Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
More bre tvoji CRNOGORSKI izrodi su preorali Srbiju koja je krenula u kapitalizam pošto su isto uradili u CG...Moj i su uvek bili Srbi iz Cg i m ožda im je i to bio jedan od grehova...

jeste,drugi su vma krivi,drugi su vam uvijek krivi...:lol: ...sve je svijetska zavjera.....svi su urocjeni protiv vas...sto reche moj ujak jedan (ne rodjeni0mojoj majci koja bijashe u berlin,boze kako oni mrze srbe....a ona veli, mislis da oni znaju dje je srbija, idiote zaludjeni ( o cg ni da pricamo)....

od ove rechenice se posebno jezim..."meni je deda iz crne gore" ....zasto ti to znaci ako se toga stidis,ako to mrzis?ne razumijem. sledeca je uvek "al mrzim crnogorce"...pa ja da mrzim crnce i da mi je djed crnac, ja ne bi pricala o tome......ti mislis da ti imas vece pravo od mene (ne kazem direktno put tebe) da pljuje spo crnoj gori jer ti je djed odatle il ko god? Meni ,kojoj su svi zivi i mrtvi iz cg?

Da.Srbija je bila progresivna drzava,ali uvek je ta Crna Gora zajebala stvar, povukla je iz te progresivnosti u cist seljakluk i turbo folk.Eto ,sad ste slobodni.Plovite morem evropeIzma i emancipacije , kad ste se oslobodili tih okova koji su vam tako teshko pali...jedva ste cekali,znam ja...

Teško je ubijati narodne neprijatelje i čistiti bogataške kuće priznajem to je i važnije nego isterati švabe, samo dok se savlada taj otpor...
oni su shvabe na kraju i istjerali, a petar ii je poletio k'o tica sa niksickog aerodroma i hladio testise u londonu,d abi danas ona dva krmka zivjeli u bijelom dvoru , natucali srpski i imali tamo modne revije...........pa ja da sam srpkinja, i to nacionalista ili patriota,ja bi tako pizdila na to...da su moje djedovi branili zemlju,ishli jedan prema deset,a kralj rodjeni utekao....pa ti nisi svijestna kako mi ja pizdila....a ne,vi ih dizete u visine.klasika...

... lepo kaze Dostojevski da je Bog zenama dao histeriju kada im inteligencija zatrokira....

ja ne histerisem uopste...nijesam sklona histeriji....chitav svoj zivot gledam muskarce kako histerisu,cupaju kosu na glavi, valjaju se po podu,plachu,cmizdre,grebu svoju facu, udaraju, klepaju,mrshikaju i pljuju...mozda zato....ni sami niste svijesni koliko ste histericni zapravo...a nijesam neki branitelj svog pola naprotiv,smatram nas zene potpuno nepotrebne na ovom svijetu.....ne znam ni sto se muchite sa nama...kad se umsko zaljubi....mene bude sramota koliko je to vaginalno da kazem ponasanje...

Poslednja izmena:
Crna Gora je što i U Hrvatskoj Dalmacija i rest my case...Ja ne mrzim Crnogorce bez manipulacije molim ja ih samo ne smatram nacijom tačka.

bolje nas mrzi....
vase kopanje po istoriji mene zadivljuje...ali hvala bogu pa me inspirisalo da se istorijom vise bavim u buducnosti,kad nijesam kad mi je vrijeme bilo.... ovo sam rekla i mom drugu koji je coek iz gradjanske porodice i mnogo sam vise slicnosti sa njim nasla (beogradzanin ofkors) nego sa pola crnogoraca i crnogorki i rodbine i bla bla bla ...kazes da ce se crna gora pripojiti ponovo,a samo sto vojvodinu ne izgubite....klasika isto...zavaravanje realnosti...cuvajte tu vojvodinu,pushtite dalmaciju i crnu goru (to necu ni da komentarisem ,stepen gluposti tih teorija u 21. vijeku) ...u vojvodini je civilizovan svijet ,fini i plemeniti ljudi, dobra hrana,blejachi....a ne...ne...vi se borite za ono sto je davnih dana izgubljeno i nikad vise nece biti vashe .Kongrats.

581466_459947994057596_1735748129_n.jpg

:lol:

bolje nas mrzi....
vase kopanje po istoriji mene zadivljuje...ali hvala bogu pa me inspirisalo da se istorijom vise bavim u buducnosti,kad nijesam kad mi je vrijeme bilo.... ovo sam rekla i mom drugu koji je coek iz gradjanske porodice i mnogo sam vise slicnosti sa njim nasla (beogradzanin ofkors) nego sa pola crnogoraca i crnogorki i rodbine i bla bla bla ...kazes da ce se crna gora pripojiti ponovo,a samo sto vojvodinu ne izgubite....klasika isto...zavaravanje realnosti...cuvajte tu vojvodinu,pushtite dalmaciju i crnu goru (to necu ni da komentarisem ,stepen gluposti tih teorija u 21. vijeku) ...u vojvodini je civilizovan svijet ,fini i plemeniti ljudi, dobra hrana,blejachi....a ne...ne...vi se borite za ono sto je davnih dana izgubljeno i nikad vise nece biti vashe .Kongrats.

Kada pripojimo Republiku Srpsku.... uzimamo i sever Cg-a & Boku Kotorsku do Krashica... sve izvan toga je ionako shabanerija... :lol:

na kraju dana, treba se maniti duhova proslosti. blejati sto bi se reklo u be geu.blejali su stari kad i mje bilo vrijeme...a onda kad je to vrijeme isteklo, onda su mislili da je njihova muka najveca.....
a mi nijesmo imali vremena ni da blejimo od njih......kako otkrivam velike zivotne istine...
somebody somewhere might be something, but everybody everywhere knows that i'm nothing...i'm nothing but i'm not proud, 'cause being nothing is not allowed....:)

Kada pripojimo Republiku Srpsku.... uzimamo i sever Cg-a & Boku Kotorsku do Krashica... sve izvan toga je ionako shabanerija...
vas osnovni problem na psihickom nivou pored ogromnog zavaravanja i urodjene prepotencije i histerije koju stavljate kao dobru osobinu (ofkors ),te totalnog nedostatka samokritike .....je apsolutno neznanje o vecini stvari, a mislite da ste najpametniji na svijetu.

uKRATKO recheno, Srbija je muskarac :lol:

zavrsila bi temu o politici do sledece komeidje koja me inspirise na revolucionarni mud....(z asve je kriv knocked up) :lol: ...jer...i'm nothing....i'm like a cloud :)

Poslednja izmena:
valja se :) uh, biciklo ne uzeh im asto godina...otkad su mi ga ukrali kao klinki,imam traume...bojim se da kupim novo da mi i to ne bi ukrali...ja se vezem za stvari prilicno intenzivno :lol:
al mi je vikend bio shetachki nastrojen :) volim shetat k'o svaka malogradjanka :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back