goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Taj je p oznati smeši se na slikama a očev stric koji je p oleteo da u odnosu 10 na jednog brani BG je ispušio...Moš mislite ''narodni izdajnik''...Baraba bre...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

More bre tvoji CRNOGORSKI izrodi su preorali Srbiju koja je krenula u kapitalizam pošto su isto uradili u CG...Moj i su uvek bili Srbi iz Cg i m ožda im je i to bio jedan od grehova...
...sve je svijetska zavjera.....svi su urocjeni protiv vas...sto reche moj ujak jedan (ne rodjeni0mojoj majci koja bijashe u berlin,boze kako oni mrze srbe....a ona veli, mislis da oni znaju dje je srbija, idiote zaludjeni ( o cg ni da pricamo)....oni su shvabe na kraju i istjerali, a petar ii je poletio k'o tica sa niksickog aerodroma i hladio testise u londonu,d abi danas ona dva krmka zivjeli u bijelom dvoru , natucali srpski i imali tamo modne revije...........pa ja da sam srpkinja, i to nacionalista ili patriota,ja bi tako pizdila na to...da su moje djedovi branili zemlju,ishli jedan prema deset,a kralj rodjeni utekao....pa ti nisi svijestna kako mi ja pizdila....a ne,vi ih dizete u visine.klasika...Teško je ubijati narodne neprijatelje i čistiti bogataške kuće priznajem to je i važnije nego isterati švabe, samo dok se savlada taj otpor...
... lepo kaze Dostojevski da je Bog zenama dao histeriju kada im inteligencija zatrokira....
Crna Gora je što i U Hrvatskoj Dalmacija i rest my case...Ja ne mrzim Crnogorce bez manipulacije molim ja ih samo ne smatram nacijom tačka.
gledam muskarce kako histerisu,cupaju kosu na glavi, valjaju se po podu,plachu,cmizdre,grebu svoju facu, udaraju, klepaju,mrshikaju i pljuju
a ne,vi ih dizete u visine.klasika...

bolje nas mrzi....
vase kopanje po istoriji mene zadivljuje...ali hvala bogu pa me inspirisalo da se istorijom vise bavim u buducnosti,kad nijesam kad mi je vrijeme bilo.... ovo sam rekla i mom drugu koji je coek iz gradjanske porodice i mnogo sam vise slicnosti sa njim nasla (beogradzanin ofkors) nego sa pola crnogoraca i crnogorki i rodbine i bla bla bla ...kazes da ce se crna gora pripojiti ponovo,a samo sto vojvodinu ne izgubite....klasika isto...zavaravanje realnosti...cuvajte tu vojvodinu,pushtite dalmaciju i crnu goru (to necu ni da komentarisem ,stepen gluposti tih teorija u 21. vijeku) ...u vojvodini je civilizovan svijet ,fini i plemeniti ljudi, dobra hrana,blejachi....a ne...ne...vi se borite za ono sto je davnih dana izgubljeno i nikad vise nece biti vashe .Kongrats.

vas osnovni problem na psihickom nivou pored ogromnog zavaravanja i urodjene prepotencije i histerije koju stavljate kao dobru osobinu (ofkors ),te totalnog nedostatka samokritike .....je apsolutno neznanje o vecini stvari, a mislite da ste najpametniji na svijetu.Kada pripojimo Republiku Srpsku.... uzimamo i sever Cg-a & Boku Kotorsku do Krashica... sve izvan toga je ionako shabanerija...

...jer...i'm nothing....i'm like a cloud 
uh, biciklo ne uzeh im asto godina...otkad su mi ga ukrali kao klinki,imam traume...bojim se da kupim novo da mi i to ne bi ukrali...ja se vezem za stvari prilicno intenzivno 
volim shetat k'o svaka malogradjanka 
urodjene prepotencije

Ja samo znam da ljudi imaju vikendice u Krashicima a vise nemaju plazu... to cemo da ispravimo kada nam se Boka vrati u okvire majke Serbie....
"Vi ste samo mali grad u Srbiji"- engleski supporters na tekmi vase dve reprezentacije
Podgoricu delimo kao Berlin... na zapadni i istocni deo![]()