Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego MR.Freak,hoces da te vodimo sa nama :per:???

Ma ne ja sam pacifista :mrgreen:
FIGHT_CLUB_300x298.jpg

A kad ides na utakmicu? Djole je vec krenuo iz Lazarevca. Kad se vratite obavezno da svratite da imamo koga da zezamo. Svi pobegose iz "one" kafane!:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Mi barem igramo Evroligu, i to veoma dobro, a vi sta igrate? I do gde ono beste stigli :p

Ja sam mislio da ce Rusi da vas puste i kladio se ne vas. J e b i g a!:(

Ilke ti si kladionicar ko ja, nikad ne dobijas :hahaha:
Ja sam 2005, zaradio dobre pare na F1, i od tad sam utripovao da sam vrstan kladionicar :)

@ Gazda
Gde si covece? Nemoj da mi kazes da sve vreme igras igricu :)
Bas sam se pre neki dan pitao ko ce da postavi muziku :D
Nego oces li da budes mornar? Kod Ilketa na ladji :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I sta se desava sa Generalom? Ima li dan da nije banovan :(

OVO JE MOJ POSLEDNJI POST NA OVOJ TEMI,lepo smo se druzili,necu otvarati novi nick.....POZDRAV OD GENERALA DUSANA!Lepo je bilo druziti se sa tobom Ilicu druze pozdravljam te i ostale
Gazda Sofronije
mr.Freak
Boris 1
konobaricu
i Buleta

General Dusan

Poslednja izmena:
Generale nemoj da zezas.U poslednje vrjeme sam bio dosta zauzet pa nisam imao vremena da se raspitam sta je opet bilo.Nije vrjedno...ajde da se zezamo.**** Nick...znam da ti je krivo ali nalupacemo mi sve kockice opet ;)...znamo mi ko si ti.

Nokia 6120 Iz osmog puta mi je uspelo da ti odgovorim

Extra tel. Trebao sam da ga uzmem januara u Telenoru, ali sam raskinuo ugovor pa nisam :(

Uzmi iPhone...sve pohvale.

Ne svidja mi se. Ne volem takve telefone. Moj poslednji je Nokia 8800 silver, sad kupio bih 8800 Carbon, ali odakle pare :(

OVO JE MOJ POSLEDNJI POST NA OVOJ TEMI,lepo smo se druzili,necu otvarati novi nick.....POZDRAV OD GENERALA DUSANA!Lepo je bilo druziti se sa tobom Ilicu druze pozdravljam te i ostale
Gazda Sofronije
mr.Freak
Boris 1
konobaricu
i Buleta

General Dusan

Druze, proso je prvi april :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back