...ništa.Tad mi je kuvala mamica, a obziom da sam mojoj ženi ja bio prvi , sve je saznala od mene!Znači OSVOJILA me je svojom "dobrom dušom".

one4me:
Iiiijaoooo, crna, turska, prava, pa jos bes secera, a najvaznije... tudjom rukom skuvana...

Moze li svakog jutra?

Hm... :rolleyes: Kako za koga.. ;)

Ne radim "tezge", kafica je dar (od srca) za dobar dan dragim osobama...

Ma šta ja pričam... :lol: Jednostavno volim da pijem kafu u društvu. 8)

NatasaNatasa:
Znate ono ''Žena u društvu treba da bude dama, u kuhinji domaćica u krevetu k.u.r.v.a'' ... e sad mene interesuje, šta treba prvo da pokažemo muškarcu koji nam se dopada .... da li smo bolje ''kuvarice'' ili ''kuRvarice'' ;)

Pa Nato....ja jedno vreme nista od toga ne pokazujem...jer ne mora ni da zna......dok je upoznavanje.....
e....posle sam ove stvari pokazala istovremeno....(TOTAL SHOCK)..:shock:
dosao kod mene....ja spremila klopicu...obukla crvenu usku haljinicu....
i tako......
i...posto je to bilo pre skoro godinu i po i jos smo zajedno...verovatno mu se i jedno i drugo dopalo....;-)
i..jos uvek trazi -repete ;-)

NatasaNatasa:
He he Suzo, vragolanko ... znala sam da imaš dobar recept :)
haha...
ma sve ili nista....
bude duze vreme nista-jer...ako mu je stalo do tebe to mu nece biti prioritet...
i ako prodje sve -testove- i ispostavi se kao -prolazni kandidat- tj,-ono pravo-
samo ga izbombardujes jedan dan.....sa svime.....;-)
-da zabetoniras- ;-)

Back