Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ugledaj se na Generala. On cevci vodku!
129362-original-zht1r.jpg

Sto puta im to kazem ali njima ne vredi. Iako je ovo kafana, nije stadion. :evil:
A najvise su krivi Grobari Mr.Freak i Gener@l. :sad2:

Mi smo krivi i za svetsku ekonomsku krizu, i sto Djokovic nece nikad biti no.1, i sto JJ nikad nece osvojiti GS... za sve smo vam mi krivi :evil:

Mr.Freak...тенис се не игра као спорт од турнира до турнира па ко освоји он је бољи од оних који га нису освојили него као спорт по СИСТЕМУ бодовања.
Колико партија квалитетно пружиш и докле стигнеш...до којег кола,тако да нема вазе то што ЈЈ није никада освојила ГС...то је њему засметало.Такав систем бодовања га још увјек држи на позицији бр. 2 али се то све већ истопило.Иначе би он још прошле године био на позицији бр.5.
Такав систем бодовања га је спасио од СРАМОТЕ ;).

JJ je bila no.1 zato sto je igrala ubedljivo najvise turnira u godini. Meni se ne svidja ovaj sistem bodovanja upravo zbog toga. A Fedex ne igra puno turnira, igra samo ove ove jake i na svakom stigne barem do polufinala, zato je on tu gde jeste. I ne razumem kakve sramote, covek ima 27 godina i igra vrhunski tenis (po meni najbolje na svetu, po nekima Nadal je bolji, ali se svi slazemo da je u vrhu), videcu gde ce u te godine biti Nadal i Djokovic.

mislim,95o sam godiste

Cuvaj se, nasa FC zavodi maloletnike :)

ja ne pijem pivo:sad2:
a votku nesam probo:lol:

LJUDI AJ SE RASPUCAVAMO SA REPAMA!

GURU GURU GURU

GURU

Aj :)

cuvaj zadnjicu :D
Da licno poznajem nekog pedera....sacekao bih ga negde i prebio bih ga ko macku ;)

Hehe, mog komsiju startovao derpe, ovaj mu opalio samar da se ovaj zavrteo za 360 i pobego u stilu Majkla Skofilda :)

Oooo...Vidim ja ovde novo drustvo xD...
I jos niste presli 10k postova...eeee

Ooooo... koga ja to vidim. Pozzz MetalBoy :)

U nasoj Srbiji se to mora iskoreniti....mi smo ZDRAVA NACIJA delimicno (mislim na pojavu koja je bila u kvizu trenutak istine)..........

ma nisu oni bolesni,samo cudni,poremeceni,al sta coveci ko coveci,dok neki ne pokusa da me je.be neam problem sa njima,uvatili me ***** za dupe ima da mu ***** mamu

e jedan vic

posvadjala se dva tipa i kaze jedan drugom da je *****,KO BRE ***** ***** TI OCA U DUPE!:lol::worth:

ma nisu oni bolesni,samo cudni,poremeceni,al sta coveci ko coveci,dok neki ne pokusa da me je.be neam problem sa njima,uvatili me ***** za dupe ima da mu ***** mamu

e jedan vic

posvadjala se dva tipa i kaze jedan drugom da je *****,KO BRE ***** ***** TI OCA U DUPE!:lol::worth:

Pazi....nece on tebe da uvati za bulju ako ne proceni po tvom ponasanju da si gay...
takvi ljudi se prepoznaju,po hodu,po govoru i naravno po oblacenju i po osobinama ;)
bolesnici......

cuvaj zadnjicu :D
Da licno poznajem nekog pedera....sacekao bih ga negde i prebio bih ga ko macku ;)

zašto :S ako su dva pedera srećni zajedno i nikoga ne diraju, što bi i vama smetalo? to je kao da si rekao, da znam lika koji ima debelu devojku, polomio bi ga, samo zato što ti ne volEš debele???

ko si sad pa ti XP

CTBAPHO CTA TJEC TN OBDE
XD

smoky car:worth:

smoky narcis, koliko vidim xD
a to je metal boy, vidim, niste se upoznali. a mogli bi ste... oboje ludite za repkama. sada možete da ih razmenjujete :D

zašto :S ako su dva pedera srećni zajedno i nikoga ne diraju, što bi i vama smetalo? to je kao da si rekao, da znam lika koji ima debelu devojku, polomio bi ga, samo zato što ti ne volEš debele???

Jaoooo kako si me bre pogresno shvatila.....ne mozes TE STVARI DA uporedjujes;)
devojka ko devojka ma kakva da je....ali isti polovi NIKAD,neka su dva pedera neka zive,ali DA NE ORGANIZUJU JAVNA OKUPLJANJA i da nam TRUJU naciju.....
Licno sam protiv toga...*** sta da radim....
to su u stvari ljudi koji imaju vise zenske nego muske hormone i to je to.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back