Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2h64m8k.jpg

Muhar

"Slotera Nika za predsednika" pobedio u Zagrebu. Moram što pre to da nađem. Premisa je predobra i za fikciju, a kamoli za živog čoeka od krvi i mesa. "Nezaposleni glumac, koji živi u podrumu svojih roditelja slučajno sazna da je slavan negde Tamo Daleko." Derz no mejking dis ap.

sa slike.
ljubo cupic, narodni heroj, izvukli ga cetnici iz kafane, vodili ga ka magare po gradu da se kurche sto ga zarobishe,osudishe ga na smrt,ovaj tokom sudjenja viche zivio komunizam,na strijeljanju svi zivi placu,cmizdre,tresu se, njega boli uvo, smije se sa sve lisicama i tad je nastala ova slika. koknushe ga tako u sred niksica.
student prava baj d vej ,mozda je zato paji izmedju ostalog interesantan :D

Terorista znači...Pa takva su bila vremena možda su i ga i moji dolje smaknuli...Kad bi mi neko došo i reko mi da će sJutra da sprovede neku ''revoluciju'' ukine monarhiju i ubije desetine hilajda ljudi kod vas jame punili nema im kraja da će da ukine sve dotadašnje partije i opljačka milone ljudi i ja bih mu smetio metak u lobanju...Ovaj je makar imao suđenje kakvo takvo a kriminalci sa petokrakom su stotine hiljada ljudi likvidirali bez imalo milosti posebno u CG...Btw nije ni čuo što je uapšen u kafani i onaj što je ubio žandarma iz zasede ođe pa se to računa kao neki dan ustanka je zapravo prethodno izgubio od njega na pokeru običan seoski đilkoš i probisvet...

Svaka čast ne bih baš reko...U tim očima je pohlepa za tuđom kućom njivom fabrikom...To je osmeh koji poručuje džaba se trudite naš narod voli da mašta i živi u oblacima ''svetske pravde''...

goxy, pritajeno si gori od velebita,asmo cu ti to rec'...tvoja subjektivnost nema granica...ako neko ima razlog da mrzi komuniste, to je moja familija and me ....a ta pricha "oni su uzeli mom dedi gramfon,mom komsiji radio, mom pradedi kucju, mom stricu kravu and kozu and votever " get a faking grip on lajf....stav djeteta od sest i po godina...
***** mi se od tog stava,po beogradski recheno.
boljela je ljuba kita (po beogradski) za fabriku,kucu,njivu kao i vecjinu mladih idealista toga doba....on se borio za ono sto je smatrao ispravnim i zato je platio i glavom evenchuli...a ovi sto su se najvise nakrali,otimali,prijetili,tukli,shpijali i slali na goli otok,radili po dbovima i kurcima i palcima sad zagovaraju chetnike i srpstvo i ko zna sta vec....i njihovi potomci zive ko kraljevi.....
ljubo je majka . ostali mi se gade,ali on je majka.

Poslednja izmena:
Dobro verovatno imaš lične razloge da ih veličaš i pored svega mada mi je to šokantno,mojima su uzeli Živote 5-ici braće osim mog dede koji je preživeo i jednog koji je p rebega u Švajcarsku...Pritajeno?Ja ovo govorim uvek i svuda u puca mi **** da l će nekom da se svidi ko što govorim i stvari koje ne odgovaraju neki m drugima a tebi odgovaraju...Ja imam život ali su ga mnogi izgubili zbog tih uvezenih avanturista...Dedinog brata k oji je bio veteran balkanskih ratova ranjen u obraz u jednoj bici su ubili ko psa...Crveni teroristički skotovi i neradnici...Bio Je Franko u pravu borba protiv njih je sveta dužnost svakog ko nije probisvet i ubica...

Poslednja izmena:
nemam ja sta da pisem na tu temu jer znam koliko je moja fmailija od komunista propatila ,vjeruj mi da ti garantujem vise nego tvoja, pa nijesam luda....isto toliko znam i od chetnika....
bog mi je dao ,ili me horoskop predodredio,ili majka nauchila....ili mozd acak i otac...uvijek je govorio,budi objektivna....dao mi je objektivnost...

trebali su bogatuni dozivotno da 'lade jaja i da zive od zasluga svojih ocheva(kapa dolje mom pradjedu,naradio se taj matrak nenormalno,da bi ga svi zivi ****** sa svih strana,a coek bio totalishka apolitican)....tako je i moja baba mislila......i njena dva brata...lijepo su zavrsili...nista teze od hemijske nijesu podigli..... baba je bila pametna, pa je zavrsila fakultet i udala se za super coeka ,a ova dvojica sa dobre zhene koje su trpile njihova sranja (totalnu emocionalnu neinteligenciju ,indolenciju i alkoholizam)....

hajl hitler.to je svima vama trebalo...hajl hitler i batine.....razmazenost chista...razmazenost...

i onda nase generacije ne valjaju...majko...oce...e da je men ibilo...e da je meni bilo...

Poslednja izmena:
Ti si bre gora od kapičića...A mislim i da lažeš za to oduzimanje...Ili si mazohista po prirodi...Ja sam se ceo život otkad znam za sebe borio protiv režima koji su činile crnogorske u glavnom komunjare i ljudski otpad...Naravno nisam mogoa da se borim sa 8,9 godina...

jeste,lazem :rotf: ti nijesi ni svijestan kolik obi ja trebala da mrzim i tita i komuniste...trebala bi krvnu osvetu da vrshim po crnoj gori i srbiji zbog njih.....ala Bride u Kill Billu....trebalo bi da mi bude milije da uletim sa bombom oko struka na kapicica ,da mi bude bolje prosut' svoj zivot radi istorijskih nepravdi...
jeste,gora sam od kapicica :rotf: kapicic koji je toliko umlacjivao brata moje babe da coek nije mogao djecu posle da ima....i ogluvio je...a svega je divje godine tamo proveo....pa ti vidi...a to je nishta kako je nekima iblo....
a da sam mazohista....to jesam,priznajem,bez ironije. eto ti sad, nema *********, vojvoda ti je predsjednik,uzivaj koliko 'oces,doslo j etvoje vrijeme....

adolf_hitler.jpg

mene je moja majka naucila dvije-tri o onome,chojstvu i junashtvu koje v volite tako slatko da ismijavate :lol: ...je li ti oduzeo neko lizalicu,bebice moja?ajde sad plachi sledecih 50 godina i potrudi se da ama bas nista ne radis tokom istih....sve su to govna...eto vam ih sad cetnici...uzivajte...

sto reche moj drug koji se borio na kosovu kad ga pitah sto se potres'o toliko tokom skorasnjih desavanja u morachi, kad je on skinhed and all ,otkud to anti srpsko da kazem raspolozenje kad je i sam zadrti srbin....a on kaze...neko mi iz leskovca pljuje crnu goru a dva put u nju nije ushao....borio sam se za njihovu zemlju, a oni prodadoshe sve noe kuce tamo i raselili se...pi....ali dzaba mu sad, kad tetovazu kukastog krsta sa tijela ne moze mac' nikako....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back