Kafanche "Kod Peruzzija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo za proeUropskog Elvina koji mrzi nas 'primitivce' i 'alkoholicare', da nas ne bi tuzio Karli zbog netolerancije (jos da trazi odstetu ne daj boze):

UPOZORENJE!
SVI SEM ELVINA POKRIJTE OCI!

azis.jpg

Elvin:
pa, dobro, pustiću te sa vremena na vreme da izadješ iz ustanove. pretpostavljam da tvoj posao nije ni malo ugodan i lak. petnaest minusta na svakih osam sati, može? i nemoj da testiraš moje strpljenje, lako bih mogao da smanjim na deset.

normalno da sam upoznat, obzirom da sam ti ja podelio zaduženja. sad, nije svako sposoban da obavlja svaki posao. svaka tebi čast što radiš to što radiš. ja ne bih mogao.

ps

ne čudi me što se oduševljavaš alkoholisanim, dementnim čorbom. nekako takva muzika ide uz primitivca, poput tebe.

Е, када смо код алкохолисања, баш ми се нешто.......кхм........

п.с. Не мораш стално да извирујеш из писоара - можеш да "покиснеш" !... :lol:

Salvantis:
Iskreno nemam pojma o cemu pricas, a nemas ni ti; ocigledno si se totalno izgubio :D
Ajde procitaj te svoje skrabotine ponovo, pa prepravi ceo post kad se malo priberes (ako je to uopste moguce, a sumnjam).

A jedino sto sam razumeo iz tog neartikulisanog blebetanja je da ti ogranicavas gostima vrsenje nuzde na 15 minuta?! Pa dobro ako imas takav ugovor sa sindikatom, dovoljno je i deset, ma i pet...

PS Corba je legenda, a uz takve kao sto si ti odlicno ide recimo Azis :mrgreen:

vidi, samo sam diskutovao sa tobom na tvoj uobičajen način. nadovezao sam se na tvoju glupu foru, i malo je razradio.

Salvantis:
Samo za proeUropskog Elvina koji mrzi nas 'primitivce' i 'alkoholicare', da nas ne bi tuzio Karli zbog netolerancije (jos da trazi odstetu ne daj boze):

UPOZORENJE!
SVI SEM ELVINA POKRIJTE OCI!

azis.jpg

nisam imao pojma ko je azis, ali vidim ti si upućen. ko bi rekao da medju patriJotama ima tako otvoreno alternativnih :shock: nemoj da ti drugari vide kakve slike skupljaš, nećeš se lepo provesti.

Opet nisi zadovoljan, a sigurno je po tvom ukusu...
Zaista gobline mnogo smaraaaaas, a nikakav si cak i za zayebanciju :roll:

Ma nista ne valja ta demokratija, svaka baba-sera hoce da bude 'manazder' pa smara goste po kafancetu.

Ajde ish na svoje mesto, ovde se sluzi hrana i pice!

Opet nisi zadovoljan, a sigurno je po tvom ukusu...

ti to mene vrbuješ ? :scared: ništa, moraću preventivno da te stavim na ignore, ako ti slučajno padne na pamet da počneš da me smaraš i na pp. zar ti je toliko teško da shvatiš da nisu svi kao ti? ne zovu vas badava alternativci. mada, mogao bi da probaš kod eremite, on je imao čudne ispade kada je pisao o nekim plavokosim prinčevima... možda je od tvoje fele.

Нема везе колега ... Овог тренутка није важна марка ! Шта год. Захваљујем се. А и баш бих стварно попи нешто вечерас. Баш сам расположен !
chivas_8.jpg

Ово бих најрађе - да "уништимо каубојско пиће" :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back