Gazda-Sofronije
Aktivan član
- Poruka
- 1.495
Ako padnes i propadnes dolazis ovamo po dogovoru kao menadzer Star Cluba i ja te izdrzavam! Samo citaj!![]()
Zar si zaboravio za koga navija,i njega za managera

Valjda mi crveno-beli imamo prednost

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako padnes i propadnes dolazis ovamo po dogovoru kao menadzer Star Cluba i ja te izdrzavam! Samo citaj!![]()
Jos mu nisam rekao da ce morati javno da se odrekne tih boja i da se obuce u crveno-belo!!!Zar si zaboravio za koga navija,i njega za managera
Valjda mi crveno-beli imamo prednost![]()
Jos mu nisam rekao da ce morati javno da se odrekne tih boja i da se obuce u crveno-belo!!!![]()
Tu vest vec imamo na nasoj temi Crvena Zvezda. Nista opasno, sve smo vec poceli da sredjujemo.Ilke procitaj prvo ovu vest
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=03&dd=26&nav_id=352201
Jos mu nisam rekao da ce morati javno da se odrekne tih boja i da se obuce u crveno-belo!!!![]()
Ma taj klub nece postojatiNego ajde da damo ja i General po 100 dinara, da se spasi Zvezda
Morace Partizan da osnuje regionalnu ligu i u fudbalu, ovako dosadno kad je Vosa najveci konkurent. Nije zanimljivo![]()
Mr Freak, idi na ladju. Tamo si sigurniji. Ovde možeš da dobiješ po glavi.Ma taj klub nece postojatiNego ajde da damo ja i General po 100 dinara, da se spasi Zvezda
Morace Partizan da osnuje regionalnu ligu i u fudbalu, ovako dosadno kad je Vosa najveci konkurent. Nije zanimljivo![]()
Mr Freak, idi na ladju. Tamo si sigurniji. Ovde možeš da dobiješ po glavi.![]()
Drugi link je Nova ladja. Pokusaj da nadjes Prvu ladju. To ce ti biti malo tezi problem. Naslov (odnosno, ime ladje) ne odgovara ovome sto trazis. Ali, hajde. Inace, da pomognem, pogledaj kada nam je Admin poklonio novu ladju pa po datumu otvaranja mozes pronaci Prvu ladju.Evo dnevnika ladje http://forum.krstarica.com/threads/78584
a evo i cuvene ladje http://forum.krstarica.com/threads/178079
Uvek sam se pitao sta znaci to Krstarica777, sad znam
Nego jel gleda ko od vas F1? Ja se totalno izbedacio Alonso 12. Kimi 9. jedino je Fetel bio dobarDobar je i bio i Baton, ali nekad sam navijao za njega, proslo je to.
Ja tek sad video tvoj post!!! Cestitam. Dodelicu ti titulu kada uhvatim malo vremena.Zar nije prvi link Prva ladja :/ Tema se zove problem za osnovnu skolu, tu je krenuo lovac u pustolovine, pa postao mornar... ne znam sve u guzvi sam, ali procitacu![]()
Danas smo na izletu. Sedimo na terasi jedne druge kafane i gledamo kako se deca igraju.Sta je ovo ne radi pub danas
Ilke moras ti da preuzmes pub ko Roman Celsi, pa da bude ludo![]()
Sta je ovo ne radi pub danas
Ilke moras ti da preuzmes pub ko Roman Celsi, pa da bude ludo![]()
Ne trazi belaja Bog te mazo. Kazi mu Borise i ti. Ne zna on zasto vec dva dana ne sedimo u ovoj kafani.Ilke, ti ko iskusan mornar, reci mu da je ovo zatisije pred buru![]()
Reci cu ti gde idemo samo ako pristanes da ides sa nama. Inace, Jeka je devojka i ne ide u tucu. Samo posmatra.Gde li vi idete
Osecam da je tamo i Jeka
Nego Ilke kad igra Star Club?
Reci cu ti gde idemo samo ako pristanes da ides sa nama. Inace, Jeka je devojka i ne ide u tucu. Samo posmatra.![]()
![]()
![]()