General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Gde ste bre ljudi
?...zadrzase me ove ratne obaveze nemogu ni glavu da podignem.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kad ides na utakmicu? Djole je vec krenuo iz Lazarevca. Kad se vratite obavezno da svratite da imamo koga da zezamo. Svi pobegose iz "one" kafane!Gde ste bre ljudi?...zadrzase me ove ratne obaveze nemogu ni glavu da podignem.....
Nego MR.Freak,hoces da te vodimo sa nama???
A kad ides na utakmicu? Djole je vec krenuo iz Lazarevca. Kad se vratite obavezno da svratite da imamo koga da zezamo. Svi pobegose iz "one" kafane!![]()
![]()
![]()
Danas ste dobili po nosu. To je jos i dobro. Sta bi bilo da su vas tukli po kanti?Ma ne ja sam pacifista
![]()
Mi barem igramo Evroligu, i to veoma dobro, a vi sta igrate? I do gde ono beste stigli![]()
Danas ste dobili po nosu. To je jos i dobro. Sta bi bilo da su vas tukli po kanti?![]()
![]()
![]()
Ja sam mislio da ce Rusi da vas puste i kladio se ne vas. J e b i g a!Realno je bilo da izgubimo od prvaka Evrope. Bolji i jaci su, a i nije bio neki ubedljiv poraz, ipak je CSKA jedna od najjacih ekipa. Dobro je to sto Partizan svake godine igra dobro u Evropi.
Ja sam mislio da ce Rusi da vas puste i kladio se ne vas. J e b i g a!![]()
Pozdrav drugari)
Pa kako ste mi?
Ne znam Borise koju si sliku postavio jer mi telefon vrlo sporo učitava. Jesi li išao na ladju da vidiš šta se tamo dešavalo?
Ilke koju masinu koristis? Pretpostavljam da je N96
Meni se moj tel pokvarioi sad ne znam koji da kupim
![]()
Ladja 1 od pete stranice. Tu je početak i tek odatle je posle sve razumljivo. I Dnevnik i Tajni Dnevnik i Krstarica 777Jesam i poceo sam citati...Tek tako sam nasao LADJU br. 2.
Poceo sam da citam sa Frikovih linkova i tema je ekstra...imacu cime da ubijam vrjeme.
Ladaj jeste stvarno super tema...spontano nastala.
Nokia 6120 Iz osmog puta mi je uspelo da ti odgovorim
Uzmi iPhone...sve pohvale.
OVO JE MOJ POSLEDNJI POST NA OVOJ TEMI,lepo smo se druzili,necu otvarati novi nick.....POZDRAV OD GENERALA DUSANA!Lepo je bilo druziti se sa tobom Ilicu druze pozdravljam te i ostale
Gazda Sofronije
mr.Freak
Boris 1
konobaricu
i Buleta
General Dusan
Generala vise nema...nazalost jako mi je tesko sto sam se oprostio od njega
ali tu je duuule
APRILILILILILI![]()