mother superior
Zainteresovan član
- Poruka
- 470

Muhar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

eto vam ga na
Ko ti je to Saro... deda?... i zasto se smeje sa lisicama na rukama...

narodni heroj
Terorista znači
To samo kod Sare ja nikad ne ču za toga velikana...
 ti nijesi ni svijestan kolik obi ja trebala da mrzim i tita i komuniste...trebala bi krvnu osvetu da vrshim po crnoj gori i srbiji zbog njih.....ala Bride u Kill Billu....trebalo bi da mi bude milije da uletim sa bombom oko struka na kapicica ,da mi bude bolje prosut' svoj zivot radi istorijskih nepravdi...
 ti nijesi ni svijestan kolik obi ja trebala da mrzim i tita i komuniste...trebala bi krvnu osvetu da vrshim po crnoj gori i srbiji zbog njih.....ala Bride u Kill Billu....trebalo bi da mi bude milije da uletim sa bombom oko struka na kapicica ,da mi bude bolje prosut' svoj zivot radi istorijskih nepravdi... kapicic koji je toliko umlacjivao brata moje babe da coek nije mogao djecu posle da ima....i ogluvio je...a svega je divje godine tamo proveo....pa ti vidi...a to je nishta kako je nekima iblo....
 kapicic koji je toliko umlacjivao brata moje babe da coek nije mogao djecu posle da ima....i ogluvio je...a svega je divje godine tamo proveo....pa ti vidi...a to je nishta kako je nekima iblo.... 
	 ...je li ti oduzeo neko lizalicu,bebice moja?ajde sad plachi sledecih 50 godina i potrudi se da ama bas nista ne radis tokom istih....sve su to govna...eto vam ih sad cetnici...uzivajte...
  ...je li ti oduzeo neko lizalicu,bebice moja?ajde sad plachi sledecih 50 godina i potrudi se da ama bas nista ne radis tokom istih....sve su to govna...eto vam ih sad cetnici...uzivajte...