gost 124326
Domaćin
- Poruka
- 4.116
Pozdrav svima 
Odavno nisam, pa zato uzivajte

Odavno nisam, pa zato uzivajte

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za nas ces uvek biti General![]()
Ilica nema jer mu doso Barak u goste![]()
exexxe hvalaaa
Generalu nema spasa ...nema povratka![]()
Ma pokvarioi mu se racunar pa salje postove sa TELEFONA...mozes misliti kako mu je.
.
Mogu, ja nemam tel![]()
Pa sta ti ulazi u UZI krug?
Zasto ti se ne svidje iPhone?
Ma pokvarioi mu se racunar pa salje postove sa TELEFONA...mozes misliti kako mu je.
Nego generale,sta ima?
Nije to bitno...ti si general i dalje.
Nije lose.....zivotarim,malo kafana,malo basket i tako u krug,kod tebe?
Problem je sto nemam uzi krugPre, pet, sest godina sam tacno znao sta zelim, jos pre nego sto izadje, sad sam potpuno ravnodusan
Do skora sam imao 8800 silver, ali je on poljubio popa u bradu
Sad bih najradije uzeo 8800 Carbon, ali odakle 1000 evra
Trazim sad na netu neki stariji model, da ga nosim cisto bzv. dok ne nadjem ponovo neki dobar. Da ne prodaje neko od vas mozda 8310 ili Samsung P510
Za te telefone me vezu neke lepe uspomene, pa cu kupiti neki od ta dva ako naletim, samo za prelazni period
Sto se tice iPhone-a, nemam nikakve zamerke na njega, ali jednostavno me ne privlaci
![]()
Ilica nema jer mu doso Barak u goste![]()
To je bio Derbi dva kluba cije i rukovodstvo i igrace znam licno. Za domace je Stefan igrao djacku i omladinsku najvisu ligu pa su sada njegovi drugovi u A ekipi. Gosti su pokazali interes za Stefana jos davno a njegov najbolji drug je iz tog mesta. Sada igra II ligu za Hradec Kralove. Eto, zato sam isao u Novi Bidzov.Pa sto gledas 4-tu ligu?????
Dolazi nam cesce bre Gazda. Ovi Grobari se mnoze ko crvi. A likove manjaju k'o kameleoni. Nemo's ih pohvatati!Evo i ja malo svratio da pozdravim moje drage prijatelje
Generale kao sto su rekli ostali za nas ces uvek ostati General)
Ilke nas fudbal je odavno izgubio tu draz i borbenost![]()
Evo za sve tura tequile:
![]()
Naravno i specijalno za Ilketa:
![]()
Evo i ja malo svratio da pozdravim moje drage prijatelje
Generale kao sto su rekli ostali za nas ces uvek ostati General)
Ilke nas fudbal je odavno izgubio tu draz i borbenost![]()
Evo za sve tura tequile:
![]()
Naravno i specijalno za Ilketa:
![]()