Neki_88
Zainteresovan član
- Poruka
- 176
Ајде сакриј се под деку и моли бога да МОДЕРАТОР обрише овај пост![]()
.
НОЛЕ пружа убједљиво најбоље партије ове године и тенисер је са највише одиграних МЕЧЕВА.Тренутно је други на АТП листи и човјек је у задња два меча убједљиво НАКАНТАО Федерера.На задња три мастерса има 2 финала на којима је за секунду губио од Надала а Федерера је цјепао као почетника и једно полуфинале у којем је за Федерера побједио Надала као што и многи страни медији ИЗЈАВЉУЈУ.
Погледај Монако мастерс.
Федерерово је прошло а били ко нећка и оспорава НОЛЕТА нема благе везе о тенису момак је засужено својим партијама заслужио мјесто бр. 2.
Федереру се топи све оно што је годинама скупљао.
Питање MR.Freak-a : Ко је по теби бољи тенисер.
Онај ко је само једном освојио један ГС и никада након тога није више ништа урадио или онај ко је 10 пута играо ФИНАЛА ГС-ова и разних мастерса???
Ej, ne vidim razlog da me napadas...
I sam si rekao da Djokovic za malo da pobedi Nadala,e pa on to malo sto fali nikad nece imati...u tome je poenta...A ovde Federera ne treba spominjati... Ono sto je on osvajao tj koliko trofeja ima Djokovic moze samo da sanja...
A,drugo Marej je krenuo da kida tako da nece djokovic u zadnje vreme moci da odigra nesto da izadje na vrh....Btw po tebi djokovic treba da bude top 1
Inace sto se mene tici bolji igrac je Tipsarevic ajde ako nije bolji igrac onda je bolji covek

...НОЛЕ га сабије гдје стигне па на крају Федерер мора да ломи рекете и баца флачице по терену
.

(samo tražim pažnju