Kafanche "Kod Peruzzija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
108147.jpg

@ Samanta

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa.........па ова БУЛА је генијална.........ахахахааааа.......која идентификација, који бар код......... који чипови.....аааааааааааааа............

eremita:
Штоооо......јеси ли ти већ тамо ???

jok ja. odveć sam mator za taj podforum. ali, priča se da su neki tvoji drugari vidjeni tamo, tako da ne bi trebalo da budeš usamljen. mis'im, kad već ne postoji pdf za predškolski uzrast, školski should do just fine.

eremita:
или, можда организујеш ЕТНИЧКО ЧИШЋЕЊЕ са овог пдф ???

ovaj... kad ste vi postali narod? :?

Elvin:
ovaj... kad ste vi postali narod? :?

"Ми" нисмо "ПОСТАЛИ" - него смо одувек били... а то што си ти загубио у свом животу сопствени идентитет па покушаваш да се окачиш на папучицу воза
који се зове "интернационална јевропа" - то је твој, а не мој проблем... само ти трчи и даље.....можда уФатиш неки "влак".......... :lol: :lol: :lol:

eremita:
"Ми" нисмо "ПОСТАЛИ" - него смо одувек били...

čekaj, čekaj... mentally chalenged people su oduvek bili narod? au, sunce ti! vi ste nešto ko romi, ondak, ha? raštrkani na sve četiri strane sveta, no land to call your own. tragedija.

salvbantis:
elvis u kafancetu :confused:
Mada je jasno zasto: svako kafance mora da ima 'rukovodioca odeljenja za hitne fizioloske potrebe', ili u narodu poznatijeg kao baba-sera :D

zar? pa, dobro, onda. no, meni više leže menadžerski poslovi, tako da ću se ja pozabaviti finansijskim aspektom, dok ćeš ti biti zadužen za prljaviji deo posla. znaš, ono, održavaćeš higijenu u ustanovi, dodavaćeš mušterijama peškire, staraćeš se da uvek bude toalet papira, i tako to.

dakle, salvantis = baba sera's little helper.

goblin:
zar? pa, dobro, onda. no, meni više leže menadžerski poslovi, tako da ću se ja pozabaviti finansijskim aspektom.
Pazi ja mogu da te obidjem s vremena na vrema, i to kad me stigne ono pivo, hehe ;)

A vidim da si vec upoznat odlicno sa opisom tog radnog mesta, mada nisam iznenadjen sto imas iskustva :D
Sto se tvojih 'finansijskih i menadzerskih sposobnosti tice', verujem da mislis na ono "dva dinara druze" :mrgreen:

Sedeo sam tako sam za nasim stolom,
sve sto iole vredi palo je u vodu
opet me je zensko napravilo volom,
igrao sam samo epizodu,
samo epizodu.
Htedoh da zaurlam, strcao sam dole
nisam mogo da izdrzim duze,
socijalni slucaj pred vratima WC-a
rekao je - Dva dinara, druze.

Dva dinara, druze.
- Mala nuzda jedan, a velika dva....

Pazi ja mogu da te obidjem s vremena na vrema, i to kad me stigne ono pivo, hehe

pa, dobro, pustiću te sa vremena na vreme da izadješ iz ustanove. pretpostavljam da tvoj posao nije ni malo ugodan i lak. petnaest minusta na svakih osam sati, može? i nemoj da testiraš moje strpljenje, lako bih mogao da smanjim na deset.

A vidim da si vec upoznat odlicno sa opisom tog radnog mesta

normalno da sam upoznat, obzirom da sam ti ja podelio zaduženja. sad, nije svako sposoban da obavlja svaki posao. svaka tebi čast što radiš to što radiš. ja ne bih mogao.

ps

ne čudi me što se oduševljavaš alkoholisanim, dementnim čorbom. nekako takva muzika ide uz primitivca, poput tebe.

Iskreno nemam pojma o cemu pricas, a nemas ni ti; ocigledno si se totalno izgubio :D
Ajde procitaj te svoje skrabotine ponovo, pa prepravi ceo post kad se malo priberes (ako je to uopste moguce, a sumnjam).

A jedino sto sam razumeo iz tog neartikulisanog blebetanja je da ti ogranicavas gostima vrsenje nuzde na 15 minuta?! Pa dobro ako imas takav ugovor sa sindikatom, dovoljno je i deset, ma i pet...

PS Corba je legenda, a uz takve kao sto si ti odlicno ide recimo Azis :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back