Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postovanje Generale :kpozdrav: Evo bio na nekoj zurci tu u selu. Nisam bio sto godina na takve manifestacije, pa rekoh da vidim da li je ko pre. Sedeo malo, pa sam se vratio. Sad cu malo na net, pa da spavam. Sutra moram da poranim, da gledam trku :) Naravno da uzimamo titulu, to niko nikad nije doveo u pitanje. Cak i Gazda kad je pricao da ce je oni uzeti, nije verovao u to :)

Pa sta ti ulazi u UZI krug?
Zasto ti se ne svidje iPhone?

Problem je sto nemam uzi krug :( Pre, pet, sest godina sam tacno znao sta zelim, jos pre nego sto izadje, sad sam potpuno ravnodusan :neutral: Do skora sam imao 8800 silver, ali je on poljubio popa u bradu :mrgreen: Sad bih najradije uzeo 8800 Carbon, ali odakle 1000 evra :( Trazim sad na netu neki stariji model, da ga nosim cisto bzv. dok ne nadjem ponovo neki dobar. Da ne prodaje neko od vas mozda 8310 ili Samsung P510 :) Za te telefone me vezu neke lepe uspomene, pa cu kupiti neki od ta dva ako naletim, samo za prelazni period :mrgreen: Sto se tice iPhone-a, nemam nikakve zamerke na njega, ali jednostavno me ne privlaci :(

Problem je sto nemam uzi krug :( Pre, pet, sest godina sam tacno znao sta zelim, jos pre nego sto izadje, sad sam potpuno ravnodusan :neutral: Do skora sam imao 8800 silver, ali je on poljubio popa u bradu :mrgreen: Sad bih najradije uzeo 8800 Carbon, ali odakle 1000 evra :( Trazim sad na netu neki stariji model, da ga nosim cisto bzv. dok ne nadjem ponovo neki dobar. Da ne prodaje neko od vas mozda 8310 ili Samsung P510 :) Za te telefone me vezu neke lepe uspomene, pa cu kupiti neki od ta dva ako naletim, samo za prelazni period :mrgreen: Sto se tice iPhone-a, nemam nikakve zamerke na njega, ali jednostavno me ne privlaci :(

Mene moj 6233 odlicno sluzi
SVE MOGUCE IMA! :D

Bogami Generale, ovaj jucerasnji derbi koji sam gledao bio je na krv i noz. Ti ljudi tako to igraju kao da se radi o zivotu i smrti. Nisam siguran da nasi na utakmicama daju ovo sto sam video juce. A samo je 4-ta liga. :sad2: Ostade 0:0 jer se niko nije mogao ni primaci sesnaestercu. Noga, ruka, djon, pesnica,lakat, glava, telo...sve je to bilo kao stit na 30 metara od oba gola. :sad2: :sad2: :sad2:

Evo i ja malo svratio da pozdravim moje drage prijatelje :)
Generale kao sto su rekli ostali za nas ces uvek ostati General :))
Ilke nas fudbal je odavno izgubio tu draz i borbenost ;)

Evo za sve tura tequile:
1211.jpg

Naravno i specijalno za Ilketa:
2987.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back